Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja nie rozumiem dlaczego ta śliczna sunia wyszła z obornickiego " Azorka " taka wychudzona, przecież niedawno pisały dziewczyny z tego schroniska,
że u nich pieski dostają dobrze jeść i co drugi to grubasek

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona po prostu taka zestresowana była że nic nie jadła, bała się i ludzi i psów:(
Bała się nowego otoczenia i nie mogła się zaaklimatyzować...dostawała u nas jedzenie ale nie jadła...
I w takim stanie również trafiła do nas.

Posted

Tia napisał(a):
Ona po prostu taka zestresowana była że nic nie jadła, bała się i ludzi i psów:(
Bała się nowego otoczenia i nie mogła się zaaklimatyzować...dostawała u nas jedzenie ale nie jadła...
I w takim stanie również trafiła do nas.

Bo boksery to sa specyficzne psy. W stresie w schronie lub porzucone, potrafią się same zagłodzić mając jedzenia pod dostatkiem :-(:-(:-( i dlatego należy je ze schronów wyciągać jak najszybciej

Posted

okey7 napisał(a):
A Kalinka -Fionka trafi do nas:multi: ,tylko nie wiem jeszcze kiedy .Prawdopodobnie w weekend :laugh2_2: Obiecuje fotki :happy1:

Trzymamy za słowo :)
Cieszę się, wszystko już uzgodnione, wskazówki o karmieniu przekazane?:)

Posted

okey7 napisał(a):
A Kalinka -Fionka trafi do nas:multi: ,tylko nie wiem jeszcze kiedy .Prawdopodobnie w weekend :laugh2_2: Obiecuje fotki :happy1:

No to ładna córcia Ci się trafi :loveu::loveu::loveu:

Posted

Tola^^ napisał(a):
Bardzo ładna i bardzo kochana ! :):) :loveu:

Drugiej takiej nie ma :multi::multi::multi: Myślę, że trafiając do Okey7 będzie miała jak w niebie i do tego jakim powietrzem będzie oddychać :razz: tylko zazdrościć!!!

Posted

okey7 napisał(a):
Wszystko uzgodnione , o karmienie to jeszcze będę dopytywał , fotki bedą sytematyczne jak boksinka przybywa na wadze :lol:

Trzymamy za słowo i być może będziemy odwiedzać w drodze na wakacje :lol::lol::lol:

Posted

Jaka ona śliczna... słodką ma tą swoją mordkę... i wydaje się jakaś radosniesza... jeszcze tylko ta waga i będzie wygladała na rasowego psa :) Normalnie boska jest :)

Posted

Bailando napisał(a):
Jaka ona śliczna... słodką ma tą swoją mordkę... i wydaje się jakaś radosniesza... jeszcze tylko ta waga i będzie wygladała na rasowego psa :) Normalnie boska jest :)

Dokładnie wszystko się zgadza. Jest naprawdę przecudnej urody :loveu::loveu::loveu:
Okey7, ale Ty masz szczęście bracie! :lol:

Posted

Kamila28 napisał(a):
Ależ ona słodka :) Pasowałaby do mojego Woodego, gdybym tylko miała warunki .......

Patrz Kamilko mam takie same myśli. Nigdy nie myślałam już o wzięciu bokserki.... zawsze wolałam chłopaków, ale teraz jak na nią patrzę... przebiegła mi taka sama myśl. Gdybym mogła byłaby moja! Kalinka/Fionka i Alduś :loveu::loveu::loveu:

Posted

Trochę się Kalinka wyrobiła, nie dużo przytyła ale chociaż troszkę...jeszcze potrzeba czasu:)
Super Fotki i uśmiech też się widać na jej pyszczku:):):)

Posted

Kalinka-Fiona jaka ona śliczna, jeszcze ładniejsza niż była!!!!
Jak jeszcze przytyje to cudo normalnie! :loveu:
Już widać że troszkę przytyła nasza malutka, lecz jeszcze trochę i będzie nie do poznania!! :loveu: