Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kalinka trafiła pod opiekę SOS bokserom ze schroniska w Obornikach

Suczka ma około 2-3 lat i jest przeraźliwie wychudzona

Początkowo jest nieufna, jednak szybko zaczyna merdać ogonkiem, i rozdawać buziaki , skąd takie słabe ciałko ma na to jeszcze siłę??
Z innymi psami Kalinka dogaduje się bardzo dobrze.

Jutro Kalinka odwiedzi lecznicę, gdzie przejdzie badania.
Miejmy nadzieję, że jedynym jej problemem jest straszna niedowaga.
Obecnie Kalinka przebywa w dt w Warszawie.

Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć Kalinkę:
Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa
nr konta:
06 1500 1012 1210 1015 2421 0000

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona jest śliczna i faktycznie na naszych zdjęciach nie było widać że taka wychudzona.
Pewnie u was dojedzie do siebie:):)
Zapisuje wątek i będę go śledzić...

Posted

ojej teraz widze na jej mordce szczęście ;** a jak ja zobaczylam pierwszy raz w boksie to poprostu masakraa..;/ jest naprawde strasznie wychudzona..ale napewno jest w dobrych rękach i szybko wróci do siebie :)

Posted

Jaka słodka, jaka śliczna :loveu::loveu::loveu: a zarazem taka chudzineczka :shake:
Jak dobrze że już bezpieczna, że już w Waszych rękach Kochani. Co by z niż było gdyby nie Wy??? Aż strach myśleć. :shake:
Tak właśnie boksery wyglądają w schronach, serce się kroi, dlatego tak szybko trzeba je ze schronów wyciągać :-(

Posted

Toż to skóra, kości i wyciągnięte cycuchy :crazyeye:! Biedna mała . Wiadomo,czy taka trafiła do schroniska?
Kapselku, ale mi wątek podsunęłas dla poprawienia nastroju;). Choć to, że jest już pod odpowiednią opieką napawa optymizmem:thumbs:

Posted

Nie mogę się napatrzeć na tą cudność :lol::lol::lol:
Jak mógł ktoś takie cudo porzucić? Nieprawdopodobne, chyba to był ktoś z debilizmem i to w ostatnim stadium:cool3:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Toż to skóra, kości i wyciągnięte cycuchy :crazyeye:! Biedna mała . Wiadomo,czy taka trafiła do schroniska?
Kapselku, ale mi wątek podsunęłas dla poprawienia nastroju;). Choć to, że jest już pod odpowiednią opieką napawa optymizmem:thumbs:

a co sama mam się zadręczać, że boksia jest w takim strasznym stanie? Razem łatwiej znosić takie tragedie :roll:

Posted

Jutro wpłacę parę złotych na Kalinkę, przebadać ją trzeba i odpowiednio odżywiać, aby choć trochę doszła do siebie :shake: A depresję? na pewno miała biedna...

Posted

Kapsel napisał(a):
a co sama mam się zadręczać, że boksia jest w takim strasznym stanie? Razem łatwiej znosić takie tragedie :roll:

No nie, podziel sie tym z bliźnimi swymi ;)
Jak skończę z rozliczaniem bazarków na Dropsa, to spróbuję zrobić jakiś na małą. A na razie idę szukać mojego kota wędrowniczka :)

Posted

Śliczna Kalinka :)
Naprawde bardzo chuda w schronie jak siedziała w budzie aż tak nie było tego widać :(
Ale pewnie szybko będzie dochodziła do siebie bo teraz jest w dobrych rękach :)
Zapisuję...

Posted

Tia napisał(a):
Jestem bardzo ciekawa jak wypadną badania.
Oby pozytywnie:):)

Też mam taką nadzieje że wszystko będzie ok!
Kalinko jaka z ciebie chudzinka, dobrze że nie jesteś już w schronie!

Posted

Germaine dziś calutki dzień jest z psami w lecznicach.. Jeśli będzie w stanie wieczorem mi zdać relację to ja postaram się pouzupełniać wszystko.
Co do suni, mamy nadzieję, że poza wygłodzeniem jej nic nie dolega. Trzymajcie kciuki.