Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bongobongo napisał(a):
Jeżeli to "weź tam ich przyciśnij" jest do mnie, to nie wiem czy będę miała okazję, bo ja jadę do innego klubu.
A do kiedy jest termin zgłoszeń? Bo jeśli 18.06. "się łapie", to jest prawdopodobne, że będą przyjmować na wystawie, więc spotkam przedstawicieli.

Bongobongo - ciężki nick:) Jeśli tam są tylko dwa kluby to w tym do którego jedziesz są bardzo fajni ludzie - oni organizowali Cacibówkę w 2005. Championaty mi przysłali po ok 3 miesiącach i byłam uprzedzona, że tyle to trwa, a podobno ludzie z CACIB 2004 czekali ponad rok! Myślę, że dowiesz sie co i jak.

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bongobongo napisał(a):
Federacje to są tam trzy, ale kluby z tego co mi wiadomo, to na pewno cztery, a nie wiem czy i nie pięć !

O rany!!! Klub z zeszłego roku nazywa sie Samby...

Posted

A ja mam takie pytanie natury formalnej. :roll:
Ponieważ w Kaliningradzie "rządzi" kilka klubów, to czy są jakieś zastrzeżenia, co do tego, który z nich daje "ważniejsze" CAC'e?
Pytanie może głupie, ale chciałabym po prostu wiedzieć, czy ewentualny CAC z jakiejkolwiek organizowanej w Kaliningradzie krajówki, wystarczyłby do Ch. Rosji, czy musi być to CAC od jakiegoś konkretnego klubu? :razz:

Posted

A czy ktoś ma katalog z zeszłego roku z CACIBówki, i mógłby mi podać stawki Owczarków środkowoazjatyckich - Psy Klasy Otwarta i Championów? z góry dzięki :cool1:

Posted

[quote name='Musiałek']

Martyna - fjnie ja najchetniej listopad bym wybrała albo sierpień jeśli by była jakaś wystawa

super :) !!! ja w razie czego jestem chetna :-)

Posted

Roksana napisał(a):
A czy ktoś ma katalog z zeszłego roku z CACIBówki, i mógłby mi podać stawki Owczarków środkowoazjatyckich - Psy Klasy Otwarta i Championów? z góry dzięki :cool1:

OTWARTA:
BERENDEY KAYRAT
GASZ
ZAUR-BEJK
CHAMPIONY:
BERENDEY BUGAY-BUBA
CEBAJ JIMI

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
A ja mam takie pytanie natury formalnej. :roll:
Ponieważ w Kaliningradzie "rządzi" kilka klubów, to czy są jakieś zastrzeżenia, co do tego, który z nich daje "ważniejsze" CAC'e?
Pytanie może głupie, ale chciałabym po prostu wiedzieć, czy ewentualny CAC z jakiejkolwiek organizowanej w Kaliningradzie krajówki, wystarczyłby do Ch. Rosji, czy musi być to CAC od jakiegoś konkretnego klubu? :razz:

Nie, do championatu RUS nie ma ważniejszych i mniej ważnych CAC-y, CAC jest CAC i już, nie ważne z jakiego klubu.

Posted

EwikB napisał(a):
Czy napewno wszystkie grupy idą w jeden dzień ? Mógłby ktoś to sprawdzić? Ja próbuje sie do nich dodzwonić ale nie mam szczęścia

Dzwoniłam dzisiaj o 11.30 i powiedzieli, że w jeden dzień, 22.07.

Posted

[quote name='bongobongo']Dzwoniłam dzisiaj o 11.30 i powiedzieli, że w jeden dzień, 22.07.
Ja dzwoniłam w ub. tygodniu i jeszcze nie wiedzieli, czy 22 czy 23 będzie wystawa.
Bongobongo - dzieki za ustalenia.:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczku! Ja też dzwoniłam w zeszłym tygodniu, koło czwartku, czy środy może? W każdym razie juz wtedy powiedzieli, że będzie 22.07. Zresztą dawałam już info tutaj.

Posted

[quote name='bongobongo']Asiaczku! Ja też dzwoniłam w zeszłym tygodniu, koło czwartku, czy środy może? W każdym razie juz wtedy powiedzieli, że będzie 22.07. Zresztą dawałam już info tutaj.
Ale ja dopiero dzisiaj weszłam na ten topik. Wcześniej śledziłam temat "Wystawy na Litwie i Łotwie".
Pzdr.

Posted

?? Jestem zainteresowana wyjazdem. Moze warto cos zorganizowac? Moze jakis bus np. z Krakowa, z tym ze potrzeba byloby zebrac wiecej chetnych.
Moze jakis wspolny wyjazd samochodem?

Mam jednego pieska sredniej wielkosci.

Ja także wybieram się na ta wystawe i jeżeli zebrałoby się kilku chetnych to pasowaloby zalatwic busa (mam znajomego, ktory posiada busy). Jezeli ktos byłby zainteresowany to piszcie bo wsumie do wystawy to juz niedaleko...!!!!!!!

Jak wysłać tam zgłoszenie? Jakie dokumenty czysą jakieś dodatkowe potrzebne?

Wysyłasz zgłoszenia tak samo jak w Polsce (z tym, że najlepiej bybyło jakbyś miał/a napisane go dodatkowo w jezyku angielskim np. rasa/breed, imie psa/name of dog) napewno trzeba wysałc kopie rodowodu no i tytul jezeli zglaszasz psiaka do klasy championow i dyplom jezeli zglasac psiaka do klasy uzytkowej i tyle....

Pozdrawiam

Posted

Nio tak zapomniałam napisać jestem z Krakowa..!!!! Jezeli z Krakowa byloby chetnych kilka osób to mozemy wyruszyc i po drodze zabrac jeszcze ludzi....!!!!!!!