IKA & SONIA Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kasiek a wizyta u weta w poniedziałek? Czy weta mówiła, że trzeba pojawić się z Cezarkiem na jej zmianie? Quote
Ulaa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 kasiek_ona napisał(a):Z tego co mówiła wetka to nasz Psiak wraca do zdrowia :) o wiele lepiej wygląda niz przy poprzedniej wizycie, nabrał sił. Rokowania są jak najlepsze :) Coraz więcej chodzi, da sie głaskać, cieszy sie przy tym, ale niestety nie ma tak jak inne psy, że liże głaskających go ludzi :( Lizanie to często oznaka znerwicowania... Taki nadbudowany uspokajacz. Dobrze, że tego nie robi, bo i po co ma czyjeś brudne łapska swoim ślicznym jęzorkiem dotykać ;) Najważniejsze, że mu się polepszyło (po sterydach normalne akurat) i że jest bezpieczny! Quote
kasiek_ona Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nic nie wspomniała, że do niej mamy przyjść... POwiedziała tylko, że w poniedziałek mamy przyjść. Quote
Mroowa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Witam!!W wielkich bólach powstał bazarek na rzecz Rudego:) http://www.dogomania.pl/threads/183793-Super-Bazar!!!!Ubierz-Się-Modnie-i-Wspomóż-Psiaki!!!!?p=14499510#post14499510 sprawdźćie swoim fachowym okiem czy wszystko oki:):) Quote
Jade_Natalia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Dobrze. Na noc był wypuszczony, teraz już jest w kojcu i nie próbuje uciekać. Quote
Ada-jeje Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Super! uczy sie dyscypliny chlopak, Natalio przy kolejnej wizycie u weta podrzucimy Ci karme. Quote
IKA & SONIA Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Pysio mu się śmieje :) a czy w dalszym ciągu zawija paluszki? Quote
Jade_Natalia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Zawija jeszcze trochę. Dzisiaj i jutro ma dostać jeszcze te tabletki, więc może mu przejdzie. Quote
IKA & SONIA Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jade_Natalia napisał(a):Zawija jeszcze trochę. Dzisiaj i jutro ma dostać jeszcze te tabletki, więc może mu przejdzie. Ale jest poprawa? Quote
Jade_Natalia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Chodzi lepiej, nawet czasami biega, ale dalej tą łapę ma niestabilną. Quote
Mroowa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 :loveu::loveu:Ale piękny pies:) a poza prosto z psiej wystawy:loveu:tylko sie zakochac .Chciałam tylko skromnie przypomnieć:) http://www.dogomania.pl/threads/183793-Super-Bazar!!!!Ubierz-Się-Modnie-i-Wspomóż-Psiakii!!!!-Do30.04.-g.10-00-zapraszamy!! Quote
kasiek_ona Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Świetnie wygląda! Jest cudowny, mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy domek. A były jakieś telefony o niego? Quote
kasiek_ona Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Byłam z Cezarkiem u weta przed chwilą, i powiedzieli, że trzeba przyjechać z nim jtro wieczorem albo pojutrze tj w srode rano, zeby pobrac mu krew na badania, z tym, że jak jutro sie pojedzie to nie beda w stanie zrobić morfologii :( ja niestety nie moge z nim jechać, bo jutro nie mam samochodu a w srode jestem sama w pracy i musze byc na 8.30... Quote
IKA & SONIA Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Kasiek a co mówi wetka o stanie zdrowia Cezarka? Najlepiej by było zrobić mu te badania w środę rano, żeby była morfologia. Ja również odpadam, mam zajęcia od 8 :(. Ada-jeje czy Pani mogłaby podjechać z nim na te badania albo Natalio ktoś z Twojej rodziny? Quote
Ada-jeje Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Podjechac to ja z nim moge, tylko kogo poprosic o pomoc w zapakowaniu go do auta. Zapytam malgos czy zgodzi sie pomoc, lub Ula. Kasiek_ona czy Cezar juz samo wskakuje do auta? Quote
Jade_Natalia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 U mnie rano nie ma nikogo w domu. Ale może ktoś przyjechać i go wziąć, on będzie w kojcu. Quote
IKA & SONIA Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Kasiek mówiła, że sam nie potrafi jeszcze wsiadać do samochodu. Quote
malgos Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Chętnie pojadę w środę, jeśli trzeba. Chłopak musi być też na czczo- bez śniadania. Quote
Ada-jeje Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dzieki malgos, skontaktuje sie z Toba telefonicznie, bede u Ciebie okolo 9 tej, czy ta godzina Ci odpowiada? Quote
IKA & SONIA Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 malgos napisał(a):Tak, będę czekać. Małgosiu super, że z nim pojedziecie z Adą - jeje :) Quote
kasiek_ona Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Świetnie :) Piesek strasznie boi się samochodu, jak tylko otwieram drzwi to sie obraca, nie chce wejść i muszę przednie łapki mu wsadzić na kanapę tylną, potem jakoś wchodzi. Jest grzeczny, od razu się kładzie i nie przechodzi do przodu jak moja sunia :) a jak pora wysiadać, czeka grzecznie, aż otworzy mu sie drzwi, po czym wyskakuje i czeka az sie złapie jego smycz :) Nie jest psem z ADHD ;d jest opanowany:) i bardzo lubi przytulaski ( u weta zawsze musze go głaskać caly czas :) ) Małgos super, że pani jedzie :) Ja niestety nie moge - praca :( Quote
Recommended Posts