Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 okey7 napisał(a):Fionka/Kalinka jest naprawdę śliczna :loveu:Juz się nie mogę doczekać kiedy do nas przyjedzie :multi: Wcale Ci się nie dziwię Okey7, wcale! :p Teraz nadchodzi już ciepełko, cudowne spacery i swój człowiek, to najważniejsze czego Fionka potrzebuje teraz najbardziej. To kiedy planowany jest przyjazd śliczności do Ciebie? Sobota czy niedziela? Ty jedziesz po nią czy ktoś ja przywiezie? Sama już doczekać się nie mogę! ;) Quote
Soema Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Poszukiwany jest transport dla suni, ktoś chętny? Warszawa - Nowy Sącz. Quote
Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Soema napisał(a):Poszukiwany jest transport dla suni, ktoś chętny? Warszawa - Nowy Sącz. Nikt w góry nasze polskie się w weekend nie wybiera? :-? Quote
Soema Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Kapsel napisał(a):Nikt w góry nasze polskie się w weekend nie wybiera? :-? Alinko, a Ty byś rundki nie zrobiła?:razz: Kalinke byś poznała:loveu: Quote
Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Soema']Alinko, a Ty byś rundki nie zrobiła?:razz: Kalinke byś poznała:loveu: Odkąd mam DWA psy i dom na wsi przestałam jeździć w polskie góry, ale kto wie, kto wie może Kalinkę/Fionkę odwiedzę kiedyś? Po drodze do Krakowa też może wpadnę :razz: Quote
Soema Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zapraszamy ;) odpoczniesz od dogo i nabijania łapek :evil_lol: nikt się w góry nie wybiera, ale Kalinka do domu dotrzeć musi, kto popracuje nad swoim TŻ?:razz: Quote
Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Soema napisał(a):Zapraszamy ;) odpoczniesz od dogo i nabijania łapek :evil_lol: nikt się w góry nie wybiera, ale Kalinka do domu dotrzeć musi, kto popracuje nad swoim TŻ?:razz: Popracujmy nad Okey7, może on coś wymyśli? :roll: Quote
Agnezia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Niestety towarzysz niedoli Kalinki, Batman nie cieszy się dobrym zdrowiem. Kupa z krwią, prawdopodobnie chore serce.... Quote
Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Agnezia napisał(a):Niestety towarzysz niedoli Kalinki, Batman nie cieszy się dobrym zdrowiem. Kupa z krwią, prawdopodobnie chore serce.... Ojej niedobre wiadomości Aguś przynosisz :shake: To serce to coś poważnego miał jakieś badania robione? I do tego kupa z krwią :shake: Co może mu być? Biedactwo, ehhhhhh :-( Quote
Agnezia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Czeka go echo serca. Nic więcej na razie nie mogę powiedzieć. Quote
okey7 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Kapsel napisał(a):Popracujmy nad Okey7, może on coś wymyśli? :roll: Popytam jutro dam znać :roll: Może jednak Kapselek się zdecyduje na wycieczkę ?:eviltong: Quote
Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 okey7 napisał(a):Popytam jutro dam znać :roll: Może jednak Kapselek się zdecyduje na wycieczkę ?:eviltong: Kapselek być może odwiedzi Ciebie i Fionkę, ale w wakacje :smile: Nie zmarnuję takie okazji, oj nie! Więc się Okey7 bój mojej wizyty, bój jak zjadę do Ciebie z całą ferajną :eviltong: A Ty nie jesteś zmotoryzowany? :roll: Quote
Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Agnezia napisał(a):Czeka go echo serca. Nic więcej na razie nie mogę powiedzieć. No to mamy kolejne zmartwienie :shake: Najpierw Egon, teraz Batman :shake: Quote
Agnezia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 i obydwa z Oborników.... Feralne jakieś to schronisko? Alinko ale Ty szalejesz na dogo:crazyeye:, czy to jakaś łapkomania? Quote
Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Agnezia napisał(a): Alinko ale Ty szalejesz na dogo:crazyeye:, czy to jakaś łapkomania? Nie rozumiem, z czym niby szaleję? Mogę się już nie odzywać, a na łapkach mi nie zależy, pisałam o nich tylko w żartobliwym kontekście :obrazic: Quote
Agnezia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Alinko szalejesz z aktywnością :) Oj nie obrażaj się :wink: Quote
Soema Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Obornicki schron nie jest fajny.... mam nadzieję, że to nie żółtaczki sprawka :( Quote
Kapsel Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 okey7 napisał(a):Popytam jutro dam znać :roll: Okey7, udało Ci się coś załatwić w sprawie transportu Fionki? :) Quote
okey7 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kapsel napisał(a):Okey7, udało Ci się coś załatwić w sprawie transportu Fionki? :) Niestety nie mam transportu :shake: obdzwoniłem wszystkich , wstępnie załatwiłem od Krk do NS ale za tydzień w długi weekend ... Quote
Kapsel Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 okey7 napisał(a):Niestety nie mam transportu :shake: obdzwoniłem wszystkich , wstępnie załatwiłem od Krk do NS ale za tydzień w długi weekend ... No to faktycznie szkoda, że nic nie załatwiłeś :placz:a już taką nadzieję miałam. W długi weekend to faktycznie dużo osób będzie jechać w góry, ale to zazwyczaj z rodziną, bagażami itd.:shake: Quote
Agnezia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Coś wymyślimy, ale wszelkie propozycje i pomoc mile widziana :) Quote
Kapsel Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Agnezia napisał(a):Coś wymyślimy, ale wszelkie propozycje i pomoc mile widziana :) Od razu lepiej mi się zrobiło :smile: Quote
Kapsel Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 I co ze ślicznotką? Jedzie w góry, czy nie jedzie? :razz: Quote
Recommended Posts