Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EH to ze zdrówkiem nie za ciekawie jak tak. biedna Psinka. Ale wierzę że w tak dobrych domku jak twój Będzie dobrze, co ja piszę MUSI BYĆ DOBRZE :}

Coś długo się te fotki ładują ;P

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to i my się witamy wreszcie :) nie będe sie zachwycać....albo moze jednak :) przepiękny ten Twój klusek....mamy podobnego na osiedlu ...podobnego gabarytowo Bullmastifa :D najlepszy przyjaciel mojego rudego, w ogóle cudna bestia.....Więc musze potwierdzić...Wielki pies...wielkie serce :D

ps. trzymamy kciuki za zdrówko

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dziekujemy, a ja jestem po wizycie u weta i.... okzalo sie ze Lu nie musi miec zadnej operacji :):) ani zadnego, nawet minimalnego zabiegu:) Tylko wspomagacze na stawy, w tabletkach/plynie :) uuh kamien z serca :)

Posted

Dzieki dziewczyny :)

zabka, wezel juz rozbrojony na niteczki:)

sunshine, oj przez to spojrzenie, ma wybaczane wszystkie grzeszki :)

kateczka, a pokazuj, pokazuj:) u mnie na osiedlu sa dwie akity japonski i amerykanski, niestety, agresorki... a Twoj jak sie ma do wiekszych psow?

QQK, no musi byc proporcjonalnie, szelki i obroze tez mamy w rozmiarach min. XXL, szelki to nawet XXXL

Posted

a tak różnie z tymi kontaktami...psy sa mało tolerowane...ale przyjaciel bullmastiff Monty jest jak brat...chłopaki sa w tym samym wieku prawie...i naprawdę można im pozazdroscić takiej przyjaźni :)

Posted

[quote name='Kateczka']a tak różnie z tymi kontaktami...psy sa mało tolerowane...ale przyjaciel bullmastiff Monty jest jak brat...chłopaki sa w tym samym wieku prawie...i naprawdę można im pozazdroscić takiej przyjaźni :)

Monty powiadasz, czy to nie ten z molosow? http://www.forum.**********/showthread.php?t=18288

w miejsce gwiazdek wpisac **********
nie wiem po co ta cenzura na dogo...
o ja, nawet nie mozna napisac... no ok molosy,pl (zamiast przecinka, kropka)

Posted

Bylam u... 3 wetow:oops::oops: w sumie to z moim miejscowym 4 :) tak dla potwierdzenia inf.
ale ostatecznie podpasowal mi hodowca dogow niemieckich p. Piotr Mikuc, generalnie chodzilo mi o kogos kto sie zna na molosach, mial juz z nimi doczynienia i wie jak sie obchodzic. Jestem zadowolona:)