Basik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 bongobongo napisał(a):Jeżeli to "weź tam ich przyciśnij" jest do mnie, to nie wiem czy będę miała okazję, bo ja jadę do innego klubu. A do kiedy jest termin zgłoszeń? Bo jeśli 18.06. "się łapie", to jest prawdopodobne, że będą przyjmować na wystawie, więc spotkam przedstawicieli. Bongobongo - ciężki nick:) Jeśli tam są tylko dwa kluby to w tym do którego jedziesz są bardzo fajni ludzie - oni organizowali Cacibówkę w 2005. Championaty mi przysłali po ok 3 miesiącach i byłam uprzedzona, że tyle to trwa, a podobno ludzie z CACIB 2004 czekali ponad rok! Myślę, że dowiesz sie co i jak. Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Federacje to są tam trzy, ale kluby z tego co mi wiadomo, to na pewno cztery, a nie wiem czy i nie pięć ! Quote
Basik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 bongobongo napisał(a):Federacje to są tam trzy, ale kluby z tego co mi wiadomo, to na pewno cztery, a nie wiem czy i nie pięć ! O rany!!! Klub z zeszłego roku nazywa sie Samby... Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Basik napisał(a):O rany!!! Klub z zeszłego roku nazywa sie Samby... To dowód, że jest ich więcej, bo o takim nie słyszałam:shake: Quote
NigdyNigdy Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A ja mam takie pytanie natury formalnej. :roll: Ponieważ w Kaliningradzie "rządzi" kilka klubów, to czy są jakieś zastrzeżenia, co do tego, który z nich daje "ważniejsze" CAC'e? Pytanie może głupie, ale chciałabym po prostu wiedzieć, czy ewentualny CAC z jakiejkolwiek organizowanej w Kaliningradzie krajówki, wystarczyłby do Ch. Rosji, czy musi być to CAC od jakiegoś konkretnego klubu? :razz: Quote
Roksana Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A czy ktoś ma katalog z zeszłego roku z CACIBówki, i mógłby mi podać stawki Owczarków środkowoazjatyckich - Psy Klasy Otwarta i Championów? z góry dzięki :cool1: Quote
Martyna Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Musiałek'] Martyna - fjnie ja najchetniej listopad bym wybrała albo sierpień jeśli by była jakaś wystawa super :) !!! ja w razie czego jestem chetna :-) Quote
Basik Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Roksana napisał(a):A czy ktoś ma katalog z zeszłego roku z CACIBówki, i mógłby mi podać stawki Owczarków środkowoazjatyckich - Psy Klasy Otwarta i Championów? z góry dzięki :cool1: OTWARTA: BERENDEY KAYRAT GASZ ZAUR-BEJK CHAMPIONY: BERENDEY BUGAY-BUBA CEBAJ JIMI Quote
bongobongo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 NigdyNigdy napisał(a):A ja mam takie pytanie natury formalnej. :roll: Ponieważ w Kaliningradzie "rządzi" kilka klubów, to czy są jakieś zastrzeżenia, co do tego, który z nich daje "ważniejsze" CAC'e? Pytanie może głupie, ale chciałabym po prostu wiedzieć, czy ewentualny CAC z jakiejkolwiek organizowanej w Kaliningradzie krajówki, wystarczyłby do Ch. Rosji, czy musi być to CAC od jakiegoś konkretnego klubu? :razz: Nie, do championatu RUS nie ma ważniejszych i mniej ważnych CAC-y, CAC jest CAC i już, nie ważne z jakiego klubu. Quote
bongobongo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Kliwia']Podaje stawke Yorkow. Dzieki wielkie! Quote
EwikB Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Czy napewno wszystkie grupy idą w jeden dzień ? Mógłby ktoś to sprawdzić? Ja próbuje sie do nich dodzwonić ale nie mam szczęścia Quote
bongobongo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 EwikB napisał(a):Czy napewno wszystkie grupy idą w jeden dzień ? Mógłby ktoś to sprawdzić? Ja próbuje sie do nich dodzwonić ale nie mam szczęścia Dzwoniłam dzisiaj o 11.30 i powiedzieli, że w jeden dzień, 22.07. Quote
EwikB Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 bongobongo napisał(a):Dzwoniłam dzisiaj o 11.30 i powiedzieli, że w jeden dzień, 22.07. Dzięki, no to jedziemy :-) Quote
Asiaczek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='bongobongo']Dzwoniłam dzisiaj o 11.30 i powiedzieli, że w jeden dzień, 22.07. Ja dzwoniłam w ub. tygodniu i jeszcze nie wiedzieli, czy 22 czy 23 będzie wystawa. Bongobongo - dzieki za ustalenia.:lol: pzdr. Quote
bongobongo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Asiaczku! Ja też dzwoniłam w zeszłym tygodniu, koło czwartku, czy środy może? W każdym razie juz wtedy powiedzieli, że będzie 22.07. Zresztą dawałam już info tutaj. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='bongobongo']Asiaczku! Ja też dzwoniłam w zeszłym tygodniu, koło czwartku, czy środy może? W każdym razie juz wtedy powiedzieli, że będzie 22.07. Zresztą dawałam już info tutaj. Ale ja dopiero dzisiaj weszłam na ten topik. Wcześniej śledziłam temat "Wystawy na Litwie i Łotwie". Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 bongobongo napisał(a):Nie, do championatu RUS nie ma ważniejszych i mniej ważnych CAC-y, CAC jest CAC i już, nie ważne z jakiego klubu. Dziękuję bongobongo :) Quote
Basik Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Czy ktoś już wie kto bedzie sędziował poszczególne rasy, albo chociaż podział który sędzia jakie grupy? Quote
Martach1 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ja mam może głupie pytanie ale jeszcze nigdy psa zagranicą niewystawiałam. Jak wysłać tam zgłoszenie? Jakie dokumenty czysą jakieś dodatkowe potrzebne? Quote
Justuss Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ?? Jestem zainteresowana wyjazdem. Moze warto cos zorganizowac? Moze jakis bus np. z Krakowa, z tym ze potrzeba byloby zebrac wiecej chetnych. Moze jakis wspolny wyjazd samochodem? Mam jednego pieska sredniej wielkosci. Ja także wybieram się na ta wystawe i jeżeli zebrałoby się kilku chetnych to pasowaloby zalatwic busa (mam znajomego, ktory posiada busy). Jezeli ktos byłby zainteresowany to piszcie bo wsumie do wystawy to juz niedaleko...!!!!!!! Jak wysłać tam zgłoszenie? Jakie dokumenty czysą jakieś dodatkowe potrzebne? Wysyłasz zgłoszenia tak samo jak w Polsce (z tym, że najlepiej bybyło jakbyś miał/a napisane go dodatkowo w jezyku angielskim np. rasa/breed, imie psa/name of dog) napewno trzeba wysałc kopie rodowodu no i tytul jezeli zglaszasz psiaka do klasy championow i dyplom jezeli zglasac psiaka do klasy uzytkowej i tyle.... Pozdrawiam Quote
Justuss Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Nio tak zapomniałam napisać jestem z Krakowa..!!!! Jezeli z Krakowa byloby chetnych kilka osób to mozemy wyruszyc i po drodze zabrac jeszcze ludzi....!!!!!!! Quote
Recommended Posts