Szerkanka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 cos z przyjemniejszych rzeczy :) z Bafra Tu Talia sie zalapala i kawalek Tiny Nie wiem co przykulo ich uwage, ale synchron jest :) Tu Lu zaangazowal sie w kopanie tunelu do Szwecji :) Tu antenka, lapal sygnal :D i jeszcze takie :) Quote
Paulina_mickey Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Hej, bardzo fajny opis na pierwszej stronie. Jednak przyznam, że chyba CC z niekopiowanymi uszami bardziej mi się podobają :iloveyou: Quote
Szerkanka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Lu w poniedzialek byl operowany. Quote
furciaczek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Szerkanka napisał(a):Lu w poniedzialek byl operowany. I jak sie czuje?? To zdiecie super! http://img832.imageshack.us/img832/2221/dscn0370f.jpg Quote
Szerkanka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Dzieki, Czuje sie ok, tzn. stawia juz lapke, obciaza ja, wychodzi na krotkie spacerki, narazie jest w klinice, temperatura ok, tylko wet. dzwonil, ze nie chce jesc, ale to bylo do przewidzenia, bo on je albo gotowane albo puchy w domu, a oni go sucha karma molestuja, od dzis maja zaczac dawac mu puszki i zadzwonic czy je. Lulu jest przez 10 dni w hotelu przy klinice, bo nie chce zeby po schodach wchodzil, przynajmniej w te pierwsze dni po operacji. Sama operacja trwala 2 godziny, i odbyla sie bez zadnych komplikacji. Myslicie ze 10 dni wystarczy czy jeszcze go dluzej przetrzymac w klinice? Quote
Kateczka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jej...kciuki z maaluszka :) wysciskaj go i wycałuj jak będziesz w odwiedzinach :) Quote
Recommended Posts