Martach1 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Kurcze jak byłąm na tej wystawie to kiedy moge się spodziewać dyplomu championa rosji i cgampina RKF?? Pytam bo zależy mi żeby wogule ten dyplom dostać. Quote
Asiaczek Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Moja koleżanka z Moskwy powiedziała, że termin normalny to 2 tygodnie (!), a przyspieszony to 1 tydzień. Ale ja w to i tak nie wierzę...:lol: chociaz jak do nich zadzwonisz i poprosisz, to może rzeczywiscie tak szybko zrobią? Pzdr. Quote
Martach1 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 byłoby super dostać teraz ten dyplom. W kalinigradzie dostałam jakiś numer telefonu ale niewiem czy na ten dzwonić. A a jak najlepiej się dogadać? Po polsku z nimi czy po angielsku bo po rusku to ani słowa niewydusze.:shake: Quote
Musiałek Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ja w kaliningradzie dostałam nr telefonu i zadzwoniłam tam tydzień temu to pani mi powiedziała 3 miesiące :( Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Martach1 napisał(a):byłoby super dostać teraz ten dyplom. W kalinigradzie dostałam jakiś numer telefonu ale niewiem czy na ten dzwonić. A a jak najlepiej się dogadać? Po polsku z nimi czy po angielsku bo po rusku to ani słowa niewydusze.:shake: Po angielsku - raczej nie licz na sukcesy. Po polsku - możesz zostac źle zrozumiana. Po rosyjsku - o, to dobry wybór!:evil_lol: Pzdr. Quote
Martach1 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :placz: no to niemam szans aby się dogadać:placz: Quote
Diamant Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Musiałek napisał(a):Ja w kaliningradzie dostałam nr telefonu i zadzwoniłam tam tydzień temu to pani mi powiedziała 3 miesiące :( Mi też niestety tak powiedziano - a raczej osobie która tam dzwoniła i rozmawiała po rosyjsku - bo jak ja po Polsku to potrafili odłozyć słuchawke - porazka :mad: Pozdrawiam. Quote
Kliwia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Dziewczyny jestescie optymistkami jesli chodzi o dyplom z CACIBowej.:evil_lol: Spokojnie zdazycie zapomniec ,ze zdobylyscie Championat. Ja czekam od majawej wystawki. Myslalam ze ktos bedacy na CACIBowej przywiezie osobiscie dyplom,ale jak zadzwonilam to odpowiedziano mi ze jeszcze nie przyszdl z Moskwy. Kolezanka rowno po 1 roku dostala. :mad: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja razem z pieniędzmi + kopie + niezbędne oryginały dałam koleżance z Moskwy. Ma pomóc mi to załatwić. Zobaczymy, czy po znajomości będzie szybciej.:evil_lol: Pzdr. Quote
jula&czaga Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ehh my tez wciaz czekamy......... chempionat rosji za ktorego kase wyslalismy z domu juz przyszedl ale tego championatu RKF ktory oplacilismy na wystawie.....ani widu ani slychu.... a najbardziej mnie denerwuje fakt ze w sumie to nawet nie dali potwierdzenia ze kase zgarneli!!! czy to zawsze tak wyglada:cool1: Quote
Diamant Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 jula&czaga napisał(a):a najbardziej mnie denerwuje fakt ze w sumie to nawet nie dali potwierdzenia ze kase zgarneli!!! czy to zawsze tak wyglada:cool1: No tu Ci przyznam racje - ale powiem,ze nie zawsze nie dają potwierdzenia,ze kase pobrali - w poprzedni weekend 17.września byłam po raz kolejny z moimi "potfforami" w Kalinku - tym razej na krajowej wystawie. Obydwa moje psiaki (Ginger i Voda) zdobyły tytuły Mł.Ch.RUS i jak składałam dokumenty o te właśnie championaty dostałam potwierdzenie,że "kaske" ode mnie dostali i ponoć mam czekać tylko 4 miechy na dyplomy............hehehehe zobaczymy :razz: Quote
Musiałek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 słuchajcie odświeżam temat i mam pytanie czy ktoś już otrzymała ten championat ??? Quote
anovi Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Musiałek napisał(a):słuchajcie odświeżam temat i mam pytanie czy ktoś już otrzymała ten championat ??? Ja niestety jeszcze NIE :mad::mad::mad: i coraz częściej zaczynam się zastanawiać czy aby tam sobie nie przedzwonić - bo przy okazji jak płaciłam na wystawie za champ. to pani dała mi jakiś nr tel.... :cool1: Quote
M.M. Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie ma co sie gorączkować :-) ja na mój czekałam 5 miesięcy.Spokojnie u niech jeszcze manufaktura:evil_lol: Quote
NigdyNigdy Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Musiałek napisał(a):słuchajcie odświeżam temat i mam pytanie czy ktoś już otrzymała ten championat ??? A skąd! :evil_lol: Ale z Litwy od maja nie mogą mi dosłać, choć dzwoniłam do nich.... duuuużo razy :mad: Quote
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ja dałam dokumenty + pieniądze mojej koleżance z Moskwy i przedwczoraj dowiedziałam się, że Gusia Championat Rosji jest już u Niej w domu.:lol: Alla ma mi przesłac go mailem a oryginał odbiorę sobie w Poznaniu. Może i inne osoby będą miały taką możliwość? Moskwa lubi załatwiać takie sprawy hurtowo... Pzdr. Quote
Martach1 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 hurtowo?? a jak można to załatwić hurtowo?? ja płaciłam na wystawie i nadal czekam. Płaciłam za 2 championaty. Licze na to że wkońcu je dostane, mam jednak nadzieje że jeszcze w tym roku:mad: Quote
warg2003warg Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Hurtowo tzn. że wysyłają na 1 adres kilka od innych psów championaty.Ja mój dostałam do Warszawy, potem znalazł się gdzieś nad morzem, aż wreście dostała go moja znajoma w Katowicach.Dostała hurtowo aż 3 dyplomy, jedem dla jej psa, a 2 dla innych ( nie była ich właścicielką, jedyne co wspólne to to, że psy uzyskały te championaty na tej samej wystawie).Ostatnio na dogo szukałam 6 osób, bo moja znajoma dostała ich championaty razem ze swoim, a nie znała ich.Mimo płatności na miejscu musiałam jeszcze dopłacić jakieś około 30 złotych.:diabloti: Quote
Diamant Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja dałam dokumenty + pieniądze mojej koleżance z Moskwy i przedwczoraj dowiedziałam się, że Gusia Championat Rosji jest już u Niej w domu.:lol: Alla ma mi przesłac go mailem a oryginał odbiorę sobie w Poznaniu. Może i inne osoby będą miały taką możliwość? Moskwa lubi załatwiać takie sprawy hurtowo... Pzdr. Ale jaja :crazyeye: to jakby gdzieś przez przypadek u Kogos znalazł się Championat Rosji Mojej suczy BEAUTY in RED z Samotni Christa oraz Mł.Ch.RUS Voda Terierkowi i Mł.Ch.RUS. GINGER z Samotni Christa (Amstaff) to prosze o wiadomośc na PW - pokrywam wszelkie koszty dosłania go do mnie :) Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Może być jeszcze taka sytuacja, że Championaty przyjdą na adres O/Warszawa lub jakiegoś innego... Pzdr. Quote
Musiałek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :lol: To jakby ktoś gdzieś widział Młodzieżowy Championat Rosji dla owczarka australijskiego ALPINE RIVER Blue Ice to bardzo prosze o kontakt :lol: Quote
anovi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 M.M. napisał(a):Nie ma co sie gorączkować :-) ja na mój czekałam 5 miesięcy.Spokojnie u niech jeszcze manufaktura:evil_lol: No i włąśnie tak się zastanawiam czy w ogóle jest sens tam dzwonić czy po prostu swoje poczekać?? Choć słyszałam już, że ktoś czekał kilka latek :shake: ale nie wiem czy miał opłacony champ. na miejscu... Quote
anovi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja dałam dokumenty + pieniądze mojej koleżance z Moskwy i przedwczoraj dowiedziałam się, że Gusia Championat Rosji jest już u Niej w domu.:lol: Alla ma mi przesłac go mailem a oryginał odbiorę sobie w Poznaniu. Może i inne osoby będą miały taką możliwość? Moskwa lubi załatwiać takie sprawy hurtowo... Pzdr. Asiaczku, czyli jest możliwość, że Twojej koleżance przekażą więcej championatów?? Myślisz że obarczyli by jedną osobę takim czymś?? Czyli się dołączam do pozostałych ;) Gdyby komuś się trafił dorosły championacik mojej sunki OKEY OLGA Oregon (dog niemiecki, arlekin) to proszę o kontakt - też pokrywam koszty wysyłki/dostarczenia. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anovi - nie wiem, jak to przekazywanie działa... Może być też tak, że podzielą się grupami, bo przecież w Poznaniu jesteśmy w różne dni, prawda? Po prawdzie - nie mam pojęcia; z tamtą stroną wszystko jest możliwe... Pzdr. Quote
anovi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Anovi - nie wiem, jak to przekazywanie działa... Może być też tak, że podzielą się grupami, bo przecież w Poznaniu jesteśmy w różne dni, prawda? Po prawdzie - nie mam pojęcia; z tamtą stroną wszystko jest możliwe... Pzdr. heh.. czyli mieliśmy championat Rosyji :evil_lol:;) Ciekawe u kogo i gdzie wyląduje :razz: Quote
Recommended Posts