Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie są następne wystway w Kalinku, najlepiej jeszcze w tym roku, ktoś juz zadawał to pytanie ale nie doszukałam się odpowiedzi.
Nam niestety sie nie powiodło, p. Król wyprosił nas z ringu :(

Bardzo proszę o odpowiedz.

GRATULACJE dla wszystkich dogomaniaków i ich championów :)

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A powinno dojść 9 zdjęć! Cholibka, dzisiaj jeszcze raz wyślę i będę wysyłała po jednym zdjęciu!!! Ta złośliwość przedmiotów martwych czasami mnie denerwuje!!!!!!:angryy:
Pzdr.

Asiaczku, wszystkich nie wysyłaj - szkoda Twojej pracy...
Nie doszedł do mnie tylko jeden mail zatytułowany: Kaliningrad 1 w którym prawdopodobnie były fotki z nr PICT001 i 002. ;) I tak super, że mam tamte :)

Posted

[quote name='kingula']Dla nas takze Kaliningrad okazal sie szczesliwy, nasze samoyedy zdobyly:

JACKIE Jarpen - CAC,CACIB,BOS,Ch.Rosji,Ch.RKF
a jej braciszek
JERRY Jarpen- CAC,CACIB,BOS,Ch.Rosji,Ch.RKF + BOB!!

Gratulujemy wszystkim Dogomaniakom wspanialych sukcesow!!
Gratulowałam w Kalinku, ale mogę i tutaj: uściski i gratki dla białasków z Polski!!! Spisaliście się superasto!:lol:
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
kingula gratulacje!!!! :)))

Asiaczku wyniki z Austrii są już w odpowiednim temacie ;) hmm..tylko jedna była makita zgłoszona??:roll: hmm...jeśli by zdobyła CACIB to 3 psy z tej samej hodowli w jeden weekend ukończyłyby Interchampionaty...

Ja tego psa wogóle nie widziałam, ale to nie oznacza, że go nie było. Nie wiem. Najlepiej po prostu napisać do niego i dopytać się.
pzdr.

Posted

anovi napisał(a):
Asiaczku, wszystkich nie wysyłaj - szkoda Twojej pracy...
Nie doszedł do mnie tylko jeden mail zatytułowany: Kaliningrad 1 w którym prawdopodobnie były fotki z nr PICT001 i 002. ;) I tak super, że mam tamte :)

OK. To wyślę w takim razie W OSOBNYCH MAILACH zdjęcia nr 1 i 2.
Pzdr.

Posted

Zeliika napisał(a):
Gratuluje wszystkim udanej przeprawy i sukcesow :multi:
Poprosze o stawke rhodesian ridgeback.

Voila!
PSY
kl. o
Szogun Survival
kl. ch
Jupiter of Parnassus

SUKI
kl. ch
Bena Guevnica

(To chyba wszystkie z PL?)
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Voila!
PSY
kl. o
Szogun Survival
kl. ch
Jupiter of Parnassus

SUKI
kl. ch
Bena Guevnica

(To chyba wszystkie z PL?)
Pzdr.

Dzieki :) Tak, wszystkie z Polski, pewnie wszyscy wrocili z ch Rosji.

Posted

Staff-ka - tak, zgadza się. Jesteś super! Pozdrów Justuss od Asiaczka. Elegantka z Ciebie, na BIS - inny strój...no no no...

-- eee tam Asiaczku .. wcale nie super,ale to bardzo miłe z Twej strony :oops: . Byłam juz tak padnieta,ze nie miałam siły nawet sie odzywać .. :roll: .. co u mnie to nienaturalne :diabloti: ..
W kazdym razie bardzo miło było Cię poznac,a Twe BASENJI są naprawdę świetne .. w końcu mogłam sie im przyglądnąc z bliska ..piękne psy "jak od linijki" ;) .. tym GRATULACJE należą Ci się prawdziwe ,a nie tylko takie ..a wszyscy gratki pisza ..to ja tez.. hehehe
Elegantka ..mówisz, bardzo mi miło,ale wiesz to TYLKO NA WYSTWACH :cool3: .. a tak poza tym..to po tej drzemce w namiociku ten mój yellow uniform..wyglądał jak myjka do naczyń..takze cos trzeba było zrobić,a poza tym nowe to świeże .. czy swieze to jak nowe ;)

Musiołek .. bardzo dziekuję za wszelaka POMOC na wystawie i miła podróz ..po rejonie kaliningradzkim.. a co złego to nie ja .. :oops: :oops: .. nad ranem na granicy w sobotę byłam..nie do ludzi :shake: :shake:
Głaski dla BLUE .. po dłuższym przyglądnieciu sie stwierdziłam,ze to mimo,ze inne od bullowatego..to ŚWIETNE ZWIERZĘ .. a kolorami to "rzuca na łopatki" ..tam wszystko mozna znależc ..jak TĘCZA .. :loveu: :loveu:

Ciepłe pozdrowionka .. dla Was
(i czekam na foto ..z góry dziękuję ) :cool3: :cool3:

Diamant .. Tobie sie juz nadziękowałam,ale nie zaszkodzi ..RAZ JESZCZE :lol: :lol: ... bardzo mi miło,ze spedziłam ten czas z WAmi ,a nie tak sama na obczyznie hihihi :eviltong:

Katarzyna :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='staff-ka']

-- eee tam Asiaczku .. wcale nie super,ale to bardzo miłe z Twej strony :oops: . Byłam juz tak padnieta,ze nie miałam siły nawet sie odzywać .. :roll: .. co u mnie to nienaturalne :diabloti: ..
W kazdym razie bardzo miło było Cię poznac,a Twe BASENJI są naprawdę świetne .. w końcu mogłam sie im przyglądnąc z bliska ..piękne psy "jak od linijki" ;) .. tym GRATULACJE należą Ci się prawdziwe ,a nie tylko takie ..a wszyscy gratki pisza ..to ja tez.. hehehe
Elegantka ..mówisz, bardzo mi miło,ale wiesz to TYLKO NA WYSTWACH :cool3: .. a tak poza tym..to po tej drzemce w namiociku ten mój yellow uniform..wyglądał jak myjka do naczyń..takze cos trzeba było zrobić,a poza tym nowe to świeże .. czy swieze to jak nowe ;)

Na następnej naszej wspólnej wystawie, liczę na jakąś normalną rozmowę, a nie tylko takie tam ... Obie byłyśmy padnięte...
Całuski.
Pzdr.

Posted

Zeliika napisał(a):
Dzieki :) Tak, wszystkie z Polski, pewnie wszyscy wrocili z ch Rosji.

A o sznaucerki mini cz-s to się nie mogę doprosić :placz: :placz: :placz:

Posted

marisia napisał(a):
A o sznaucerki mini cz-s to się nie mogę doprosić :placz: :placz: :placz:

Marisia, wybacz zwycięzcom!!!
Juz podaję:
PSY
kl. mł.
Kwentin
kl. p
Germanika Winged Love Orsini
Mon Regius Grand Prix
kl. o
Wielikolepnyj Czak iz Idili Kontrastow
kl. ch
Bolters Mif
Tmavi Knir Sunny

SUKI
kl. baby
Mon Regius Kindli Win Juta
kl. sz
Rus Pitmark Mia Cosa Nostra
kl. mł.
Moon Regiys Zvezda Udachi
kl. p
Sasquehanna Krazakowska
kl. o
Moi Regiys Wiola d'Amore
kl. ch
Bolters Mistika
kl. w
Tmavy Knir Zaretta
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Marisia, wybacz zwycięzcom!!!

Dzięki [SIZE="4"]WIELKIE a ja przy pierwszej prośbie gratulowałam, ale mogę jeszcze raz:

:klacz: :klacz: :klacz: :cunao: :BIG: :cunao: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='marisia']Dzięki WIELKIE a ja przy pierwszej prośbie gratulowałam, ale mogę jeszcze raz:

:klacz: :klacz: :klacz: :cunao: :BIG: :cunao: :klacz: :klacz: :klacz:

Ja jeszcze trochę przeżywam Kaliningrad. Choc powoli szykuję sie psichicznie do wyjazdu do Wilna.
Dzieki.
Pzdr.

Posted

Gratuluję wszystkich zwycięstw i CACIBÓW :klacz: :klacz:
Czy można kogoś prosić o stawkę sznaucerów minaturowych pieprz i sól
Z góry dzięki :lol: