Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WYSTAWA W KALININGRADZIE (CACIB) JEST 1-DNIOWA- 22.07.2006 r.

Na pewno!!!

a gdzie będzie (tzn. na jakim obiekcie - nie mam zielonego pojecia). Taka informacja była na ichniejszym potwierdzeniu lub dowiadywałam sie telefonicznie.
Ale nadal nie otrzymałam potwierdzenia. I tez jestem ciekawa, kto bedzie sędziował V grupę: Król, Dolejsova czy Bulelik...
Pzdr.

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OKi ja zgłosiłam juz mailowo i popołudniu wyślę jeszcze faxem i jutro będę powierdzać czy aby na pewno wszystko doszło :lol:

No to będziemy silną grupą :lol:

Asiaczku a skad ty masz sędziów ???

Posted

Musiałku, w Internecie była informacja o tej wystawie (może jeszcze jest, nie wiem) i tam byli wymienieni sędziowie. Stąd moja wiedza.

A my dzisiaj z Elą byłyśmy w Ambasadzie Fed. Rosyjskiej i w przyszłym tygodniu odbieramy wizy (w czwartek). Potwierdzam, że bezpłatne! Czekałyśmy ok. 2-2,5 godzin. Ale przynajmniej nie bylo skwaru...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tylko husky czy całą V grupę?
Pzdr.

Wiem, ze husky napewno, jak z reszta V to sie nie orientuje, ale biorac pod uwage ilos sedziow to pewnie cala.

Posted

[quote name='Asiaczek']Bongobongo - a przez jakie przejście jechaliście? Tam - Bezledy, a powrót - Mamonowo?
pzdr.

Wracałam przez Mamonowo, bo na Bezledach straciłam 3 godziny i była to "walka z wiatrakami", więc wracałam się do Kaliningradu i jechałam na to drugie przejście.

Posted

bongobongo napisał(a):
Wracałam przez Mamonowo, bo na Bezledach straciłam 3 godziny i była to "walka z wiatrakami", więc wracałam się do Kaliningradu i jechałam na to drugie przejście.

Aha, dzieki za info.
pzdr.

Posted

Zadzwonilam i niestety ale niczego sie nie dowiedzialam, ja nawijalam po angielsku a mila pani po rosyjsku- i zesmy se pogadaly- jak gluchy z niemowa :shake:
Pozniej dzwonila moja mama, ktora juz troche gaworzy po rosyjsku, zrozumiala ze wczoraj zgloszenia nie doszly (racja, bo wyslalam je o 23.40 :razz: ) a dzisiaj chyba jeszcze nikt nie sprawdzal (byla 17 ) i zebym przeslala maila na drugi adres ( nie ten na ktory tu wiekszosc osob wysylala :roll: ) i ze jeszcze przyjma psy-mimo ze termin juz minal. Jestem juz lekko zalamana, nie pisana mi jest ta wystawa :-(

Posted

Mnie też mail odbił więc nie wiele myśląc wysłałam faxem, ale wiecie z czym miałam największy problem?
Z rosyjskim plątały mi się i angielskie i niemieckie słowa ale udało mi się dowiedzieć że fax przeszedł czytelny i będą wysyłać potwierdzenia.

Asiaczku jak było w poprzednich latach, wysyłali zgłoszenia?

Posted

askaa napisał(a):
Mnie też mail odbił więc nie wiele myśląc wysłałam faxem, ale wiecie z czym miałam największy problem?
Z rosyjskim plątały mi się i angielskie i niemieckie słowa ale udało mi się dowiedzieć że fax przeszedł czytelny i będą wysyłać potwierdzenia.

Asiaczku jak było w poprzednich latach, wysyłali zgłoszenia?

Na CACIB - tak. Na CAC-e - nie.:lol:
Pzdr.

Posted

Mi właśnie wrócił mail ze zgłoszeniem... znowu mają problem z pocztą? Wyślę chyba jutro fax, jakoś chyba mi nie dany ten wyjazd... Może tak ma być... Długo zwlekałam, ze zgłoszeniem, jak sie zdecydowałam to inna przeszkoda...

Posted

[quote name='Asiaczek']
dla psów: paszport. Żadnych zaświadczeń od powiatowego nie potrzeba!!! To już wogóle przeżytek i należy o tym świstku jak najszybciej zapomnieć.

Pzdr.

Asiaczku! Ja bym jednak o tym świstku od powiatowego nie zapominała, bo w Mamonowie jak wyjeżdżałam pytali mnie czemu mi tego świstka nie zabrali przy wjeździe???? Powinni to zrobić i na podstawie tego wypisać jakiś swój, który z koleji miałam oddać przy wyjeździe.
Ponadto wet w Bezledach jak wjeżdżałam skserował stronę z legalizacją.