Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ada-jeje napisał(a):witam, p.Jolu juz po wszystkim, Cazar usnął sobie na swoim kocu, byłam przy nim cały czas, w miejscu gdzie zawsze spał, mam wrażenie że nic nie przeczuwał przynajmniej jego zachowanie na to nie wskazywało. Brak mi słów. Przesle pocztą faktury za lecznie i za eutanazje (230 zł ) oraz karte jego leczenia. Nie wystawiam rachunku za jego pobyt u mnie, był u mnie bezpłatnie po prostu traktuje go jak swojego tymczasowego psa jeśli może pani to proszę za to wysterylizować jakąś sukę - żeby nie było kolejnych Cazarów potrąconych i tak skrzywdzonych przez los. Za te zakupy co na początku robiłam - chusteczki i kremy na odparzenia tez prosze mi nie wracac pieniędzy, chociaz tyle mogłam dla niego zrobić. Kochana Marta, tak bardzo chciala mu pomoc jak my wszyscy na tym watku. Cezar odszedl od nas wczoraj. :-(:placz: Cezarku bedziemy o Tobie pamietac. No i znowu płacze jak dziecko :( Cezarku kochany mój psiaku :( biegaj szczęśliwy i wolny od bólu ze swoimi przyjaciółmi za TM :(:(:(:( Pani Marto dziękujemy za okazane Cezarkowi w ostatnich dniach życia sece :( Serce mi pękło po raz kolejny :( Żegnaj kochany, dzielny psiaczku :( Quote
bela51 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Tak wiele słyszałam o tym wspaniałym, dzielnym psie.:-( Nie tak miała sie skonczyc jego historia. Jest mi bardzo, bardzo przykro.:-( Zegnaj Cezarze...:-( Quote
Beatkaa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Cezarku na zawsze pozostaniesz w naszych sercach [*].Zasnąłeś na zawsze w ramionach osoby,która życzyła Ci jak najlepiej i chciała Ci pomóc...żegnaj :(:(:(:( Quote
UBOCZE Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Smutne, że już nie ma na tym świecie tego kochanego poczciwca...:-(:-(:-( Quote
adamo1974 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 kochani zapraszam na nasz waek niewidzialnych takich czarków warto rozgłosić i podnosić ten wątek takiego jeszcze na dogo http://www.dogomania.pl/threads/209641-Psy-niewidzialne...nie było serdecznie zapraszam Quote
LILUtosi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Czy ten wózek co miał Cezarek byłby do pożyczenia dla psa wyłowionego z rzeki - Coli. Jest u mnie na bdt i chciałabym mu jakoś pomóc. Dużo życia mu już nie zostało. Quote
Martika&Aischa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 UBOCZE napisał(a):Smutne, że już nie ma na tym świecie tego kochanego poczciwca...:-(:-(:-( Taki właśnie Cezarek pozostanie na zawsze w naszych sercach :( biegaj kochany szczęśliwy z innymi psiakami :( Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 LILUtosi napisał(a):Czy ten wózek co miał Cezarek byłby do pożyczenia dla psa wyłowionego z rzeki - Coli. Jest u mnie na bdt i chciałabym mu jakoś pomóc. Dużo życia mu już nie zostało. Oczywiscie mozemy uzyczyc wozka dla bidy wylowionej z rzeki, tylko napewno trzeba sie skontaktowac z producentem wymierzyc psa wedlug jego wzoru, czy bedzie pasowal, po odpowiednich regulacjach, ktore robi sie samemu. Quote
LILUtosi Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ada obawiam się że z tym mierzeniem mogę nie zdążyć, ale zobaczymy. Chciałam mu ulżyć choć na chwilę. On ma zespół końskiego ogona i powoli traci przewodzenie w tylnych partiach ciała. Gdyby miał odciążony tył może by coś dreptał. Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 LILUtosi napisał(a):Ada obawiam się że z tym mierzeniem mogę nie zdążyć, ale zobaczymy. Chciałam mu ulżyć choć na chwilę. On ma zespół końskiego ogona i powoli traci przewodzenie w tylnych partiach ciała. Gdyby miał odciążony tył może by coś dreptał. No wlasnie Cezar tez mial zespol konskiego ogona, a do tego okazalo sie ze ma chore nerki, jedno leczenie przeczylo drugiemu. Moze i waszej bidzie nalezy zrobic najpierw badania krwi. Wozek jest u Marty w hoteliku. Jakie leki otrzymuje wasz pies? Quote
LILUtosi Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Właśnie nic. Teraz podaje mu standardowy antybiotyk (zółty w zastrzykach). Stan jego pogorszył się w ciągu dwóch dni. Tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czeka%C5%82-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno Quote
anula42 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 moja kochana mordeczka- nigdy cię nie zapomnę Cezarku:placz: Quote
kasiek_ona Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Matko, dziś się dopiero dowiedziałam ;( nie wiem co napisać.... matko ;( .... Quote
anula42 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Cezarku- co popatrzę na ten twój pysiol to serce pęka mi z bólu i tęsknoty- kocham cie moje słonko i nigdy cię nie zapomnę.... Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 I ja z wielkim smutkiem wchodze na watek, tak bardzo chcielismy pomoc, zeby zyl. Nie wyszlo. :placz: Otrzymalam dzis wyniki o ktorych juz pisalismy na watku. Poniewaz nie umiem wstawiac skanow na dogo wiec napisze tylko jedno zdanie z karty informacyjnej. "wysokie parametry nerkowe (BUN kreatynina) pojawiaja sie gdy 75% miąższu nerek jest nieczynna. Norma to 9-21 a u Cezarka bylo 46,99. Ostatni raz Natalio prosze odejmij kwote 131,02 zl za badania w dniu 11. 06. i 230,02 zl. w dniu 14.06 za pozegnanie Cezara i utylizacje razem 361,04 zl. :-( Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 :( NIE POTRAFIĘ TU WEJŚĆ I NIE PŁAKAĆ :( Jedyna pocieszająca myśl że nasz Cezarek jest już szczęśliwy i na pewno biega na łapkach z resztą kochanych psiaków które nas opuściły ....Biegaj szczęśliwy i wolny od bólu Cezarku ........ Quote
Mysza2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Przepraszam że tutaj, ale Cezar na pewno by mi wybaczył że proszę o pomoc dla innej biedy Cioteczki plizzzzz błagam o pomoc w zebraniu na transport dla stareńkiego onka, mamy miejsce w BDT tylko dowieźć go trzeba, mamy tylko 3 dni i pójdzie do mordowni http://www.dogomania.pl/threads/2103...4#post17156504 Quote
kurylec Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Biegaj zdrowy i szczęśliwy za TM Cezarku !!!:kiss_2: Quote
anula42 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Cezarku moja mordeczko kochana.....tęsknię....... Quote
anula42 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 byłeś takim pierwszym ukochanym zwierzakiem na dogomanii i w moim sercu zawsze taki będziesz.........słonko..kocham cię Quote
Recommended Posts