Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
oby sie z tym wózeczkiem udało wszystko dobrze załatwić.
tak mi strasznie szkoda Cezarka...
trzymajcie mocno kciuki za allegro - na razie chętnych nie ma - zaraz mężowi każe kupić z jego konta, żeby się trochę rozruszało - zawsze tak jest - im więcej ludzi już kupiło-tym więcej kupuje;)

Kochana jesteś wspaniała. Wierzę że allegro się rozrusza i pomoc dla Cezarka będzie wielka :)

Posted

dziewczyny- o pieniadze się nie martwcie, dla Cezarka wszystko, przecież pokochałam go od samego początku-jednego tylko żałuję- ze nie mam warunków żeby go zabrac do siebie:placz:

Posted

anula42 napisał(a):
dziewczyny- o pieniadze się nie martwcie, dla Cezarka wszystko, przecież pokochałam go od samego początku-jednego tylko żałuję- ze nie mam warunków żeby go zabrac do siebie:placz:

Anula kochana mam to samo co TY :( już dawno wzięłabym go do siebie gdybym tylko nie mieszkała w bloku na 3 piętrze :(!!!

Posted

A my juz mamy Cezarka pomierzonego, zaraz pomiary wysylam mailem do producenta, tak ze pomiary beda juz czekaly. Po za tym bede tez z producentem od jutra w kontakcie telefonicznym. Na szczescie juz w tym tygodniu nie mam zadnych wiecej terminow.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A my juz mamy Cezarka pomierzonego, zaraz pomiary wysylam mailem do producenta, tak ze pomiary beda juz czekaly. Po za tym bede tez z producentem od jutra w kontakcie telefonicznym. Na szczescie juz w tym tygodniu nie mam zadnych wiecej terminow.

:multi::multi::multi:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
cudny jest, po ciuchu liczę na to, że ktoś go z allegro wypatrzy, ale na razie tam ruchu nie ma...:(

Kochana nie traćmy nadziei ....ja wierzę że Cezarek będzie jeszcze szczęsliwy i kochany przez człowieka!

Posted

Dziesiaj bylysmy na poprawce, po rozmowie z producentem i przeslaniu mu zdjec okazalo sie ze zle wykonalismy wczoraj pomiary. Dzisiaj do pomocy pojechala z nami hanek, ktora robi perfekcyjne zdjecia. Nowe zdjecia beda przeslane jeszcze dzis.
Wózek już doszedł teraz czekam na nowe zdjęcia wg naszej instrukcji.
Nowe zdjecia juz tez zostaly wyslane, czekamy na decyzje, co dalej.
Wspaniałe zdjęcia!!!.To mi wystarczy.
Odezwę się po Świętach.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
u Cezarka sprzedało się 6 cegielek (w tym 3 to ja + mój mąż;p) może ktoś kto ma allegro mógłby kupić cegiełkę-tak na zachętę dla innych? nie płacąc nawet za nią tylko kupić ok?

Już kochana tam biegnę i kupuję ;)

Posted

Jeszcze przed swietami dobra wiadomosc:
Witam.
Po wymianie niezbędnych części ,gąbek,dodatkowym wzmocnieniu
konstrukcji,ustawieniu wózka do wymiarów obecnego psa koszt wynosi 175zł
+
koszt przesyłki na koszt odbiorcy.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jeszcze przed swietami dobra wiadomosc:
Witam.
Po wymianie niezbędnych części ,gąbek,dodatkowym wzmocnieniu
konstrukcji,ustawieniu wózka do wymiarów obecnego psa koszt wynosi 175zł
+
koszt przesyłki na koszt odbiorcy.

Świetnie ......no to czekamy aż Cezarek dostanie swój wózeczek i będzie na nim jeździł jak szalony ;)

Posted

[FONT=Arial Black]Niechaj zazna serca wielkiego , od Ziemi calej wiekszego , Niechaj wasze rece beda ulga i miloscia dla Niego- dla Cezarka cudownego!zycia lagodnoscia i sercami plynacego - Wam wszystkim kochani:iloveyou::modla:Adus-jeje:iloveyou::thumbs:wszystkim spokojnych Swiateczek[/FONT]