Agnezia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kalinka trafiła pod opiekę SOS bokserom ze schroniska w Obornikach Suczka ma około 2-3 lat i jest przeraźliwie wychudzona Początkowo jest nieufna, jednak szybko zaczyna merdać ogonkiem, i rozdawać buziaki , skąd takie słabe ciałko ma na to jeszcze siłę?? Z innymi psami Kalinka dogaduje się bardzo dobrze. Jutro Kalinka odwiedzi lecznicę, gdzie przejdzie badania. Miejmy nadzieję, że jedynym jej problemem jest straszna niedowaga. Obecnie Kalinka przebywa w dt w Warszawie. Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć Kalinkę: Fundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa nr konta: 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000 Quote
Tia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ona jest śliczna i faktycznie na naszych zdjęciach nie było widać że taka wychudzona. Pewnie u was dojedzie do siebie:):) Zapisuje wątek i będę go śledzić... Quote
Angel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ojej teraz widze na jej mordce szczęście ;** a jak ja zobaczylam pierwszy raz w boksie to poprostu masakraa..;/ jest naprawde strasznie wychudzona..ale napewno jest w dobrych rękach i szybko wróci do siebie :) Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Jaka słodka, jaka śliczna :loveu::loveu::loveu: a zarazem taka chudzineczka :shake: Jak dobrze że już bezpieczna, że już w Waszych rękach Kochani. Co by z niż było gdyby nie Wy??? Aż strach myśleć. :shake: Tak właśnie boksery wyglądają w schronach, serce się kroi, dlatego tak szybko trzeba je ze schronów wyciągać :-( Quote
Maruda666 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Toż to skóra, kości i wyciągnięte cycuchy :crazyeye:! Biedna mała . Wiadomo,czy taka trafiła do schroniska? Kapselku, ale mi wątek podsunęłas dla poprawienia nastroju;). Choć to, że jest już pod odpowiednią opieką napawa optymizmem:thumbs: Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie mogę się napatrzeć na tą cudność :lol::lol::lol: Jak mógł ktoś takie cudo porzucić? Nieprawdopodobne, chyba to był ktoś z debilizmem i to w ostatnim stadium:cool3: Quote
Tola^^ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Zapisuję sobie Kalinkę! Ona taka kochana a taka biedna ta ślicznotka. Sama skóra i kości :( Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Maruda666 napisał(a):Toż to skóra, kości i wyciągnięte cycuchy :crazyeye:! Biedna mała . Wiadomo,czy taka trafiła do schroniska? Kapselku, ale mi wątek podsunęłas dla poprawienia nastroju;). Choć to, że jest już pod odpowiednią opieką napawa optymizmem:thumbs: a co sama mam się zadręczać, że boksia jest w takim strasznym stanie? Razem łatwiej znosić takie tragedie :roll: Quote
ageralion Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Rany ona nie wygladala na az tak chuda. Wcale sie nie dziwie, ze z budy nie wychodzila, pewnie miala mega depresje... Quote
Tola^^ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Gdy trafiła do schroniska to też była też chyba i w schronisku jeszcze gorzej schudła :( Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Jutro wpłacę parę złotych na Kalinkę, przebadać ją trzeba i odpowiednio odżywiać, aby choć trochę doszła do siebie :shake: A depresję? na pewno miała biedna... Quote
Maruda666 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kapsel napisał(a):a co sama mam się zadręczać, że boksia jest w takim strasznym stanie? Razem łatwiej znosić takie tragedie :roll: No nie, podziel sie tym z bliźnimi swymi ;) Jak skończę z rozliczaniem bazarków na Dropsa, to spróbuję zrobić jakiś na małą. A na razie idę szukać mojego kota wędrowniczka :) Quote
Kamila28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Boże jak ona chudziutka, serce pęka, ale teraz już będzie tylko dobrze ;) Quote
Wala2006 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śliczna Kalinka :) Naprawde bardzo chuda w schronie jak siedziała w budzie aż tak nie było tego widać :( Ale pewnie szybko będzie dochodziła do siebie bo teraz jest w dobrych rękach :) Zapisuję... Quote
Kapsel Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dzisiaj malutka jedzie na badania, czekamy zatem jakie wyniki wyjdą :roll: Quote
Bailando Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Rany!!!! Kto był taki okrutny??? Ona jest śliczna ale taka chudziutka... mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. Napewno będę śledziła jej los... Quote
Tia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jestem bardzo ciekawa jak wypadną badania. Oby pozytywnie:):) Quote
Tola^^ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tia napisał(a):Jestem bardzo ciekawa jak wypadną badania. Oby pozytywnie:):) Też mam taką nadzieje że wszystko będzie ok! Kalinko jaka z ciebie chudzinka, dobrze że nie jesteś już w schronie! Quote
Agnieszka103 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Również ciekawa jestem wyników badań. Oby nie były złe... Quote
okey7 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Biedna chudzinka :-( Z niecierpliwością czekamy na wyniki Quote
Soema Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Germaine dziś calutki dzień jest z psami w lecznicach.. Jeśli będzie w stanie wieczorem mi zdać relację to ja postaram się pouzupełniać wszystko. Co do suni, mamy nadzieję, że poza wygłodzeniem jej nic nie dolega. Trzymajcie kciuki. Quote
Maruda666 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Trzymaj się malutka, krwi ci utoczą krwiopijce, ale będzie dobrze :) Quote
Recommended Posts