Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też nie wierzyłam w homeopatię do czasu, kiedy zwykłe metody nie mogły już pomóc Abruni, ani nawet uchronić jej przed cierpieniem - pojechałam z nią do polecanego na szwajcarach doktora, jedynego w PL psiego bioenergoterapeuty w Opolu. Abrunia miała biorezonans, dostała całą aptekę homeopatyczną i naprawdę było widać poprawę! Dla mnie to był cud! Przeżyła jeszcze 4 miesiące i przez większość tego czasu była zadowolona z życia, choroba nie dokuczała jej tak mocno, a nawet kwasica organizmu na pewien czas została zatrzymana! Nigdy nie dostała przed odejściem za TM ani jednej kroplówki, bo nie było takiej potrzeby.
Minus takiej kuracji to zdecydowanie cena, która puściłaby z torbami całą fundację no i niewygoda podawania.
Ale fajnie, że dr Grzebinoga ma o tym pojęcie :) Warto spróbować. Cezarek to taki kochany piesek. Ma jakąś magię. Nie mogę przestać o nim myśleć już od momentu jak mignął mi zimą w przydrożnym rowie... a teraz to już wogóle. Trzymam kciuki mocno mocno.

Posted

510 921 063 lub 692 056 304

Dzisiaj Cezar dostał kolejny zastrzyk, w piątek Natalia poda mu sama, a w przyszłym tygodniu jeszcze możemy jechać do dr Grzebinogi ustalić dalsze leczenie (może sterydy w tabletkach, na pewno Nivalin). Dostał też zastrzyk z witamin B i receptę na witaminę B1 w tabletkach (25-50 mg ma dostawać codziennie). Cezar jak zwykle był grzeczny i przyjazny, w aucie wzorowo sobie leżał. Cezarek jest bardzo ciekawski, w lecznicy zaglądał w każdy kąt i chciał się witać przyjaźnie z każdym psem.

Posted

No i wzięłyśmy od ada-jeje butka dla Cezarka, może będzie dobry, ale musimy mu załatwić dwa butki żeby miał na czas spacerów czy biegów (wczoraj jak Natalia wypuściła go z kojca to biegał i szalał tak, że w ogóle nie było widać że coś jest nie tak z łapami). Pazury ma już bardzo silnie zdarte i trzeba je koniecznie ochronić bo zedrze je do rany. Taks chyba robiła butki?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

24 1020 2384 0000 9502 0095 0717
IBAN-PL, SWIFT-BPKOPLPW
Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom
ul. Żeromskiego 6
32-500 Chrzanów
Rencia42 w imieniu Cezarka dziekujemy bardzo :loveu:
Natalio napisz nam czy Cezarek mial wizyte? Byla osoba chetna do jego adopcji.