Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
I co ze ślicznotką? Jedzie w góry, czy nie jedzie? :razz:

Właśnie wiadomo coś ? :razz: Bo u mnie bez zmian z transportem :nonono2:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Nikt nie chce pomóc w transporcie.

No to co robimy ? Załatwiłem transport od Krakowa czyli ten najgorszy górski odcinek po polskich drogach pełnych dziur . Boksia jest Wawie czyli do Krk to nie jest chyba aż taki problem ?:icon_roc:

Posted

okey7 napisał(a):
No to co robimy ? Załatwiłem transport od Krakowa czyli ten najgorszy górski odcinek po polskich drogach pełnych dziur . Boksia jest Wawie czyli do Krk to nie jest chyba aż taki problem ?:icon_roc:

Szukamy ciągle... Bo nasza główna "transportująca" na tych odcinkach wyjechała. Aga na pewno kogoś znajdzie :)

Posted

Agnezia napisał(a):
Mam jedną osobę, która zadeklarowała zrobienie całej trasy do samego ds. Ale byłby to koszt 350-370 zł...

Jeśli nie będzie wyjścia to może zrobimy zbiórkę? :roll:

Posted

Soema napisał(a):
Warszawa - Kraków - 284 km, a Kraków - Nowy Sącz 86km. 370km w jedną stronę..

To jeśli dobrze liczę, a najlepiej to Marta wylicza koszty podróży.... to są koszty za paliwo na całej trasie tak mniej więcej w zależności ile samochód pali,
chyba że się mylę :roll:

Posted

Kapsel napisał(a):
Soemuś dam 200zł, a może na resztę złożymy się?

Kapselku, nie możesz sama wszystkiego opłacać. Tym bardziej, że się podjęłaś wirtualnej opieki nad niewidomym boksiem. Rozmawiaj z Okey7 :) może jednak znajomi dadzą rade jechać dalej trochę.. Chociaż połowę trasy.