ulka 1108 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ja nie rozumiem dlaczego ta śliczna sunia wyszła z obornickiego " Azorka " taka wychudzona, przecież niedawno pisały dziewczyny z tego schroniska, że u nich pieski dostają dobrze jeść i co drugi to grubasek Quote
Tia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ona po prostu taka zestresowana była że nic nie jadła, bała się i ludzi i psów:( Bała się nowego otoczenia i nie mogła się zaaklimatyzować...dostawała u nas jedzenie ale nie jadła... I w takim stanie również trafiła do nas. Quote
Kapsel Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Tia napisał(a):Ona po prostu taka zestresowana była że nic nie jadła, bała się i ludzi i psów:( Bała się nowego otoczenia i nie mogła się zaaklimatyzować...dostawała u nas jedzenie ale nie jadła... I w takim stanie również trafiła do nas. Bo boksery to sa specyficzne psy. W stresie w schronie lub porzucone, potrafią się same zagłodzić mając jedzenia pod dostatkiem :-(:-(:-( i dlatego należy je ze schronów wyciągać jak najszybciej Quote
Kamila28 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dokładnie Kapselku, bo boksie nie mogą zyć bez człowieka :) Quote
Kapsel Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Kamila28 napisał(a):Dokładnie Kapselku, bo boksie nie mogą zyć bez człowieka :) Tak ładnie Kamilko dokończyłaś moją myśl :lol: Quote
okey7 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 A Kalinka -Fionka trafi do nas:multi: ,tylko nie wiem jeszcze kiedy .Prawdopodobnie w weekend :laugh2_2: Obiecuje fotki :happy1: Quote
Soema Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 okey7 napisał(a):A Kalinka -Fionka trafi do nas:multi: ,tylko nie wiem jeszcze kiedy .Prawdopodobnie w weekend :laugh2_2: Obiecuje fotki :happy1: Trzymamy za słowo :) Cieszę się, wszystko już uzgodnione, wskazówki o karmieniu przekazane?:) Quote
Kapsel Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 okey7 napisał(a):A Kalinka -Fionka trafi do nas:multi: ,tylko nie wiem jeszcze kiedy .Prawdopodobnie w weekend :laugh2_2: Obiecuje fotki :happy1: No to ładna córcia Ci się trafi :loveu::loveu::loveu: Quote
Tola^^ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Bardzo ładna i bardzo kochana ! :):) :loveu: Quote
okey7 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Wszystko uzgodnione , o karmienie to jeszcze będę dopytywał , fotki bedą sytematyczne jak boksinka przybywa na wadze :lol: Quote
Kapsel Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Tola^^ napisał(a):Bardzo ładna i bardzo kochana ! :):) :loveu: Drugiej takiej nie ma :multi::multi::multi: Myślę, że trafiając do Okey7 będzie miała jak w niebie i do tego jakim powietrzem będzie oddychać :razz: tylko zazdrościć!!! Quote
Kapsel Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 okey7 napisał(a):Wszystko uzgodnione , o karmienie to jeszcze będę dopytywał , fotki bedą sytematyczne jak boksinka przybywa na wadze :lol: Trzymamy za słowo i być może będziemy odwiedzać w drodze na wakacje :lol::lol::lol: Quote
Bailando Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jaka ona śliczna... słodką ma tą swoją mordkę... i wydaje się jakaś radosniesza... jeszcze tylko ta waga i będzie wygladała na rasowego psa :) Normalnie boska jest :) Quote
Kapsel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Bailando napisał(a):Jaka ona śliczna... słodką ma tą swoją mordkę... i wydaje się jakaś radosniesza... jeszcze tylko ta waga i będzie wygladała na rasowego psa :) Normalnie boska jest :) Dokładnie wszystko się zgadza. Jest naprawdę przecudnej urody :loveu::loveu::loveu: Okey7, ale Ty masz szczęście bracie! :lol: Quote
Kamila28 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ależ ona słodka :) Pasowałaby do mojego Woodego, gdybym tylko miała warunki ....... Quote
Kapsel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kamila28 napisał(a):Ależ ona słodka :) Pasowałaby do mojego Woodego, gdybym tylko miała warunki ....... Patrz Kamilko mam takie same myśli. Nigdy nie myślałam już o wzięciu bokserki.... zawsze wolałam chłopaków, ale teraz jak na nią patrzę... przebiegła mi taka sama myśl. Gdybym mogła byłaby moja! Kalinka/Fionka i Alduś :loveu::loveu::loveu: Quote
Tia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Trochę się Kalinka wyrobiła, nie dużo przytyła ale chociaż troszkę...jeszcze potrzeba czasu:) Super Fotki i uśmiech też się widać na jej pyszczku:):):) Quote
Tola^^ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kalinka-Fiona jaka ona śliczna, jeszcze ładniejsza niż była!!!! Jak jeszcze przytyje to cudo normalnie! :loveu: Już widać że troszkę przytyła nasza malutka, lecz jeszcze trochę i będzie nie do poznania!! :loveu: Quote
Kapsel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Faktycznie, juz troszkę przytyła, ale jak dojdzie do siebie to piękniejszej od niej nie będzie. Normalnie misska boksiowa :loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila28 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Teraz to już może być tylko lepiej, super, że są jeszcze tacy ludzie jak Wy :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
okey7 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Fionka/Kalinka jest naprawdę śliczna :loveu:Juz się nie mogę doczekać kiedy do nas przyjedzie :multi: Quote
Recommended Posts