karolka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jakie są następne wystway w Kalinku, najlepiej jeszcze w tym roku, ktoś juz zadawał to pytanie ale nie doszukałam się odpowiedzi. Nam niestety sie nie powiodło, p. Król wyprosił nas z ringu :( Bardzo proszę o odpowiedz. GRATULACJE dla wszystkich dogomaniaków i ich championów :) Quote
marisia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ogólne gratulacje dla wszystkich wystawiających :multi: :multi: :multi: A mogę poprosić o stawkę sznaucerków mini czarno-srebrnych :modla: Quote
anovi Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Asiaczek napisał(a):A powinno dojść 9 zdjęć! Cholibka, dzisiaj jeszcze raz wyślę i będę wysyłała po jednym zdjęciu!!! Ta złośliwość przedmiotów martwych czasami mnie denerwuje!!!!!!:angryy: Pzdr. Asiaczku, wszystkich nie wysyłaj - szkoda Twojej pracy... Nie doszedł do mnie tylko jeden mail zatytułowany: Kaliningrad 1 w którym prawdopodobnie były fotki z nr PICT001 i 002. ;) I tak super, że mam tamte :) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='kingula']Dla nas takze Kaliningrad okazal sie szczesliwy, nasze samoyedy zdobyly: JACKIE Jarpen - CAC,CACIB,BOS,Ch.Rosji,Ch.RKF a jej braciszek JERRY Jarpen- CAC,CACIB,BOS,Ch.Rosji,Ch.RKF + BOB!! Gratulujemy wszystkim Dogomaniakom wspanialych sukcesow!! Gratulowałam w Kalinku, ale mogę i tutaj: uściski i gratki dla białasków z Polski!!! Spisaliście się superasto!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Agappe napisał(a):kingula gratulacje!!!! :))) Asiaczku wyniki z Austrii są już w odpowiednim temacie ;) hmm..tylko jedna była makita zgłoszona??:roll: hmm...jeśli by zdobyła CACIB to 3 psy z tej samej hodowli w jeden weekend ukończyłyby Interchampionaty... Ja tego psa wogóle nie widziałam, ale to nie oznacza, że go nie było. Nie wiem. Najlepiej po prostu napisać do niego i dopytać się. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 askaa napisał(a):oczywiście Asiaczku w wolnym tłumaczeniu ;) Oczywiście!;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 anovi napisał(a):Asiaczku, wszystkich nie wysyłaj - szkoda Twojej pracy... Nie doszedł do mnie tylko jeden mail zatytułowany: Kaliningrad 1 w którym prawdopodobnie były fotki z nr PICT001 i 002. ;) I tak super, że mam tamte :) OK. To wyślę w takim razie W OSOBNYCH MAILACH zdjęcia nr 1 i 2. Pzdr. Quote
Zeliika Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gratuluje wszystkim udanej przeprawy i sukcesow :multi: Poprosze o stawke rhodesian ridgeback. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zeliika napisał(a):Gratuluje wszystkim udanej przeprawy i sukcesow :multi: Poprosze o stawke rhodesian ridgeback. Voila! PSY kl. o Szogun Survival kl. ch Jupiter of Parnassus SUKI kl. ch Bena Guevnica (To chyba wszystkie z PL?) Pzdr. Quote
Zeliika Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Voila! PSY kl. o Szogun Survival kl. ch Jupiter of Parnassus SUKI kl. ch Bena Guevnica (To chyba wszystkie z PL?) Pzdr. Dzieki :) Tak, wszystkie z Polski, pewnie wszyscy wrocili z ch Rosji. Quote
anovi Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczek napisał(a):OK. To wyślę w takim razie W OSOBNYCH MAILACH zdjęcia nr 1 i 2. Pzdr. mam, mam, mam :multi: Dzięki :buzi: Quote
staff-ka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Staff-ka - tak, zgadza się. Jesteś super! Pozdrów Justuss od Asiaczka. Elegantka z Ciebie, na BIS - inny strój...no no no... -- eee tam Asiaczku .. wcale nie super,ale to bardzo miłe z Twej strony :oops: . Byłam juz tak padnieta,ze nie miałam siły nawet sie odzywać .. :roll: .. co u mnie to nienaturalne :diabloti: .. W kazdym razie bardzo miło było Cię poznac,a Twe BASENJI są naprawdę świetne .. w końcu mogłam sie im przyglądnąc z bliska ..piękne psy "jak od linijki" ;) .. tym GRATULACJE należą Ci się prawdziwe ,a nie tylko takie ..a wszyscy gratki pisza ..to ja tez.. hehehe Elegantka ..mówisz, bardzo mi miło,ale wiesz to TYLKO NA WYSTWACH :cool3: .. a tak poza tym..to po tej drzemce w namiociku ten mój yellow uniform..wyglądał jak myjka do naczyń..takze cos trzeba było zrobić,a poza tym nowe to świeże .. czy swieze to jak nowe ;) Musiołek .. bardzo dziekuję za wszelaka POMOC na wystawie i miła podróz ..po rejonie kaliningradzkim.. a co złego to nie ja .. :oops: :oops: .. nad ranem na granicy w sobotę byłam..nie do ludzi :shake: :shake: Głaski dla BLUE .. po dłuższym przyglądnieciu sie stwierdziłam,ze to mimo,ze inne od bullowatego..to ŚWIETNE ZWIERZĘ .. a kolorami to "rzuca na łopatki" ..tam wszystko mozna znależc ..jak TĘCZA .. :loveu: :loveu: Ciepłe pozdrowionka .. dla Was (i czekam na foto ..z góry dziękuję ) :cool3: :cool3: Diamant .. Tobie sie juz nadziękowałam,ale nie zaszkodzi ..RAZ JESZCZE :lol: :lol: ... bardzo mi miło,ze spedziłam ten czas z WAmi ,a nie tak sama na obczyznie hihihi :eviltong: Katarzyna :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='anovi']mam, mam, mam :multi: Dzięki :buzi: Ufff.... wreszcie. Per aspera ad astra!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='staff-ka'] -- eee tam Asiaczku .. wcale nie super,ale to bardzo miłe z Twej strony :oops: . Byłam juz tak padnieta,ze nie miałam siły nawet sie odzywać .. :roll: .. co u mnie to nienaturalne :diabloti: .. W kazdym razie bardzo miło było Cię poznac,a Twe BASENJI są naprawdę świetne .. w końcu mogłam sie im przyglądnąc z bliska ..piękne psy "jak od linijki" ;) .. tym GRATULACJE należą Ci się prawdziwe ,a nie tylko takie ..a wszyscy gratki pisza ..to ja tez.. hehehe Elegantka ..mówisz, bardzo mi miło,ale wiesz to TYLKO NA WYSTWACH :cool3: .. a tak poza tym..to po tej drzemce w namiociku ten mój yellow uniform..wyglądał jak myjka do naczyń..takze cos trzeba było zrobić,a poza tym nowe to świeże .. czy swieze to jak nowe ;) Na następnej naszej wspólnej wystawie, liczę na jakąś normalną rozmowę, a nie tylko takie tam ... Obie byłyśmy padnięte... Całuski. Pzdr. Quote
marisia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Zeliika napisał(a):Dzieki :) Tak, wszystkie z Polski, pewnie wszyscy wrocili z ch Rosji. A o sznaucerki mini cz-s to się nie mogę doprosić :placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 marisia napisał(a):A o sznaucerki mini cz-s to się nie mogę doprosić :placz: :placz: :placz: Marisia, wybacz zwycięzcom!!! Juz podaję: PSY kl. mł. Kwentin kl. p Germanika Winged Love Orsini Mon Regius Grand Prix kl. o Wielikolepnyj Czak iz Idili Kontrastow kl. ch Bolters Mif Tmavi Knir Sunny SUKI kl. baby Mon Regius Kindli Win Juta kl. sz Rus Pitmark Mia Cosa Nostra kl. mł. Moon Regiys Zvezda Udachi kl. p Sasquehanna Krazakowska kl. o Moi Regiys Wiola d'Amore kl. ch Bolters Mistika kl. w Tmavy Knir Zaretta Pzdr. Quote
marisia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Marisia, wybacz zwycięzcom!!! Dzięki [SIZE="4"]WIELKIE a ja przy pierwszej prośbie gratulowałam, ale mogę jeszcze raz: :klacz: :klacz: :klacz: :cunao: :BIG: :cunao: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='marisia']Dzięki WIELKIE a ja przy pierwszej prośbie gratulowałam, ale mogę jeszcze raz: :klacz: :klacz: :klacz: :cunao: :BIG: :cunao: :klacz: :klacz: :klacz: Ja jeszcze trochę przeżywam Kaliningrad. Choc powoli szykuję sie psichicznie do wyjazdu do Wilna. Dzieki. Pzdr. Quote
M.M. Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Mozesz,mozesz tylko Asiaczek jest zdecydowanie szybsza :-) Quote
Ludiana Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Gratuluję wszystkich zwycięstw i CACIBÓW :klacz: :klacz: Czy można kogoś prosić o stawkę sznaucerów minaturowych pieprz i sól Z góry dzięki :lol: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Sznaucery, p+s PSY kl. mł. Miham Meritanti kl. ch Gracie Galaxy Focus Amma SUKI kl. p Dinamunde Itera kl. ch Dinamunde Loreda kl. w Velvetia Pzdr. Quote
Ludiana Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dzięki za wyniki pieprzaczków :Cool!: Pozdrowieńka Quote
Musiałek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ja znowu ze smiesznym pytaniem :) co to jest BOS ??? Quote
efra-husky Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 BOS to to samo co Najlepszy Pies w Rasie lub Najlepsza Suka NPwR - NSwR = BOS Quote
Recommended Posts