Martach1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A tak przy okazji czyktoś mógłby podaś stawke Australian Silky Terrierówz ubiegłej wystawy?? Wybieram się na tą wystawe ale jestem ciekawa czy i ile może być Silków. Będe wdzieczna Quote
Musiałek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ja własnie rozmawiałam z koleżanką żer samej mi nie wolno jechać wiec jeśli znajdę transport albo ktoś do mnie dokoptuje to pojadę. Marcina z Aresem zostawiam w domu wiec jedna osoba + 1 pies Albo zapraszam do mnie do samochodu - skoda octavia Quote
Roksana Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Czekamy na info o busie. Musiałek, ja bym chętnie się dołączyła, tylko nie chce Ci pakować dużego azjaty do octavii :oops: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Martach1 napisał(a):A tak przy okazji czyktoś mógłby podaś stawke Australian Silky Terrierówz ubiegłej wystawy?? Wybieram się na tą wystawe ale jestem ciekawa czy i ile może być Silków. Będe wdzieczna Według mojego rozeznania w cyrylicy - w ub.r. nie bylo ani jednego Silky. Pzdr. Quote
KN Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 czy stawke czarno -srebrnych sznaucerow miniaturz ubieglego roku moglby mi ktos podac:) Quote
Basik Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Czy moze ktoś już wie co kto sędziuje - cały czas sie zastanawiam jechać, czy nie, jeśli jechać to kogo wziać... Quote
Asiaczek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Pare postów wczesniej napisałam ogólna liste sędzió. Nic więcej na razie nie wiem. Do Kalinka będę dzwoniła w przyszłym tygodniu, to wtedy może czegoś więcej sie dowiem. Pzdr. Quote
Martyna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Musiałek napisał(a):Ja własnie rozmawiałam z koleżanką żer samej mi nie wolno jechać wiec jeśli znajdę transport albo ktoś do mnie dokoptuje to pojadę. Marcina z Aresem zostawiam w domu wiec jedna osoba + 1 pies Albo zapraszam do mnie do samochodu - skoda octavia hmmmm kuszaca oferta :-) tylko kurcze musze sprawdzic co z badaniami na przeciwciala (czy mi sie nie kasuja itd) i i musze pogadac ze wspolwlascicielka ;-) Quote
Musiałek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 jakie badania na przeciw ciała ??? potrzebne do Kalinigradu ??? Quote
Martyna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Musiałek napisał(a):jakie badania na przeciw ciała ??? potrzebne do Kalinigradu ??? NIE, NIE, NIE :D absolutnie nie trzeba !!! Tio mial robione, bo jechalismy na wystawe do Szwecji i musze sprawdzic, czy wyjazd poza Unie nie komplikuje sprawy z certyfikatem! Quote
Asiaczek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Martyna, nie pisz takich rzeczy, bo się ludziska denerwują! Ja mam wielką ochotę spotkać się w Kalinku z Musiałkami, a po Twoim poscie jeszcze Musiałek zrezygnuje... Pzdr. Quote
Musiałek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Musiałek nie zreygnuje :lol: Musiałek zrezygnuje jak nie znajdzie transportu :shake: bo sam jechac się boi Quote
Dorota_Fiszer Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 mam bardzo glupie pytanie ;-) myslicie,ze daloby sie zalatwic,by cac dzialal wstecz? Quote
Basik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Martyna o ile dobrze wiem to Kaliningrad jest trochę na innych prawach i certyfikat nadal bedzie ważny, ale lepiej jeszcze sprawdz to. Bardzo, bardzo proszę naciskajcie o ten podział sedziów jak będziecie dzwonić! Od tego zależy mój wyjazd... Quote
Asiaczek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Musiałek napisał(a):Musiałek nie zreygnuje :lol: Musiałek zrezygnuje jak nie znajdzie transportu :shake: bo sam jechac się boi Ale możemy jechać w 2 samochody, tzn. bus + Twoja Skoda. Co Ty na to? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):mam bardzo glupie pytanie ;-) myslicie,ze daloby sie zalatwic,by cac dzialal wstecz? Wiem, że czasami to się udaje. Naprawdę. Ale dokładnie nie znam zasady działania "cac'a wstecznego". Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Pzdr. Quote
Musiałek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale możemy jechać w 2 samochody, tzn. bus + Twoja Skoda. Co Ty na to? Pzdr. Jeśli do 20.06 ktos sie u mnie zdeklaruje to pewnie ze będę waszym ogonkiem :) natomiast jesli nie to chyba zaczekam do października Quote
Flaire Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Musiałek napisał(a):Jeśli do 20.06 ktos sie u mnie zdeklaruje to pewnie ze będę waszym ogonkiem :) natomiast jesli nie to chyba zaczekam do październikaJa ciągle myślę... Tylko nie wiem, jak podejmę decyzję. :niewiem: Quote
Martyna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja niestety odpadam, troche mi sie sprawy pokomplikowaly i jednak nie moge jechac :( Quote
Martach1 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja mam problem z wysłaniem maila do nich. Dostaje zwrot że niedochodzi. CZy może mi ktoś napisać adres bo ja mam bonifatsy@tis-dialog.ru ale na ten nichce się wysłać niewiem co mam zrobić Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Martach1']Ja mam problem z wysłaniem maila do nich. Dostaje zwrot że niedochodzi. CZy może mi ktoś napisać adres bo ja mam bonifatsy@tis-dialog.ru ale na ten nichce się wysłać niewiem co mam zrobić Adres mailowy jest OK. sprawdziłam. Wyślij faksem: 7 4012 71-26-18 7 4012 70 02 35. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Flaire napisał(a):Ja ciągle myślę... Tylko nie wiem, jak podejmę decyzję. :niewiem: Nie ma co sie zastanawiać! Jeź! Musiałek ma wolne miejsce w samochodzie, a mieszka gdzieś w naszych okolicach (sorki, Musiałku, ale nie wiem, gdzie jest Twoja ulica). pzdr. Quote
Musiałek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Wawer przy Moście Siekierkowskim i Gocławiu :)) Asiaczku - nie ma problemu :)) Quote
Flaire Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Musiałek napisał(a):Wawer przy Moście Siekierkowskim i Gocławiu :))Czyli hop przez most od nas! :-) My potrzebujemy CACIB, a suczka, która była wystawionia w Kaliningradzie na ostatniej krajówce (muszę sprawdzić, skąd ona była) zrobiła na mnie (ze zdjęć) duże wrażenie - suczka, którą obecnie wystawiam raczej z nią nie wygra. :-( Ale oczywiście nie ma pewności, że tamta suczka będzie zgłoszona, a poza tym to nigdy nic nie wiadomo... Czasem sędzia może się nie znać na moją korzyść (o tych sędziach na liście nie wiem nic), albo może zdjęcia nie oddają jej prawdziwego obrazu. Poza tym polski championat mamy już dawno skończony, wniosek złożony, ale certyfikatu jeszcze niet - muszę chyba udać się na Nowy Świat i z nimi pogadać... Więc tak biję się z myślami i trochę mi kasy szkoda. No i muszę dokładniej przyjrzeć się datom. Postaram się to zrobić w przeciągu następnych dwóch dni - inaczej będzie poddana walkowerem. ;-) Quote
Recommended Posts