Bailando Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Jaka ona śliczna... ja zawsze wiedziałam, że ona jest piękna i kochana tylko taka chudziutka była... a teraz zupełnie inaczej wyglada. Jak nabierze jeszcze trochę ciałka to w ogóle będzie wyglądała jak księżniczka :) Mam nadzieję, że teraz bedzie szczęśliwa. Quote
Tola^^ Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Alicja']Co z wątkiem dla Batmanka ??[/QUOTE] Właśnie co z wątkiem Batmana? Quote
Kapsel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Okey, jak tam dziś nasza ślicznota? Opowiadaj i zdjęcia dawaj!!!! :lol::lol::lol: Quote
Kamila28 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Czy ktoś zakłada wątek Batmanowi??? Jak tam Kalinka??? Quote
Soema Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jeśli ktoś ma czas i ochotę założyć watek Batmanowi to nie ma problemu. 20 naszych bokserów ma wątki i tylko na 3 coś się dzieje.. Na dogomanii coraz mniej osób szuka psy, ważne są ogłoszenia poza forum. Polecam Batmana ludziom, którzy szukają młodego boksia, bo on taki jest. Quote
okey7 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Kilka fotek Fionki (Kalinka w nowym domu zostałą Fionką).Bryka strasznie ,ciągnie smycz, przy kotach wariuje. Wszystko jest do nauczenia tylko trzeba czasu. Reaguje już na imię . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola^^ Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Cudownie!!!! Jaka ona szczęśliwa! Ostatnie zdjęcie to jest rewelacyjne :loveu: Nasza Finka to widać że ma jak w raju u ciebie! Quote
Tia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Super... Po prostu szczęście w oczach:) Pięknie:loveu: Quote
Kapsel Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 W związku z tym że ona tak bryka i ciągnie może dobrze by było jej szelki kupić, może to pomoże w utrzymaniu jej zapędów? ;) Quote
Kamila28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jaka to radość dla serca widzieć taką szczęśliwą Kalinkę :) cudo Quote
Angel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 usmiech sam na twarzy się pojawia widząc ja w tak dobrej formie i taką szczęśliwą :D pamiętam gdy zobaczyłam ją pierwszy raz w schronie :( i szczerze mówiąc nie przypuszczałam że umieszczajac jej zdj na dogo wszystko pójdzie tak sprawnie :) Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Angel napisał(a):usmiech sam na twarzy się pojawia widząc ja w tak dobrej formie i taką szczęśliwą :D pamiętam gdy zobaczyłam ją pierwszy raz w schronie :( i szczerze mówiąc nie przypuszczałam że umieszczając jej zdj na dogo wszystko pójdzie tak sprawnie :) Dokładnie poszło błyskawicznie! Pamiętam prośbę o zdjęcia suni, poszłaś specjalnie je zrobić, a potem cudowna Soema :loveu:z Fundacji SOS bokserom załatwiła wszystko błyskawicznie mimo wielkich trudności. A teraz Fionka już we własnym domku w szczęściu się kąpie! Quote
Tia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ona tym swoim urokiem umie podbić ludzkie serduszko:) Nikt nie może jej się oprzeć, wszyscy od razu ją pokochali :loveu: Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Tia napisał(a):Ona tym swoim urokiem umie podbić ludzkie serduszko:) Nikt nie może jej się oprzeć, wszyscy od razu ją pokochali :loveu: taaak i nie wiem skąd taka dziwna opinia o niej poszła..... że agresywna, a kierownik mówił że żadnego boksia w schronie nie ma. Jak sobie to przypomnę to dreszcze mam..... Pewnie już byłoby po Fionce, bo by się sama zagłodziła...:-( Quote
Tia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Tak mogło by jej już nie być, ona jak przyszła do nas nie była taka chuda..a w schronie z dnia na dzień coraz bardziej traciła na wadze:(:( A co się dziwić...takie warunki na takiego psiaka kochanego... Ale dobrze, że udało się nam ją uratować:):) I dzięki temu znalazła kochający domek i nowe życie, które moga stracić przez naszego kier, który sądził, że jej w tym schronie nie ma:/ Quote
Bailando Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ślicznie wygląda :) aż widać tą radość i to szczęście na zdjęcich :) Quote
Kapsel Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Halo, halo Okey, gdzie jesteś? Jak tam Fionka nasza cudna dziewczynka? Quote
okey7 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Kapsel napisał(a):Halo, halo Okey, gdzie jesteś? Jak tam Fionka nasza cudna dziewczynka? U nas wszytko spoko , Fionka uczy się nie ciągnać smyczy i nie gonić za kotami.Pozatym umie prawie dobrze "siad" i "od mnie" .Reaguje na nowe imię , ale te koty psy itd.. szoook !!! głupieje :kociak::painting: Quote
Tola^^ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 To dobrze że wszytko jest ok :) Oprócz ciągnięcia na smyczy lecz się poprawia :loveu: I te koty pewnie dla Fionki to wspaniała zabawa jak je goni:evil_lol::evil_lol: Quote
Kapsel Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 okey7 napisał(a):U nas wszytko spoko , Fionka uczy się nie ciągnać smyczy i nie gonić za kotami.Pozatym umie prawie dobrze "siad" i "od mnie" .Reaguje na nowe imię , ale te koty psy itd.. szoook !!! głupieje :kociak::painting: Wniosek z tego że mądra dziewczynka jest uczy się pilnie komend :loveu: A że reaguje emocjonalnie na koty i psy czyli potencjalnych konkurentów.... taki urok kapryśnych kobiet. :evil_lol: Jak się upewni, że nic jej nie grozi że ją kochasz, że będzie bezpieczna, zmieni swój stosunek, tylko troszkę czasu jej trzeba ;) Quote
Recommended Posts