fochu Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ja mu allegro zrobię ale też muszę mieć jakieś dane które mogę podać ,gdzie psiak się znajduje itd Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ada podasz dziewczynom wszelkie dane i namiary ??? Trzeba próbować !!!!!!!! Próbować do końca !!!!!!!! Quote
fochu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Ada podasz dziewczynom wszelkie dane i namiary ??? Trzeba próbować !!!!!!!! Próbować do końca !!!!!!!! dokładnie! nie można się poddać nigdy nic nie wiadomo. czekamy na namiary zatem Quote
Agnieszka_K Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 dzień dobry Cezarku, ja bardzo wierzę, że niedługo się uda.... ;) Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dziewczyny a jak z tekstem i zdjeciami do ogloszen, dacie rade podeslac na maila, który podalam wczesniej? Albo wyslijcie do mnie na fiorsteinbock@gmail.com Quote
Agnieszka_K Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 mi też proszę wyślijcie 21aga12@wp.pl bo chcę Cezarka zaproponować pewnym Państwu... Quote
Ada-jeje Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Agnieszka_K']mi też proszę wyślijcie 21aga12@wp.pl bo chcę Cezarka zaproponować pewnym Państwu... Dobre zdjecia ma hanek, zobacze ze ja mam tez cos w aparacie. Tekst ktory napisala Agnieszka jest kilka stron wczesniej, zaraz odnajde. To smutne ale po wczorajszej wizecie w klinice w Dabrowie Gorniczej okazalo sie ze Cezar jednak cierpi, ma odlezyny. On naprawde potrzebuje osob ktore maja wiecej czasu i moga go myc kilka razy na dzien. Podczas przemieszczania sie Cezar jednak oddaje mocz i z tego powodu powstaly odparzenia. Nie moze jezdzic na wozku, bo sprawia mu bol odparzenie. Na oczku to nic powaznego, zwykly tluszczak ktory mu przeszkadza ale nie jest to nic rakowego. DT nie jest w stanie przy 9 psach zapewnic mu opieki jaka potrzebuje Cezar i jesli nie znajdzie sie nikt kto ma sile fizyczna i duzo czasu dla Cezara podejmiemy ta smutna decyzje dla dobra psa. Jesli go naprawde kochamy nie pozwolimy na jego cierpienie. Z malenka roznica Cezarek ma 10 lat. Cezarek ma dopiero 5 lat, a już nigdy nie będzie skakać Nigdy nie pobiegnie przez łąkę Niestety nigdy nie będzie też normalnie chodzić... Cezarek błąkał się w Zagórzu, k. Chrzanowa (woj. małopolskie). Był strasznie wychudzony, z poranionym oczkiem, zapchlony i usiany kleszczami i... ciągnął za sobą łapkę. Najprawdopodobniej potrącony przez samochód. Ludzie którzy go dokarmiali twierdzą, iż został wyrzucony w worku...Przez dobrcyh ludzipies został zabrany do domu tymczasowego. Normalnie miałby wielką szansę na adopcję ponieważ jest piękny i ma wspaniały charakter, jest bardzo łagodny dla ludzi, psów, a nawet kotów. Niestety, choć początkowo wydawało się, że problemy z chodzeniem mogą zniknąć i leczono Cezarka na wszelkie możliwe sposoby, rehabilitowano i robiono każde możliwe badanie, przeprowadzono także operację kręgosłupa: kilka dni temu zapadła ostateczna diagnoza:[SIZE=4] Cezarek po operacji nie podniósł się a tym samym nigdy nie będzie mógł już chodzić! W tej sytuacji zostaliśmy postawieni przed wyborem: pomóc mu odejść czy przedłużyć mu życie kupując wózek. Ten psiak ma tak niesamowitą wolę życia i wciąż wierzy, że jeszcze kiedyś będzie szczęśliwy, ktoś go pokocha i da dom, że nie byliśmy w stanie mu tego odebrać ... Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Boże, nie wiem co powiedzieć... Czy Cezarek ma wydarzenie na FB? nie możemy sie poddac. Nie znam dokladnie watku, czy Cezarek to pies z ogromna wolą zycia? Quote
Beatkaa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=212206082133736 - wydarzenia na fb. Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Beatkaa']http://www.facebook.com/event.php?eid=212206082133736 - wydarzenia na fb. Dzięki, udostępniłam dalej. Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Udostępniłam :( Wysłałam gdzie się tylko da :( Quote
Agnieszka_K Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Cezarku, przepraszam:( dostałam wiadomość od Salibinki, która dzwoniła do Mantis, która miała kontakt z Państwem chcącym zaadoptować jakaś pokrzywdzoną psinkę, niestety: "ten dom to są jacyś starsi państwo, Mantis ich nie zna, wie tyle, że część czasu spędzają w domku rekreacyjnym a część niestety w mieście, w którym mieszkają. Nie do przejścia dla dużego psa na wózku" dziękuję mimo wszystko Salibince za zainteresowanie i chęć pomocy, niestety moje pomysły się wyczerpały, ale nie możemy tak po prostu nagle uśpić Cezarka!? cioteczki ? :placz: Quote
fochu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ja dalej czekam na dane żeby zrobić to allegro dla chłopaka Quote
Agnieszka_K Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ada-jeje napisał(a): Z malenka roznica Cezarek ma 10 lat. no to ja ten tekst pisałam na szybko do allegro i nie wiem dlaczego i skąd mi się info o 5 latach wzięła:niewiem: Quote
Ada-jeje Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Agnieszka_K napisał(a):no to ja ten tekst pisałam na szybko do allegro i nie wiem dlaczego i skąd mi się info o 5 latach wzięła:niewiem: Tak szacowalysmy go jak do nas przyszedl, pozniej jednak kilku lekarzy zdiagnozowalo go na 10 latek Quote
fochu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ada-jeje proszę wyślij mi na pw namiary na chłopaka bo allegro czeka ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 cezar jest dzisiaj w krakowskiej ,trzxymajcie kciuki aby się ktos zlitował nad nim Quote
Agnieszka_K Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):cezar jest dzisiaj w krakowskiej ,trzxymajcie kciuki aby się ktos zlitował nad nim Bardzo mocno trzymam !!!! Quote
Martika&Aischa Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Trzymam kciuki za Cezarka i jestem z nim całym sercem :) Dasz radę chłopaku ......... Quote
Beatkaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ada-jeje,w jakim wojewodztwie jest teraz Cezar? Quote
Martika&Aischa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Beatkaa napisał(a):Ada-jeje,w jakim wojewodztwie jest teraz Cezar? Beatkaa Cezarek jest niedaleko nas w Chrzanowie :) Quote
Recommended Posts