gwiezdny-wyslannik Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 To jest niestety jedna wielka niewiadoma, znajoma od 2004 roku nie odzyskała swojego championatu... Quote
Musiałek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No to ja na miejkscu tej znajomej bym juz nie jeden list inm wysłała :evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ten pies jest obecnie od roku lutego we Francji, gdzie dokładnie wszystko zgarnia, ma już 4 kwalifikacje na Cruft's, więc nikomu się nie chce głowy zawracać dyplomem, ale fajnie by było mieć na pamiątke :) Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 anovi napisał(a):heh.. czyli mieliśmy championat Rosyji :evil_lol:;) Ciekawe u kogo i gdzie wyląduje :razz: Ależ Anovi - więcej optymizmu!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 GW - Championat jest Championat! A nominacje na Cruft's to zupełnie co innego. Ja bym pisała, dzwoniła aż do skutku. Musiałek ma rację! Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczku, wiem, że to co innego tylko właścicielką tego psa jest Jadwiga Konkiel i ta kobeta jest tak zapracowana i tak zajęta, że nie ma czasu dzwonić po to aby jej przysłali papierek skoro i tak jej pies pokazuje taką klase ;) Ale my zawsze możemy w sumie jej pomóc! :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Chodzi o dyplom rosji Setera Irlandzkiego - AMERICAN DOLLAR z Arislandu, championat zdobył na wystawie międzynarodowej w lipcu 2004. Quote
Martach1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 To jak by gdzieś wylądował Championat Rosji oraz Championat RKF dla Australian Silky Terriera Piccolo Volarius to bym prosiła o kontakt. :lol: A jeśli coś by mi wkońcu przyszło cudem z jakim innym to też napisze:lol: Quote
kasia.gie Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jakby ktos otrzymal Championaty Rosji i RKF hovawarta WOJMIR Tu Pilnuje to bardzo prosze o kontakt!:lol: Watpie zeby do mnie cos doszlo, czesto nie dostaje nawet potwierdzenia na wystawe, kiedy inni tak:evil_lol: Quote
kaukazy Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nie ma co się martwić . Wczoraj rozmawiałam z kobietą z ich klubu.Wszystkie Championaty są gotowe i będą przywiezione i rozdane w Poznaniu. Będą we wszystkie dni wystawy. Pani mnie uspokoiła ,że do każdego na pewno dotrze. Quote
anovi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Asiaczek napisał(a):Ależ Anovi - więcej optymizmu!!!:lol: Pzdr. Tak, tak Asiaczku - jestem b. optymistycznie nastawiona :evil_lol::evil_lol::roflt: Quote
anovi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 kaukazy napisał(a):Nie ma co się martwić . Wczoraj rozmawiałam z kobietą z ich klubu.Wszystkie Championaty są gotowe i będą przywiezione i rozdane w Poznaniu. Będą we wszystkie dni wystawy. Pani mnie uspokoiła ,że do każdego na pewno dotrze. Ooo! To Owa Pani wzięła na siebie nie lada wyzwanie :-o Tyle piesków chce znaleźć - jestem pod wrażeniem :crazyeye: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ale ona będzie miała tylko dyplomy uzyskane w tym roku? :) Quote
Martach1 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A jak będzie można znaleźć ową panią:cool3: jakiś znak rozpoznawczy czy w jakiej hali będzie? Ja będe przez 2 dni i niechciałabym przegapić odbioru championatu na którym zresztą mi zależy:mad: Można prosić o jakieś namiary ??. Quote
Musiałek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 a moze ktos tam jeszcze raz zadzwoni i zapyta jak ta pania znalezc ?? bo ja jestem tylko 1 dzien i moge miec pecha :evil_lol: :mad: :shake: :angryy: Quote
anovi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Musiałek napisał(a):a moze ktos tam jeszcze raz zadzwoni i zapyta jak ta pania znalezc ?? bo ja jestem tylko 1 dzien i moge miec pecha :evil_lol: :mad: :shake: :angryy: Musiałku, to tak jak ja - obyśmy jednak nie miały pecha ;) Chyba tam jednak zadzwonię. No chyba, że ktoś lepiej mówi po rosyjsku.. bo ja dogadać się moze dogadam.. ale nie ukrywam, że mój rosyjski trochę kuleje.. :shake: Quote
kaukazy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kobita z ich klubu zapewniła mnie ,że do każdego dotrze na światówce .Będzie z nią parę osób i według katalogu będą szukać. Wszystkie championaty są już gotowe i na pewno będą na światówce rozdane. Pani powiedziała również ,że będą przez wszystkie dni wystawy. Pozdrawiam i trochę cierpliwości. ;) Quote
anovi Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kaukazy napisał(a):Kobita z ich klubu zapewniła mnie ,że do każdego dotrze na światówce .Będzie z nią parę osób i według katalogu będą szukać. Wszystkie championaty są już gotowe i na pewno będą na światówce rozdane. Pani powiedziała również ,że będą przez wszystkie dni wystawy. Pozdrawiam i trochę cierpliwości. ;) Nie cieszę się na zapas, ale to super wiadomość :) W sumie to nie spodziewałabym się, że tak właśnie to rozwiążą ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 To bardzo ładnie z ich strony, ale zastanawiam się czy nie byłoby łatwiej gdyby wsadzili championat w koperte i wysłali poleconym na dany adres ;) W końcu dostają za to 20 E. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Na wystawie ma być b.dużo wystawców z Rosji. I myślę, że mogą po prostu porozdawać ludziom z danej rasy. Zawsze to trochę łatwiej dotrzeć z championatami. A o tym sposobie ze Światówką - to ja pisałam już wcześniej. Jak widać, niewiele się pomyliłam... Pzdr. Quote
Musiałek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 kaukazy napisał(a):Kobita z ich klubu zapewniła mnie ,że do każdego dotrze na światówce .Będzie z nią parę osób i według katalogu będą szukać. Wszystkie championaty są już gotowe i na pewno będą na światówce rozdane. Pani powiedziała również ,że będą przez wszystkie dni wystawy. Pozdrawiam i trochę cierpliwości. ;) Ja nie wiem jak to będzie na świat ówce ale podejrzewam że będę mocno zakręcona i inni też więc Mam ogromna prośbę jak ktoś dotrze do tej kobiety to proszę niech sprawdzi czy ma młodzieżowy championat mojego Blue owczarek australijski ALPINE RIVER Blue Ice i nich prosze od razu weżmie !!!! dla mnie najważniejsze aby był już w Polsce i polskich rękach :lol: Wielkie dzięki Quote
saluczki Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 czy ktoś może podać mi stawkę saluków z tej wystawy??? ja czempionat opłacony na miejscu dostałam na poczatku tego roku a przysłano mi go ze związku z Gdyni bo jakimś cudem do nich trafił.... Quote
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Saluczki - witaj, do tej pory jeszcze nie spotkałam Twojego nicku na DGM. Pewnie "siedzisz" na X grupie? Na wystawie w Kalinku był tylko 1 zgłoszony saluki: PIES kl. ch. IMRAN ALTAIR SHADI, ur. 13.06.2004 r., złoty, z Kaliningradu. Pzdr. Quote
M.M. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Asiaczku Ty to szybka kobita jestes,nawet szans nie miałam :-) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 "Lata praktyki"... a poza tym lubię DGM, kompa i akurat trafiłam za pytanie. No i katalog mialam.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts