Ada-jeje Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 A ja doloze jeszcze jedna wplate ktora widnieje na koncie: Irmina D. Szczecin z pozdrowieniami i zyczeniami powrotu do zdrowia,Irmina 300,00 PLN Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 cioteczki ta Kartonia (Agnieszka.K) za 5 zł to ja:) też kliknęłam żeby się ruszyło i zapomniałam przelać, ale widzę, że mój mąż pode mną (tejmniczy Grzegorz.K;p) zapłacił:) ale wspaniale że zgłaszają się ludzie! oby mu się udało znaleźć DT - trzymam mocno kciuki za niego, bo jakbym miała dom z ogrodem to Cezarek byłby pierwszym psem u mnie! ;) Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Sa nowe fotki juz na poprawionym wozku, przeslalam je do profucenta, bo jak dla nas wozek jest za maly dla Cezarka, byc moze trzeba bedzie dla niego nowy wozek. Poczekajmy co odpisze pan producent. Quote
Martika&Aischa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ada-jeje napisał(a):Sa nowe fotki juz na poprawionym wozku, przeslalam je do profucenta, bo jak dla nas wozek jest za malu dla Cezarka, byc moze trzeba bedzie dla niego nowy wozek. Poczekajmy co odpisze pan producent. :( kurcze !!!! No to czekamy cierplwie :( Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Nie potrzebny bedzie nowy wozek, facet juz dzwonil, jedziemy na kolejna regulacje wozka, i obfoceniu Cezarka, co najwyzej potrzebna bedzie dodatkowa podporka na lapki. Reszta po wizycie u Cezara. Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ada-jeje napisał(a):Nie potrzebny bedzie nowy wozek, facet juz dzwonil, jedziemy na kolejna regulacje wozka, i obfoceniu Cezarka, co najwyzej potrzebna bedzie dodatkowa podporka na lapki. Reszta po wizycie u Cezara. czekamy na relacje i foty;) Quote
anula42 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 moje słonko najdroższe-gdybym tylko miała warunki jesteś już u mnie chłopaku bo pokochałam cię od pierwszego spojrzenia:placz: Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Przesylam zaraz fotki do Krakowa, Nasz slodziak bedzie szukal szczescia w gazecie Krakowskiej Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 to juz ostatnia instrukcja od producenta: jak na zdjęciu od tyłu łapy leżą na jednej z tych podpórek jest dobrze a aby łapy nie spadały dołączone są "RZEPY" -czarne paski które widać na obręczach i ramie nośnej.Pomagają aby łapy nie zsuwały się z podpórek. Poza tym obręcze można śmiało unieść o 2-3 cm i wtedy będzie idealnie. Rzepy zabezpieczą łapy przed spadaniem. Nawet bez podnoszenia jeszcze raz obręczy jest świetnie ,ale jak ma być perfect to trzeba je trochę unieść i to załątwi sprawę. Quote
Martika&Aischa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Moja piękna psineczka:loveu:jak dobrze widzieć go w końcu nie pełzającego po ziemi :multi: Cezarku kochany jesteś taki dzielny !!! :loveu: Quote
anula42 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ja bardzo dziękuję za to co zrobiłaś dla Cezarka:-opopłakałam się Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Rada z ostatniej chwili: Można tą przesuwalną podpórkę przesunąć o parę centymetrów w stronę kółek i wtedy łapy będą bardziej wystawać poza nią.Aby ta podpórka tkwiła w tym samym miejscu i nie przesuwała się dalej pod naporem łap należy TAŚMĄ Elektryczną jaka jest na gąbkach( ta plastikowa CZARNA) owinąć parę razy miejsce na ramie stalowej w punkcie gdzie dochodzi pasek podpórki .Tak samo po obu stronach i po problemie. Quote
Martika&Aischa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ada a jak Cezarek zareagował na wózek ??? Był w szoku ??? Czy załapał od razu ??? ;) Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 anula42 napisał(a):moje słonko najdroższe-gdybym tylko miała warunki jesteś już u mnie chłopaku bo pokochałam cię od pierwszego spojrzenia:placz: Ja tez go pokochalam i choc mieszkam w domu z malym ogrodem, nie moge zapewnic mu komfortu, ktorego potrzebuje. anula a moze przeprowadzisz sie do Chrzanowa, ja musze opuscic Chrzanow na zawsze. Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 właśnie co nasza kochana psina na wózeczek? bo widać że już na nim jeździ, a jak zareagował? On ma ciągle taki sam kochany wyraz mordeczki - bardzo mi utkwił w głowie Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ada a jak Cezarek zareagował na wózek ??? Był w szoku ??? Czy załapał od razu ??? ;) Zgodnie z rada producenta Cezar ma rozpoczynac jazde od 5 minut i stopniowo wydluzac czas do pol godziny 3 x dziennie. Niestety ale nie byl zachwycony, ciagnal tylko w jedna strone pod krzaczek. Ogolnie jednak porownujac Cezarka do niezyjacego juz Kostusia, zalapal szybciej. Nie dawalysmy sobie rady ze spadajacymi lapkami. Teraz juz mamy ostatnie rady producenta wiec powinno byc ok. Natalio przeniesc prosze wplaty z ostatnich postow do pierwszego postu. Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jestem pewna że Cezarek się przyzwyczai do wózeczka i poruszanie nie będzie sprawiało mu tyle trudności :) Tylko gdzie ten nowy domek :( ???? Quote
Agnieszka_K Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jestem pewna że Cezarek się przyzwyczai do wózeczka i poruszanie nie będzie sprawiało mu tyle trudności :) Tylko gdzie ten nowy domek :( ???? no pewnie! będzie śmigał, tylko potrzebuje trochę czasu... Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jedyne dobre wiadomosci ktore splywaja dla Cezarka to pieniazki od KRZYSZTOF TADEUSZ Z. WARSZAWA 5,00 PLN, ANNA KATOWICE marylinmonroe1 - numer 1605156099 10,00 PLN, KAROLINA B. LIBIĄŻ 25,00 PLN. Minus 42 zł. buciki, 86,60 zł. nivalin. Probuje zlapac kontakt z Lintie, aby zdobyc nr. tel. do weta w Krakowie do zoperowania oczka naszego bidaka, bo chyba mu to przeszkadza. Wczoraj znow zauwazylam ropke w kaciku tego oczka. Niestety nie udalo mi sie dodzwonic dzis do Lintie. Bede probowac jutro. Quote
Martika&Aischa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Ada-jeje']Jedyne dobre wiadomosci ktore splywaja dla Cezarka to pieniazki od KRZYSZTOF TADEUSZ Z. WARSZAWA 5,00 PLN, ANNA KATOWICE marylinmonroe1 - numer 1605156099 10,00 PLN, KAROLINA B. LIBIĄŻ 25,00 PLN. Minus 42 zł. buciki, 86,60 zł. nivalin. Probuje zlapac kontakt z Lintie, aby zdobyc nr. tel. do weta w Krakowie do zoperowania oczka naszego bidaka, bo chyba mu to przeszkadza. Wczoraj znow zauwazylam ropke w kaciku tego oczka. Niestety nie udalo mi sie dodzwonic dzis do Lintie. Bede probowac jutro. Kochana a może bliżej ......Dąbrowa Górnicza ??? Renomowana klinika....kontakt zawsze i nigdy żadnych problemów w komunikacji i cały "zestaw" lekarzy specjalistów do dyspozycji. Łącznie ze szpitalikiem i dyżurami całodobowymi ? Kochana ......ja tylko głośno myślę ;) Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Kochana a może bliżej ......Dąbrowa Górnicza ??? Renomowana klinika....kontakt zawsze i nigdy żadnych problemów w komunikacji i cały "zestaw" lekarzy specjalistów do dyspozycji. Łącznie ze szpitalikiem i dyżurami całodobowymi ? Kochana ......ja tylko głośno myślę ;) W Krakowie gabinet ktorego probuje zdobyc nr. tel. operowal juz oczko naszej babci Azy ktorej obecna wlascicielka jest Lintie. Pierwsza operacje na oczko miala robiona u nas w Chrzanowie, po jakims czasie guzek sie odnowil. Lintie drugi zabieg robila w Krakowie i staruszka juz poltora roku po drugiej operacji i jest wszystko ok. Dlatego chce poddac operacji Cezarka w sprawdzonym juz gabinecie, ale bede pamietac o Twojej propozycji. Quote
Martika&Aischa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ada-jeje napisał(a):W Krakowie gabinet ktorego probuje zdobyc nr. tel. operowal juz oczko naszej babci Azy ktorej obecna wlascicielka jest Lintie. Pierwsza operacje na oczko miala robiona u nas w Chrzanowie, po jakims czasie guzek sie odnowil. Lintie drugi zabieg robila w Krakowie i staruszka juz poltora roku po drugiej operacji i jest wszystko ok. Dlatego chce poddac operacji Cezarka w sprawdzonym juz gabinecie, ale bede pamietac o Twojej propozycji. Super kochana !!! W takim razie trzymam mocno kciuki aby udało się dodzwonić i jak najszybciej zawieźć tam naszego chłopaka :) A jak spacery na wózeczku ? Cezarek już zaakceptował swój nowy pojazd ? ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 dobrze, że jakieś pieniązki napływają a jak się Cezarek miewa? :) Quote
Recommended Posts