Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) cwaniak wybrał lepsze miejsce dla siebie. A jak chodzi?
Natalio proszę podaj mu te 3 tabletki dzisiaj wieczorem. Jutro jest konieczna wizyta u weta. Możesz Ty podjechać czy też Kasiek_ona? Trzeba u koniecznie zabrać tabletkę na odrobaczenie jutro oraz poprosić o receptę na oczko Oxycort A (wetka nam wczoraj zapomniała wypisać).

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
Ja mu podaje Oxycort, bo zostało mi jeszcze po Kajtku chyba. Tabletki też już dostał. Nie wiem, czy ja będę mogła załatwić mu jakiś transport do weta.

Natalia Oxycort A jest lepszy, więc trzeba będzie mu wykupić receptę (wczoraj pytałam o to wetkę). A jak jego chód? Pytam, bo jest szansa, że to od chorej prostaty i może jest dzisiaj lepiej ...
Kasiek_ona mówiła, że postaram się pojechać z Cezarkiem do weta!

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
Ale to właśnie jest Oxycort A:p. Z chodem może trochę lepiej, dzisiaj nawet trochę biegał;)

Aaa to dobrze, że Oxycort A. Super, że zaczął biegać! A czy dalej zawija paluszki pod spód?

Posted

kasiek_ona napisał(a):
Cezarek był bardzo grzeczny u weta, ładnie chodzi na smyczy, nie jest zaczepny ani do psów ani do ludzi. Duża kochana maskotka :)

Super :) Kasiek_ona napisz proszę co powiedziała wetka, bo ja mogę coś przekręcić.

Posted

Z tego co mówiła wetka to nasz Psiak wraca do zdrowia :) o wiele lepiej wygląda niz przy poprzedniej wizycie, nabrał sił. Rokowania są jak najlepsze :) Coraz więcej chodzi, da sie głaskać, cieszy sie przy tym, ale niestety nie ma tak jak inne psy, że liże głaskających go ludzi :(