Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

okey7 napisał(a):
Fionka/Kalinka jest naprawdę śliczna :loveu:Juz się nie mogę doczekać kiedy do nas przyjedzie :multi:

Wcale Ci się nie dziwię Okey7, wcale! :p
Teraz nadchodzi już ciepełko, cudowne spacery i swój człowiek, to najważniejsze czego Fionka potrzebuje teraz najbardziej.

To kiedy planowany jest przyjazd śliczności do Ciebie? Sobota czy niedziela? Ty jedziesz po nią czy ktoś ja przywiezie?
Sama już doczekać się nie mogę! ;)

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']Alinko, a Ty byś rundki nie zrobiła?:razz: Kalinke byś poznała:loveu:
Odkąd mam DWA psy i dom na wsi przestałam jeździć w polskie góry, ale kto wie, kto wie może Kalinkę/Fionkę odwiedzę kiedyś? Po drodze do Krakowa też może wpadnę :razz:

Posted

Zapraszamy ;) odpoczniesz od dogo i nabijania łapek :evil_lol:
nikt się w góry nie wybiera, ale Kalinka do domu dotrzeć musi, kto popracuje nad swoim TŻ?:razz:

Posted

Soema napisał(a):
Zapraszamy ;) odpoczniesz od dogo i nabijania łapek :evil_lol:
nikt się w góry nie wybiera, ale Kalinka do domu dotrzeć musi, kto popracuje nad swoim TŻ?:razz:

Popracujmy nad Okey7, może on coś wymyśli? :roll:

Posted

Agnezia napisał(a):
Niestety towarzysz niedoli Kalinki, Batman nie cieszy się dobrym zdrowiem. Kupa z krwią, prawdopodobnie chore serce....

Ojej niedobre wiadomości Aguś przynosisz :shake: To serce to coś poważnego miał jakieś badania robione? I do tego kupa z krwią :shake: Co może mu być? Biedactwo, ehhhhhh :-(

Posted

Kapsel napisał(a):
Popracujmy nad Okey7, może on coś wymyśli? :roll:

Popytam jutro dam znać :roll: Może jednak Kapselek się zdecyduje na wycieczkę ?:eviltong:

Posted

okey7 napisał(a):
Popytam jutro dam znać :roll: Może jednak Kapselek się zdecyduje na wycieczkę ?:eviltong:

Kapselek być może odwiedzi Ciebie i Fionkę, ale w wakacje :smile: Nie zmarnuję takie okazji, oj nie! Więc się Okey7 bój mojej wizyty, bój jak zjadę do Ciebie z całą ferajną :eviltong:

A Ty nie jesteś zmotoryzowany? :roll:

Posted

Agnezia napisał(a):
Czeka go echo serca. Nic więcej na razie nie mogę powiedzieć.

No to mamy kolejne zmartwienie :shake: Najpierw Egon, teraz Batman :shake:

Posted

Agnezia napisał(a):

Alinko ale Ty szalejesz na dogo:crazyeye:, czy to jakaś łapkomania?

Nie rozumiem, z czym niby szaleję? Mogę się już nie odzywać, a na łapkach mi nie zależy, pisałam o nich tylko w żartobliwym kontekście :obrazic:

Posted

Kapsel napisał(a):
Okey7, udało Ci się coś załatwić w sprawie transportu Fionki? :)

Niestety nie mam transportu :shake: obdzwoniłem wszystkich , wstępnie załatwiłem od Krk do NS ale za tydzień w długi weekend ...

Posted

okey7 napisał(a):
Niestety nie mam transportu :shake: obdzwoniłem wszystkich , wstępnie załatwiłem od Krk do NS ale za tydzień w długi weekend ...

No to faktycznie szkoda, że nic nie załatwiłeś :placz:a już taką nadzieję miałam.
W długi weekend to faktycznie dużo osób będzie jechać w góry, ale to zazwyczaj z rodziną, bagażami itd.:shake: