Gazuś Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wowo, goldów malo! No to jeszcz wepięknie poprosze o stawki suk w seterach irlandzkich i angielskiech :lol: Quote
jula&czaga Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 hihi oj seterow to bylo caaale mnostwo:evil_lol: czyli 0 ani jednego irlanda i anglika tylko jedna suczka gordon byla Quote
Asdf Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 NigdyNigdy ze swoją suczką wywalczyła CAC,CACIB,BOB,BOG a z moim gamoniem CAC,CACIB :) DZIĘKUJE BARZO, BARDZO, BARDZO ZA POMOC I OPIEKE!!!!! RÓWNIEŻ CHCIAŁAM OGROMNIE PODZIĘKOWAĆ -BALTIC STORM, ZA OPIEKE NAD MOIM PSIAKIEM I ZA TO,ŻE ZABRAŁ BESTIE Z SOBĄ DO KALININGRADU !!!!! JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC!!! Quote
massima Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A czy ktoś mi powie jak wypadły charty afgańskie i dobermany ?? Quote
PSYLLA Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Dropka napisał(a):Był tylko jeden-INT&PL CH FENIX ZACHEŁMIANKA Z GLIWIC Dropka, dziękuje bardzo :) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja tez wróciłam z Kalinka i - ponieważ dopingowaliście nas tak bardzo - wróciłam z 1xCACIB, 1xr.CACIB 2xCh. Rosji + 1x CH. RKF, 1xBOB, 1x BIS PUPPY 2!!! Tak więc Gusio-pregusio = nowy Champion Rosji. a jego brat Abotere's WAHZIRI - nowy Champion Rosji i nowy Champion RKF!!! Teraz już tylko czekamy na potwierdzenia. Ogromne brawa dla NigdyNigdy!!! Jej sunia Jagienka z Coyoacan zajęła I miejsce na BOG!!! Cudownie!!! Kasiu - tak jak obiecałam - byłam ZA Tobą!!!:lol: Brawa dla Anovi za Ch. Rosji!!! (ale Cię zaskoczyłam, co?!) Zdjęcia może zdążę dzisiaj. Jak nie - to jutro. Pzdr. Quote
jo-jo Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Iwonko brawooooo dla Musiałka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Asiaczku Brawo :multi: :multi: Dziewczynki mogem o dozie poprosic? :oops: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 jo-jo napisał(a):Iwonko brawooooo dla Musiałka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Asiaczku Brawo :multi: :multi: Dziewczynki mogem o dozie poprosic? :oops: Dzięki! Juz lecimy ze stawką dogów: Deutsche Dogge, płowy, pręgowany PSY kl. o Palermo Premium kl. ch Heraklis Nuo Grazuciu Kalifas Nuo Grazuciu SUKi kl. o Petra persona Grata Sargos Pasadena kl. ch Kiara nuo Grazuciu Dogi - marmurki, czarne PSY kl. o Ailend iz Korolevskogo Zamka kl. ch Sargos Oberon SUKI kl. mł. Afrodita Kantata Sargos Branshe Tual kl. o Assel iz Korolevskogo Zamka Sargos Fetida kl. ch Okey Olga Oregon (właścicielka: nasza Anovi - Iwona) pzdr. Pzdr. Quote
Basik Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wszystkim bardzo mocno gratulujemy!!! My niestety nie mogliśmy jechać :( Wiem, że część osób jeździła już w tym roku do Kalinka na inne wystawy - mam wielką prośbę. Chce jeszcze w tym roku tam pojechać, lecz gubię się w ichnich wystawach - jakieś dziwne podziały.... Czy wszystkie są uznane i przyznają cace? Mam wypisane terminy: 16-17.09, 21-22.10 i 25-26.11 - czy ktoś może się wybiera? Quote
VIATOR Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Własnie wróciliśmy z Kaliningradu. :ghost_2:Beauceron VIATOR Optima Fide II BIS:ghost_2: I oczywiście Champion Rosji. Oto fotki z BOG I I BIS, jeśli ktoś z Was ma to poproszę :lol: BIS BOG I Quote
Asiaczek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wstawiam kilka zdjęc z Kaliningradu. Na pierwszy ogień idzie anovi ze swoja dożycą: Tutaj Iwona usmiechneła sie, bo Ja o to poprosiłam. Wielce zdziwiona - wykonała moja prośbę... I mój Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek: I Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek: I nasz zwycięzca w basenji: Abotere's WAHZIRI: No i Gusio-pręgusio, tym razem pokonany przez rodzonego brata: Pzdr. Quote
kasia.gie Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Zarazah napisał(a):Może pochwalę się w imieniu Kasi.gie ;) Jamal (WOJMIR Tu Pilnuje) dosk. CWC , CACIB , BOS , BOB i zostaje championem Rosji. :lol: Bardzo sie cieszymy ze nam sie powiodlo i bardzo sie ciesze, ze tak wielu Polakow odnioslo sukcesy! Niech mi tylko ktos jeszcze powie o co chodzi z championatem RFK, bo takiego mamy:evil_lol: Jeszcze raz gratuluje wszystkim!! Quote
Asiaczek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Champion RKF - wniosek (dla nas, Polaków, wystarczyh jeden wniosek) można otrzymać tylko na wystawie międzynarodowej. I dostaje go NWsR i NPwR. Ten, co dostał wniosek RKF powinien wysłac dokumenty do Kalinka, opłacić )chyba 30 Euro) i trochę poczekać. Champion RKF to nie jest Champion Rosji. To są dwa różne tytuły. Pzdr. Quote
Kika Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [LEFT]Ogromne gratulacje dla wszystkich!!!Spisaliście się na medal:) Asiaczku RKF to skrót od czego? A mogę prosic o stawkę dalmaśków? [/LEFT] Quote
Guest Reyes Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Kika napisał(a):Ogromne gratulacje dla wszystkich!!!Spisaliście się na medal:) Asiaczku RKF to skrót od czego? A mogę prosic o stawkę dalmaśków? Ja wiem tylko że FLORES Alma-Woz wrócił z ch. rosji... Quote
Basik Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Asiaczku, moja sunia w zeszłym roku dostała CAC, CW, CACIB, BOB championat Rosji mamy w domu - a ten drugi też jej sie należy? Quote
olaglowka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Mozna prosic o sealyhamowe i pudlowe toy staweczki?? I WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!! Quote
Diamant Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 potwierdzam :) Moja suczka Mł.Ch.Pl.Ch.Pl. Beauty In Red z Samotni Christa - wywalczyła. CAC i CACIB na wystawce :multi: :multi: :multi: - jejku jestem niesamowicie zadowolona - pierwsza wystawa zagranioczna i taki sukces :crazyeye: :crazyeye: . Musze podziękować w tym momencie -Kasi - hodowli Staff-ka,za pomoc :loveu: :loveu: :loveu: Kasia jesteś superrrrrrrrrrrrr :lol: :lol: Dziękuje też za rady udzielone na fo co do "przeprawy" na granicy - były niesamowicie przydatne - podziękuje też osobie co jechała z Buldożkiem francuskim - chyba to ta rasa - buldożek napewno - za pomoc którą Nam okazała przy powrocie z Kalinka - dzięki tej osobie staliśmy My i nie tylko na granicy ok 1 godz - dzięki wielkie :loveu: :loveu: Asty zrobiły niezłe zamieszanie na granicy - trzeba było pokazać praktycznie każdemu celnikowi Nasze "bestie". Pozdrawiam. PS.Musiałek my to chyba razem obok siebie staliśmy - pod Twoim namiotem - chyba się nie myle - prawda?? Pozdrawiam. Quote
anovi Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='olaglowka']Mozna prosic o sealyhamowe i pudlowe toy staweczki?? I WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!! Tyle znalazłam (tzn. rozczytałam w tych zabawnych literkach ;)): Psy Klasa Championów 661. CLAWJAN KARDJEN (Kazań, Rosja), 662. CHARADES LOVE AMERIKAN STYLE (Moskwa, Rosja) Suki Klasa młodzieży 663. TIRAMISY SLAVIJANKA IZ SEVERNOY IMPERII (Nadym, Rosja) Klasa pośrednia 664. UP AND DOWN LIETAUS SIMFONIA (Litwa) Klasa championów 665. RUS Ch. SUPER STAR ROSE S IZJUMINKOI JULIANY (Kazań, Rosja) Quote
anovi Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='jo-jo']Wieści jedyne co do mnie dotarly: Anovi, jej suczka Okey Olga Oregon w klasie championów 1 dosk. CAC i Res.CACIB! Również zrobiła Championat Rosji :multi: Brawo Iwonko :loveu: :loveu: Dziękujemy BARDZOOO!!! :lol: Bardzo się też cieszymy - to był nasz pierwszy zagraniczny wyjazd ;) Niby od czegoś trzeba zacząć - my zaczęliśmy od "najciekawszej" wystawy :evil_lol: Ogólnie podobało nam się mimo wszystko - wszystkim też dziękujemy za wiele udzielonych rad. [quote name='Bulwinka'] anowi-Tobie też gratuluję z całego serca!!:multi: miałaś sędzinę białorusinkę ? Bulelik? ( czy jakoś tak) Dzięki badzuśne :) :) :) Taak.. właśnie Ta Pani nas sędziowała. Quote
Diamant Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 anovi napisał(a):Dziękujemy BARDZOOO!!! :lol: Bardzo się też cieszymy - to był nasz pierwszy zagraniczny wyjazd ;) Niby od czegoś trzeba zacząć - my zaczęliśmy od "najciekawszej" wystawy :evil_lol: Ogólnie podobało nam się mimo wszystko - wszystkim też dziękujemy za wiele udzielonych rad. A ja mam Wasze zdjęcie (chyba) z postoju na granicy - za robienie zdjęć miałam niezły "bigos" u celnika rosyjskiego :diabloti: Pozdrawiam i wszystkim gratuluje. Quote
Gazuś Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 jula&czaga napisał(a):hihi oj seterow to bylo caaale mnostwo:evil_lol: czyli 0 ani jednego irlanda i anglika tylko jedna suczka gordon byla O kurcze! To jak w Sopocie angielka skończy championat, to jedziemy na najbliższą na rosję :cool3: Oczywiście z obiema Pannicami - no i z Docem też, ale u niego nie przydatnie, bo on jeszcze nie ma polskiego Championatu... Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 My też się pochwalimy! :D CAC i res. CACiB!!!!! :D stawka dalmatyńczyków, ktoś prosił :lol: PSY kl. otwarta - EXLIBRIS CANES ACE OF SPADES - Estonia kl. champ - FLORES ALMA-WOZ - Polska - Gdańsk SUKI chyba kl. szczeniąt - MAPTA - Rosja kl. otwarta - EXLIBRIS CANES A'LA CARTE - Estonia kl. champ. - BASTHIS LIBRA KONTRADOMINO - Polska, Gliwice Quote
anovi Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 PSYLLA napisał(a):Czy może mi ktoś podasć stawkę posokowców bawarskich. PSYLLA Fenek dostał wszystko co się dało ;) No i tym samym zrobił Ch.Rus i Ch. RKF. Była jeszcze w posokowcach suczka - ale nie wiem jaka bo była przyjęta po zamknięciu katalogu i nie było jej tam ujętej.. Quote
Recommended Posts