Martika&Aischa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Ada-jeje']Wozek pojechal, jutro bedzie na miejscu, koszt wysylki 40 zl.[/QUOTE Super w takim razie trzymam mocno kciuki żeby go idealnie dopasowali dla Cezarka:) Quote
Martika&Aischa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Agnieszka_K napisał(a):oby sie z tym wózeczkiem udało wszystko dobrze załatwić. tak mi strasznie szkoda Cezarka... trzymajcie mocno kciuki za allegro - na razie chętnych nie ma - zaraz mężowi każe kupić z jego konta, żeby się trochę rozruszało - zawsze tak jest - im więcej ludzi już kupiło-tym więcej kupuje;) Kochana jesteś wspaniała. Wierzę że allegro się rozrusza i pomoc dla Cezarka będzie wielka :) Quote
anula42 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 dziewczyny- o pieniadze się nie martwcie, dla Cezarka wszystko, przecież pokochałam go od samego początku-jednego tylko żałuję- ze nie mam warunków żeby go zabrac do siebie:placz: Quote
Martika&Aischa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 anula42 napisał(a):dziewczyny- o pieniadze się nie martwcie, dla Cezarka wszystko, przecież pokochałam go od samego początku-jednego tylko żałuję- ze nie mam warunków żeby go zabrac do siebie:placz: Anula kochana mam to samo co TY :( już dawno wzięłabym go do siebie gdybym tylko nie mieszkała w bloku na 3 piętrze :(!!! Quote
IKA & SONIA Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Natalio dopisz jeszcze wpłatę od Karoliny B. - wirtualna adopcja 25 zł Quote
Ada-jeje Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A my juz mamy Cezarka pomierzonego, zaraz pomiary wysylam mailem do producenta, tak ze pomiary beda juz czekaly. Po za tym bede tez z producentem od jutra w kontakcie telefonicznym. Na szczescie juz w tym tygodniu nie mam zadnych wiecej terminow. Quote
Martika&Aischa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ada-jeje napisał(a):A my juz mamy Cezarka pomierzonego, zaraz pomiary wysylam mailem do producenta, tak ze pomiary beda juz czekaly. Po za tym bede tez z producentem od jutra w kontakcie telefonicznym. Na szczescie juz w tym tygodniu nie mam zadnych wiecej terminow. :multi::multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Wstawiam zdjęcia z mierzenia Cezarka - nadesłane przez Ada-jeje :) Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Agnieszka_K napisał(a):kochana psineczka...:( Cioteczko kochana i taka dzielna !!! Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczko kochana i taka dzielna !!! cudny jest, po ciuchu liczę na to, że ktoś go z allegro wypatrzy, ale na razie tam ruchu nie ma...:( Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Agnieszka_K napisał(a):cudny jest, po ciuchu liczę na to, że ktoś go z allegro wypatrzy, ale na razie tam ruchu nie ma...:( Kochana nie traćmy nadziei ....ja wierzę że Cezarek będzie jeszcze szczęsliwy i kochany przez człowieka! Quote
Ada-jeje Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dziesiaj bylysmy na poprawce, po rozmowie z producentem i przeslaniu mu zdjec okazalo sie ze zle wykonalismy wczoraj pomiary. Dzisiaj do pomocy pojechala z nami hanek, ktora robi perfekcyjne zdjecia. Nowe zdjecia beda przeslane jeszcze dzis. Wózek już doszedł teraz czekam na nowe zdjęcia wg naszej instrukcji. Nowe zdjecia juz tez zostaly wyslane, czekamy na decyzje, co dalej. Wspaniałe zdjęcia!!!.To mi wystarczy. Odezwę się po Świętach. Quote
Martika&Aischa Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Cioteczki kochane zapraszam na kolejny bazarek dla Oneczek i Cezarka http://www.dogomania.pl/threads/2065.....do-30.04.11r. Podrzucajcie, Podnoście Kochane :smile: A ja jak odzyskam aparat będę dokładała ;-) Quote
Agnieszka_K Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 u Cezarka sprzedało się 6 cegielek (w tym 3 to ja + mój mąż;p) może ktoś kto ma allegro mógłby kupić cegiełkę-tak na zachętę dla innych? nie płacąc nawet za nią tylko kupić ok? Quote
Martika&Aischa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Agnieszka_K napisał(a):u Cezarka sprzedało się 6 cegielek (w tym 3 to ja + mój mąż;p) może ktoś kto ma allegro mógłby kupić cegiełkę-tak na zachętę dla innych? nie płacąc nawet za nią tylko kupić ok? Już kochana tam biegnę i kupuję ;) Quote
Ada-jeje Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Jeszcze przed swietami dobra wiadomosc: Witam. Po wymianie niezbędnych części ,gąbek,dodatkowym wzmocnieniu konstrukcji,ustawieniu wózka do wymiarów obecnego psa koszt wynosi 175zł + koszt przesyłki na koszt odbiorcy. Quote
Martika&Aischa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ada-jeje napisał(a):Jeszcze przed swietami dobra wiadomosc: Witam. Po wymianie niezbędnych części ,gąbek,dodatkowym wzmocnieniu konstrukcji,ustawieniu wózka do wymiarów obecnego psa koszt wynosi 175zł + koszt przesyłki na koszt odbiorcy. Świetnie ......no to czekamy aż Cezarek dostanie swój wózeczek i będzie na nim jeździł jak szalony ;) Quote
Nadziejka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [FONT=Arial Black]Niechaj zazna serca wielkiego , od Ziemi calej wiekszego , Niechaj wasze rece beda ulga i miloscia dla Niego- dla Cezarka cudownego!zycia lagodnoscia i sercami plynacego - Wam wszystkim kochani:iloveyou::modla:Adus-jeje:iloveyou::thumbs:wszystkim spokojnych Swiateczek[/FONT] Quote
aka_nina Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/206140-Szko%C5%82a-Filmy-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Olina-i-Cezara-do-24.04.-h-00.00?p=16703015#post16703015 Zapraszam na bazarek dla pieska :D Quote
aka_nina Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Mamy 57 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/206140-DZI%C5%9A-KONIEC-Szko%C5%82a-Filmy-Ksi%C4%85%C5%BCki-do-24.04.-h-00.00 Quote
Ada-jeje Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ,jutro wysyłam wózek,powinien dojść w Czwartek. Pozdrawiam DogXtension. Quote
Recommended Posts