Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka ona śliczna... ja zawsze wiedziałam, że ona jest piękna i kochana tylko taka chudziutka była... a teraz zupełnie inaczej wyglada. Jak nabierze jeszcze trochę ciałka to w ogóle będzie wyglądała jak księżniczka :) Mam nadzieję, że teraz bedzie szczęśliwa.

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ktoś ma czas i ochotę założyć watek Batmanowi to nie ma problemu.
20 naszych bokserów ma wątki i tylko na 3 coś się dzieje.. Na dogomanii coraz mniej osób szuka psy, ważne są ogłoszenia poza forum.
Polecam Batmana ludziom, którzy szukają młodego boksia, bo on taki jest.

Posted

usmiech sam na twarzy się pojawia widząc ja w tak dobrej formie i taką szczęśliwą :D pamiętam gdy zobaczyłam ją pierwszy raz w schronie :( i szczerze mówiąc nie przypuszczałam że umieszczajac jej zdj na dogo wszystko pójdzie tak sprawnie :)

Posted

Angel napisał(a):
usmiech sam na twarzy się pojawia widząc ja w tak dobrej formie i taką szczęśliwą :D pamiętam gdy zobaczyłam ją pierwszy raz w schronie :( i szczerze mówiąc nie przypuszczałam że umieszczając jej zdj na dogo wszystko pójdzie tak sprawnie :)

Dokładnie poszło błyskawicznie!
Pamiętam prośbę o zdjęcia suni, poszłaś specjalnie je zrobić, a potem cudowna Soema :loveu:z Fundacji SOS bokserom załatwiła wszystko błyskawicznie mimo wielkich trudności. A teraz Fionka już we własnym domku w szczęściu się kąpie!

Posted

Ona tym swoim urokiem umie podbić ludzkie serduszko:)
Nikt nie może jej się oprzeć, wszyscy od razu ją pokochali :loveu:

Posted

Tia napisał(a):
Ona tym swoim urokiem umie podbić ludzkie serduszko:)
Nikt nie może jej się oprzeć, wszyscy od razu ją pokochali :loveu:

taaak i nie wiem skąd taka dziwna opinia o niej poszła..... że agresywna, a kierownik mówił że żadnego boksia w schronie nie ma. Jak sobie to przypomnę to dreszcze mam..... Pewnie już byłoby po Fionce, bo by się sama zagłodziła...:-(

Posted

Tak mogło by jej już nie być, ona jak przyszła do nas nie była taka chuda..a w schronie z dnia na dzień coraz bardziej traciła na wadze:(:( A co się dziwić...takie warunki na takiego psiaka kochanego...
Ale dobrze, że udało się nam ją uratować:):) I dzięki temu znalazła kochający domek i nowe życie, które moga stracić przez naszego kier, który sądził, że jej w tym schronie nie ma:/

Posted

Kapsel napisał(a):
Halo, halo Okey, gdzie jesteś? Jak tam Fionka nasza cudna dziewczynka?

U nas wszytko spoko , Fionka uczy się nie ciągnać smyczy i nie gonić za kotami.Pozatym umie prawie dobrze "siad" i "od mnie" .Reaguje na nowe imię , ale te koty psy itd.. szoook !!! głupieje :kociak::painting:

Posted

To dobrze że wszytko jest ok :)
Oprócz ciągnięcia na smyczy lecz się poprawia :loveu:
I te koty pewnie dla Fionki to wspaniała zabawa jak je goni:evil_lol::evil_lol:

Posted

okey7 napisał(a):
U nas wszytko spoko , Fionka uczy się nie ciągnać smyczy i nie gonić za kotami.Pozatym umie prawie dobrze "siad" i "od mnie" .Reaguje na nowe imię , ale te koty psy itd.. szoook !!! głupieje :kociak::painting:

Wniosek z tego że mądra dziewczynka jest uczy się pilnie komend :loveu: A że reaguje emocjonalnie na koty i psy czyli potencjalnych konkurentów.... taki urok kapryśnych kobiet. :evil_lol: Jak się upewni, że nic jej nie grozi że ją kochasz, że będzie bezpieczna, zmieni swój stosunek, tylko troszkę czasu jej trzeba ;)