aneta...i..bouvier Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a moze ktos z warszawki...........albo chetny na wspolna jazde:cool3: Quote
Asdf Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Wysłałam faks do Klainingradu z zapytaniem, którego dnia jakie grupy i czy moje psy zostały przyjęte i echo... Quote
EwikB Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Czy w koncu cos wiadomo jakie grupy idą w jaki dzien ? Cos ktos wie ?;) Quote
Kliwia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Najlepiej do nich zadzwonic. Wlasnie wrocilam z CACowej w Kaliningradzie i otrzymalam informacje od nich bumage z takimi informacjami: Moze komus sie przyda. A jeszcze nie wiem czy wszyscy wiedza ,ze championat kosztuje 20 E tylko wtedy gdy odbiera sie osobiscie , w przypadku posylania poczta to 30 E . Quote
Kliwia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Nikit Fokx gladki byl jeden: pies kl. otwarta-Don Juan Golden Retriwer Psow 5 a Suk 7 Junior; -Кениг Флэк джеимс Бонд -Орхад Кордейл спек Posrednia -Slaw Trophy Lucky Break Otwarta -Artus od kaktusa -Апци Диамант оф Май Соул Quote
Diamant Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A AST- jakieś były?? Jesli tak to moge prosic :oops: Pozdrawiam. Quote
Kliwia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 AST - bylo mnogo! 10 psow i 12 suk i wszystkie z Rosji. Quote
Diamant Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Kliwia']AST - bylo mnogo! 10 psow i 12 suk i wszystkie z Rosji. Wielkie dzięki - mam nadzieje,że moje zgłoszenie na lipiec przyjete i dołacze do grona wystawców z Rosji :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
EwikB Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kliwia napisał(a):Najlepiej do nich zadzwonic. Wlasnie wrocilam z CACowej w Kaliningradzie i otrzymalam informacje od nich bumage z takimi informacjami: Moze komus sie przyda. . Wszystko pieknie, tylko jakie grupy idą w jaki dzien ?:lol: Quote
bongobongo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Z tym championatem to jest tak, że chyba zależy od klubu. Płaciłam 20 EUR i miałam dostać pocztą (miałam, bo akurat byłam i odebrałam osobiście), ale jak składałam dokumenty, to nie kazali dopłacic za drogę pocztową. Kliwia! Gdyby Ci się chciało, to podaj mi ilość staffików (nr 76 FCI). Dzięki!:lol: Quote
Iwa-R Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 To może i Chow-Chowki? :razz: Wystarczą tylko pieski :razz: Quote
Flaire Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 A ja bym plosiła - Kliwia, wiesz co ;-). I jak ktoś się dowie o to, które psy w który dzień - to też bym prosiła... :-( Quote
bongobongo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Będę w Kalinigradzie 18.06., to spróbuję popytać o CACIB-ową, tylko łatwiej by mi było, gdybym wiedziała który klub ją organizuje? Quote
nikit1 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Kliwia']Nikit Fokx gladki byl jeden: pies kl. otwarta-Don Juan Golden Retriwer Psow 5 a Suk 7 Junior; -Кениг Флэк джеимс Бонд -Орхад Кордейл спек Posrednia -Slaw Trophy Lucky Break Otwarta -Artus od kaktusa -Апци Диамант оф Май Соул Kliwia, Dziękuję!!!!!!!:multi: Quote
jula&czaga Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 witajcie tez mam ochote sie wybrac na ta wystawe. Pisze do nich od miesiaca maile zeby mi cos powiedzieli kto sedziuje jaka grupe albo chociaz w ktory dzien mamy tam byc i nic...........:shake: gluuuucha cisza:-( to jest normalnie straszne!! czy oni nas nie traktuja powaznie a moze im niezalezy zeby wystawcy przyjezdzali!!! bo ja juz tego nie rozumiem Jak by sie wam cos udalo dowiedziec to piszcie!! jak mozna to prosze o info o grupie 7 chociaz w ktory dzien mamy tam jechac:cool1::angryy: Quote
Kliwia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Będę w Kalinigradzie 18.06., to spróbuję popytać o CACIB-ową, tylko łatwiej by mi było, gdybym wiedziała który klub ją organizuje? Klub Faworit , to ten sam co majowa, na ktorej bylam. Byly 3 stafiki 2 psy i 1 suczka. Quote
alqua Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja też z chęcia bym się wybrała.Więc jak ktos cos planuje:jakiś busik czy cos w tym rodzaju to jak najbardziej się piszę. Nie uśmiecha mi się samej jechać ;) Quote
Musiałek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witam, czy jakaś dobra duszyczka, znajaca się na bukwach mogłaby dla mnie sprawdzić kiedy sa wystawy w Kaliningradzie między wrześniem a 12.12 z góry dzieki Quote
Musiałek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 czy jest możliwa taka sytuacja. załózmy ze 02,07 skoncze ml ch i 03,07 zloze wniosek, na króry moge czekac, jak mi pani w zwiazku powiedziala 2-6 miesiecy, a z klasy mlodziezy wychodze w grudniu i np w pazdzierniku bedzie wystawa w kaliningradzie na ktora bede chciala pojechac aby jednym cac-em zrobic ch. ml rosji a nie dostane jeszcze certyfikatu to mam po co jechac czy nie ??? troche chyba zawile napisalam :lol: Quote
Basik Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Pewnie, że jechać - mówisz, że już jest mł.ch.pl, tylko czekasz na potwierdzenie z zarządu głównego. Płacisz za ichni, jak dostajesz nasz to im przesyłasz ksero i oni wystawiają swój. Quote
Roksana Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ja też bym się wybrała, tylko nie mam transportu narazie :-( Czy ktoś się wybiera z Warszawy albo Płocka, Włocławka na Grupę 2 (lub inną w tym dniu)? I by mógł wziąć jedną osobę i wielkiego, spokojnego psa? Oczywiście dołączam się do kosztów podróży. Quote
Kliwia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Iwa -1 piesek i 1 suczka, obydwa miejscowe. Basik masz na mysli Labladory?Kliwia podasz mi stawkę labków z krajowej? Proszę! Jesli tak to- razem bylo 9 ( 2 suczki i 7 pieskow ) Quote
Basik Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Kliwia podasz mi stawkę labków z krajowej? Proszę! Roksana - co to za rasa? Jaka płeć? Quote
Roksana Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Basik napisał(a):Kliwia podasz mi stawkę labków z krajowej? Proszę! Roksana - co to za rasa? Jaka płeć? Azjata, bardzo spokojny chłopczyk, niekonfliktowy wielgaśny miś :cool1: Quote
Kliwia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A ja bym plosiła - Kliwia, wiesz co ;-). Wiem wiem Flaire suczka w kl.posredniej-Pchelka De Dos Hermanas Sinyak Quote
Recommended Posts