Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku, wiem, że to co innego tylko właścicielką tego psa jest Jadwiga Konkiel i ta kobeta jest tak zapracowana i tak zajęta, że nie ma czasu dzwonić po to aby jej przysłali papierek skoro i tak jej pies pokazuje taką klase ;)

Ale my zawsze możemy w sumie jej pomóc! :)

Posted

To jak by gdzieś wylądował Championat Rosji oraz Championat RKF dla Australian Silky Terriera Piccolo Volarius to bym prosiła o kontakt. :lol:
A jeśli coś by mi wkońcu przyszło cudem z jakim innym to też napisze:lol:

Posted

Jakby ktos otrzymal Championaty Rosji i RKF hovawarta WOJMIR Tu Pilnuje to bardzo prosze o kontakt!:lol:
Watpie zeby do mnie cos doszlo, czesto nie dostaje nawet potwierdzenia na wystawe, kiedy inni tak:evil_lol:

Posted

Nie ma co się martwić .
Wczoraj rozmawiałam z kobietą z ich klubu.Wszystkie Championaty są gotowe i będą przywiezione i rozdane w Poznaniu.
Będą we wszystkie dni wystawy. Pani mnie uspokoiła ,że do każdego na pewno dotrze.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ależ Anovi - więcej optymizmu!!!:lol:
Pzdr.

Tak, tak Asiaczku - jestem b. optymistycznie nastawiona :evil_lol::evil_lol::roflt:

Posted

kaukazy napisał(a):
Nie ma co się martwić .
Wczoraj rozmawiałam z kobietą z ich klubu.Wszystkie Championaty są gotowe i będą przywiezione i rozdane w Poznaniu.
Będą we wszystkie dni wystawy. Pani mnie uspokoiła ,że do każdego na pewno dotrze.

Ooo! To Owa Pani wzięła na siebie nie lada wyzwanie :-o Tyle piesków chce znaleźć - jestem pod wrażeniem :crazyeye:

Posted

A jak będzie można znaleźć ową panią:cool3:
jakiś znak rozpoznawczy czy w jakiej hali będzie?
Ja będe przez 2 dni i niechciałabym przegapić odbioru championatu na którym zresztą mi zależy:mad:
Można prosić o jakieś namiary ??.

Posted

Musiałek napisał(a):
a moze ktos tam jeszcze raz zadzwoni i zapyta jak ta pania znalezc ?? bo ja jestem tylko 1 dzien i moge miec pecha :evil_lol: :mad: :shake: :angryy:

Musiałku, to tak jak ja - obyśmy jednak nie miały pecha ;) Chyba tam jednak zadzwonię. No chyba, że ktoś lepiej mówi po rosyjsku.. bo ja dogadać się moze dogadam.. ale nie ukrywam, że mój rosyjski trochę kuleje.. :shake:

Posted

Kobita z ich klubu zapewniła mnie ,że do każdego dotrze na światówce .Będzie z nią parę osób i według katalogu będą szukać.
Wszystkie championaty są już gotowe i na pewno będą na światówce rozdane. Pani powiedziała również ,że będą przez wszystkie dni wystawy.

Pozdrawiam i trochę cierpliwości.
;)

Posted

kaukazy napisał(a):
Kobita z ich klubu zapewniła mnie ,że do każdego dotrze na światówce .Będzie z nią parę osób i według katalogu będą szukać.
Wszystkie championaty są już gotowe i na pewno będą na światówce rozdane. Pani powiedziała również ,że będą przez wszystkie dni wystawy.

;)

Nie cieszę się na zapas, ale to super wiadomość :) W sumie to nie spodziewałabym się, że tak właśnie to rozwiążą ;)

Posted

Na wystawie ma być b.dużo wystawców z Rosji. I myślę, że mogą po prostu porozdawać ludziom z danej rasy. Zawsze to trochę łatwiej dotrzeć z championatami.

A o tym sposobie ze Światówką - to ja pisałam już wcześniej.
Jak widać, niewiele się pomyliłam...
Pzdr.

Posted

kaukazy napisał(a):

;)

Ja nie wiem jak to będzie na świat ówce ale podejrzewam że będę mocno zakręcona i inni też więc

Mam ogromna prośbę jak ktoś dotrze do tej kobiety to proszę niech sprawdzi czy ma młodzieżowy championat mojego Blue owczarek australijski ALPINE RIVER Blue Ice i nich prosze od razu weżmie !!!!
dla mnie najważniejsze aby był już w Polsce i polskich rękach :lol:

Wielkie dzięki

• 2 weeks later...
Posted

czy ktoś może podać mi stawkę saluków z tej wystawy???
ja czempionat opłacony na miejscu dostałam na poczatku tego roku a przysłano mi go ze związku z Gdyni bo jakimś cudem do nich trafił....

Posted

Saluczki - witaj, do tej pory jeszcze nie spotkałam Twojego nicku na DGM. Pewnie "siedzisz" na X grupie?

Na wystawie w Kalinku był tylko 1 zgłoszony saluki:
PIES
kl. ch.
IMRAN ALTAIR SHADI, ur. 13.06.2004 r., złoty, z Kaliningradu.
Pzdr.