Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy wozek zaakceptowal, nie jestem w stanie tego sprawdzic, ale raczej watpie zeby ktos zaprzegal Cezarka do wozka. Wczoraj wybierala sie Kasiek do Cezarka, choc nic na watku nie napisala, wiec nie wiem czy byla. Cezarek i pozostale 4 psiaki maja czas do konca czerwca. Umowa pomiedzy DT zostala rozwiazana.

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rencia42 napisał(a):
Jejku trzeba pilnie szukać mu DT wiem ze to ciężko będzie ale innego wyjścia nie ma.

O to prosze od dluzszego czasu, ja nie umiem oglaszac i licze tylko i wylacznie na wasza pomoc. Chyba ze zdarzy sie cud i uda sie z ogloszeniem w gazecie krakowskiej.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Nie wiem czy wozek zaakceptowal, nie jestem w stanie tego sprawdzic, ale raczej watpie zeby ktos zaprzegal Cezarka do wozka. Wczoraj wybierala sie Kasiek do Cezarka, choc nic na watku nie napisala, wiec nie wiem czy byla. Cezarek i pozostale 4 psiaki maja czas do konca czerwca. Umowa pomiedzy DT zostala rozwiazana.

o nie ...:(
to trzeba trąbić ogłoszenia musi się ktoś znaleźć!

Posted

Ada-jeje napisał(a):

O matko :( cioteczki kochane kto umie robić ogłoszenia ??? :( ja niestety nie mam o nich pojęcia :(:(:(

Posted

monika55 napisał(a):
Można wykupić na bazarku. Ktoś robił wydarzenie na FB. Może trzeba powtórzyć?

Moniko powtorz prosze wydarzenie na FB, ale nie o wplaty tylko ze szukamy DS/DT dla Cezara, ktory potrzebuje domu z ogrodem i kontaktu z czlowiekiem. Cezar chce zostac wiernym przyjacielem czlowieka pomimo swojego kalectwa. Cezar utrzymuje mocz, jednak do wozka musi byc podpiety 3 x na dzien po okolo pol godziny. Najchetniej przybywa na dworze, do domu ucieka tylko jak grzmi. Ma zapewniona pomoc w kosztach zywienia, nie jest agresywny, domaga sie glaskow, a zwlaszcza wyszczotkowania zimowego futra. Prosze napiszcie mu tekst do ogloszenia, to mu wykupie pakiet ogloszen.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ada cioteczko czy finanse Cezarka pozwalają na wykup pakietu ogłoszeń ???

Nie pozwalaja ale o to badz spokojna, nie zubozeje jak ja mu wykupie, przeciez na ogloszenia nikt nie wystawi mi faktury.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
O to prosze od dluzszego czasu, ja nie umiem oglaszac i licze tylko i wylacznie na wasza pomoc. Chyba ze zdarzy sie cud i uda sie z ogloszeniem w gazecie krakowskiej.

Ogłosic sie uda na pewno tylko czy bedzie odzew.Zaraz wyśle tez prośbe do Tamary o umieszczenie go w dzienniku w miare szybko.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Ogłosic sie uda na pewno tylko czy bedzie odzew.Zaraz wyśle tez prośbe do Tamary o umieszczenie go w dzienniku w miare szybko.

Wielkie dzieki Foksiu i za Twoim porsednictwem rowniez dla Tamary :modla::modla::modla:

Posted

Dodzwonilam sie dzis do dr. Kielbowicza z Wroclawia, zostalo tam RTG ktore jest nam potrzebne do kolejnej operacji oczka Cezarka, a przy okazji zdiagnozowania Cezarka pod katem bolu. :multi::multi::multi: Cezar nie cierpi, nic go nie boli. :shake: Co prawda zostal kaleka na wozku ale bez bolu. A przeciez o to zawsze nam chodzi jak ratujemy zwierzeta. Kto moze nam pomoc odebrac wyniki i opis, nie bardzo licze na przyslanie nam wynikow w szybkim czasie tak wywnioskowalam z rozmowy. :-(

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dodzwonilam sie dzis do dr. Kielbowicza z Wroclawia, zostalo tam RTG ktore jest nam potrzebne do kolejnej operacji oczka Cezarka, a przy okazji zdiagnozowania Cezarka pod katem bolu. :multi::multi::multi: Cezar nie cierpi, nic go nie boli. :shake: Co prawda zostal kaleka na wozku ale bez bolu. A przeciez o to zawsze nam chodzi jak ratujemy zwierzeta. Kto moze nam pomoc odebrac wyniki i opis, nie bardzo licze na przyslanie nam wynikow w szybkim czasie tak wywnioskowalam z rozmowy. :-(

I to jest NAJWAŻNIEJSZE !!! Że go nie boli a zresztą sobie doskonale poradzi :) Dzielny chłopak z niego :) Aduś dzwonię do dr Dziaka specjalisty chirurga - w tej chwili ma zabieg jak tylko będzie wolny oddzwoni i będziemy się "umawiali" :) ;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):

Z Wrocławia jest cioteczka kurylec może by nam odebrała wyniki i na cito przesłała poleconym priorytetem. Powienien dojść w 1 dzień!

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Z Wrocławia jest cioteczka kurylec może by nam odebrała wyniki i na cito przesłała poleconym priorytetem. Powienien dojść w 1 dzień!

Jak znajdziesz chwilunie to popros ja na PW. Choc tak naprawde to juz wiemy ze Cezar nie cierpi.

Posted

Cioteczki, w imieniu fochu zakupiłam pakiet ogloszen na bazarku.
Mozecie podeslac na adres: ajash@o2.pl takowe informacje (dopisując zamówione przez fiorsteinbock)?

Do ogłoszeń potrzebuję:
-4 zdjęcia
-tytuł i tekst
-dane kontaktowe (w tym e-mail)
-województwo i ewentualnie miasto, na które mam ogłaszać