Nadziejka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 :modla::iloveyou::modla:czytam co u Cezarka cudownego , serce placze , kochani , gdzie szukac takiego dt ?:placz:Cezarku sercem calym z toba , piesku, cioteczko Ado - cudnie uczynilas ze walczylas o Cezarka:modla:ja tez .... ani warunkow , ani kasy , ani spokoju ....nic nie posiadam , aby pomoc temu cudnemu psiakowi , kochani czlek bezradny i czyta i mysli i sie sni to wszystko , na zawsze w sercu pozostaje . Walczcie o niego ile sie da :modla: Quote
Nadziejka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczko jak długo Cezarek będzie musiał czekać na ten wózek ??? I rozumiem że musimy mu szybko szukać innego DT ??:shake: Boże kto go przygarnie ? Cioteczko proszę zmień koniecznie tytuł. Będę rozsyłała wątek gdzie się da. Myśle że może warto by zrobić Cezarkowi allegro. I te cegiełkowe i te ogłoszeniowe ...może ktoś tak jak my tutaj pokocha tego biednego psiaczka :( Slijmy gdzie sie da kochani:thumbs::thumbs:a gdyby napisac z zapytaniem do moderatorki Carodziejki ? Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczko jak długo Cezarek będzie musiał czekać na ten wózek ??? I rozumiem że musimy mu szybko szukać innego DT ??:shake: Boże kto go przygarnie ? Cioteczko proszę zmień koniecznie tytuł. Będę rozsyłała wątek gdzie się da. Myśle że może warto by zrobić Cezarkowi allegro. I te cegiełkowe i te ogłoszeniowe ...może ktoś tak jak my tutaj pokocha tego biednego psiaczka :( Nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytania, obiecane bylo ze wozek bedzie wyslany juz w ubieglym tygodniu, ale nie jest :shake: a ja sama nie jestem w stanie zalatwic wszystkiego od reki. To nie wynika z mojej niecheci, ale z braku czasu i sily. Mysle ze Allegro zrobi Kasiek. Pomysl nad nowym tytulem to Natalia go zmieni. Szukam w myslach od wczoraj DT dla Cezarka ale nic nie znalazlam. Jedyne co moge zrobic to poprosic Beate zeby dala ogloszenie do gazety Krakowskiej. Tez nie chce zeby Cezar zostal w tym DT. Quote
Martika&Aischa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ada-jeje napisał(a):Nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytania, obiecane bylo ze wozek bedzie wyslany juz w ubieglym tygodniu, ale nie jest :shake: a ja sama nie jestem w stanie zalatwic wszystkiego od reki. To nie wynika z mojej niecheci, ale z braku czasu i sily. Mysle ze Allegro zrobi Kasiek. Pomysl nad nowym tytulem to Natalia go zmieni. Szukam w myslach od wczoraj DT dla Cezarka ale nic nie znalazlam. Jedyne co moge zrobic to poprosic Beate zeby dala ogloszenie do gazety Krakowskiej. Tez nie chce zeby Cezar zostal w tym DT. Cioteczko allegro pilnie potrzebne!!! Jeśli ktoś zrobi to bardzo się cieszę. Chciałabym żeby ten wózeczek Cezarek dostał jak najszybciej i wierzę że robisz wszystko żeby tak było. Tytuł wątku należy pilnie zmienić...np. Cezarek Już Nigdy Nie Będzie Chodził!!! Pilnie poszukujemy DT!!! Pozwólmy mu żyć!!! Nie wiem coś takiego może to tylko tak na szybko propozycja. Jak zostanie zmieniony tytuł zaraz rozsyłam wątek gdzie się da! Do piekła wejdę jeśli będzie trzeba !!!!!!!!!!!! Quote
bela51 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dostalam dzisiaj zaproszenie, zapisuje.... Musze najpierw poczytac. Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczko allegro pilnie potrzebne!!! Jeśli ktoś zrobi to bardzo się cieszę. Chciałabym żeby ten wózeczek Cezarek dostał jak najszybciej i wierzę że robisz wszystko żeby tak było. Tytuł wątku należy pilnie zmienić...np. Cezarek Już Nigdy Nie Będzie Chodził!!! Pilnie poszukujemy DT!!! Pozwólmy mu żyć!!! Nie wiem coś takiego może to tylko tak na szybko propozycja. Jak zostanie zmieniony tytuł zaraz rozsyłam wątek gdzie się da! Do piekła wejdę jeśli będzie trzeba !!!!!!!!!!!! Poniewaz wozek jest wiec nie bedzie to koszt nowego wozka a tylko za wstawienie nowego dyszla no i przesyki w dwie strony. Pospiech nie zawsze jest dobrym doradca, skontaktuje sie jeszcze z osoba ktora obslugiwala wozek i potrafila go regulowac jak rowniez nauczyla Kostusia na nim sie poruszac. Juz wiem jednak wozek trzeba wyslac. Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jestem za zaproszenie Maritka@Aischa; zapisuję wątek - przeczytałam na szybko. Wspaniały jest ten Cezarek!:( trzeba mu pomóc! Czy zbieramy na wózek? czy na to dopasowanie? w razie allegro-służę pomocą no i szukamy DT z psiakiem miłym i ogrodem tak? Quote
Martika&Aischa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Agnieszka_K napisał(a):jestem za zaproszenie Maritka@Aischa; zapisuję wątek - przeczytałam na szybko. Wspaniały jest ten Cezarek!:( trzeba mu pomóc! Czy zbieramy na wózek? czy na to dopasowanie? w razie allegro-służę pomocą no i szukamy DT z psiakiem miłym i ogrodem tak? Tak cioteczko .....w sumie to wózeczek jest tylko trzeba go dostosować na potrzeby Cezarka ....Tytuł wątku zostanie zmieniony. Teraz najwazniejsze to znaleźć DT dla Cezarka :( Quote
Lenurek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dzięki za zaproszenie:-) Przeczytam w wolnej chwili cały wątek ślicznego kudłacza... porozsyłam... Trzymaj się pieseczku:loveu: Quote
aka_nina Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ewa gonzales napisał(a)::modla::iloveyou::modla:czytam co u Cezarka cudownego , serce placze , kochani , gdzie szukac takiego dt ?:placz:Cezarku sercem calym z toba , piesku, cioteczko Ado - cudnie uczynilas ze walczylas o Cezarka:modla:ja tez .... ani warunkow , ani kasy , ani spokoju ....nic nie posiadam , aby pomoc temu cudnemu psiakowi , kochani czlek bezradny i czyta i mysli i sie sni to wszystko , na zawsze w sercu pozostaje . Walczcie o niego ile sie da :modla: Jestem za zaproszenie ewy. Przeczytałam wątek, wkleiłam na Fb. Zaraz coś jeszcze pomyślę. Quote
Martika&Aischa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Z całego serca Wam pięknie dziękuję dziewczyny :* Ważne że jesteście!!! :) Quote
Inez de Villaro Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czyli diagnoza jest ostateczna i będziecie jej juz konsultować? A jaka jest przyczyna paraliżu, bo w 1 poście nie jest nic napisane na temat leczenia i choroby...może warto wkleić takie info dla nowych uczestników wątku. Quote
aka_nina Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/206140-Szko%C5%82a-Filmy-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Olina-i-Cezara-do-24.04.-h-00.00?p=16703015#post16703015 Bazarek dla Olinka i Cezarka. ZAPRASZAM! Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Daignoza jest juz ostateczna. Cezarek nie bedzie chodzil. :shake: operacja nie przyniosla poprawy, ale tez rokowania byly ostrozne. Szkoda tylko ze tak dlugo dawalam sie zwodzic. Nie chce nikogo oskarzac ale nie wiem czy i ile razy byla przeprowadzona rozmowa z prof. ktory go operowal. Dzis juz nie ma sensu tam jechac. To wlasnie dr, Olender i dr. Gierek nas tam skierowali. W poniedzialek Cezar byl w Tychach i uslyszalam szokujaca wiadomosc, wrecz propozycja uspienia Cezara. Reszte znacie z wczesniejszych postow, zadzwonilam sama. Uzyskalam odp. ze Cezar moze jak najbardziej przy dobrej opiece zyc na wozku. Wozek juz przywiozlam, zaraz zaczne go pakowac i jutro chce go wyslac. Dzis jeszcze skontaktuje sie z producentym zeby wiedzial ze wozek wraca do niego. Podobno szkic jak nalezy pomierzyc Cezarka tez juz przyslal wiec poprosilam o przyslanie go do mnie na maila. Pozostaje nam tylko w kilka osob pomierzyc Cezarka dokladnie, i licze na to ze do przyszlej soboty wozek wroci. Natalio zmien prosze tytul watku. Pilnie poszukiwany DT/DS dla mix DONa na wozku. Lub moze ktos ma lepszy tytul to prosze bez krepacji pisac. Dziekujemy wszystkim ktorzy przybyli na watek z pomoca Cezarkowi. Quote
kurylec Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Podnoszę biedaka .Trzymam kciuki żeby sytuacja się polepszyła . Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 trzyma kciuki za kochanego Cezarka - skad mu DT z ogrodem wziąć? Quote
efra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dzewczyny miałam takiego samego psiaka(jest piękny) z tą samą chorobą "zespół ogona końskiego" pod koniec widać było że strasznie cierpi,oby Cezarek nie cierpiał, tak mi go szkoda nich żyje długo tylko bez bólu.napewno jak sie choroba objawiła ,właściciel sie go pozbył (zwyrodnialec) Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 efra napisał(a):Dzewczyny miałam takiego samego psiaka(jest piękny) z tą samą chorobą "zespół ogona końskiego" pod koniec widać było że strasznie cierpi,oby Cezarek nie cierpiał, tak mi go szkoda nich żyje długo tylko bez bólu.napewno jak sie choroba objawiła ,właściciel sie go pozbył (zwyrodnialec) Nie pozwolimy mu cierpiec, nie jestesmy sadystami, ale na chwile obecna jest w nim chec zycia. Lzy mialam w oczach jak bylam po wozek, pierwszy raz wyraznie sie cieszyl, tak jak by czyl ze uratowalam mu zycie. Odprowadzil mnie do bramki i czulam ze chce zebym go zabrala a ja sama niedlugo na wozku wyladuje. On tak bardzo chce byc przy czlowieku i byc mizianym.Nie mam juz sily do takiego chlopaka jak nasz Cezar. Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ada-jeje napisał(a):Nie pozwolimy mu cierpiec, nie jestesmy sadystami, ale na chwile obecna jest w nim chec zycia. Lzy mialam w oczach jak bylam po wozek, pierwszy raz wyraznie sie cieszyl, tak jak by czyl ze uratowalam mu zycie. Odprowadzil mnie do bramki i czulam ze chce zebym go zabrala a ja sama niedlugo na wozku wyladuje. On tak bardzo chce byc przy czlowieku i byc mizianym.Nie mam juz sily do takiego chlopaka jak nasz Cezar. On zasługuje na wspaniały domek. Powinien trafić do mądrych i wyrozumiałych ludzi, którzy kochaliby go do szaleńtwa! Skąd wziąć tak wspaniałe osoby z ogródkiem i miłym drugim psem? ale musi mu się udać! Quote
anula42 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 kochani- ja wiem że czasami trzeba pozwolic psiakowi odejść ale Cezarkowi pomimo wszystkich przeciwnosci losu jeszcze to nie jest dane - on spotkał WAS i jeszcze chce żyć i ja tez tak bardzo chcę i bedę szukała dla niego domu- Boże pozwol mu jeszcze na dalsze chwile radości, to nie może się tak skończyć dla niego- kocham cie Cezarku i walcz dalej a ja bedę z Tobą Quote
Renata N Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 http://labradory.info/viewtopic.php?t=15236&postdays=0&postorder=asc&start=0 to watek ślicznej labiszonki Vivienne, która śmiga na wózeczku. Wątek ma ponad 100 stron, więc trochę długawy, ale są tam cudowne zdjęcia suni, która mimo kalectwa biega i bawi się z kolegami. To tak ku pokrzepieniu serc... Quote
Nadziejka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 :iloveyou:[FONT=Arial Black]Cezarku:bye::thumbs::thumbs:Ado:thumbs::thumbs:kochane wszystkie cioteczki jak piszecie - musi sie udac , niechaj sie uda! sercem trzymam mocno![/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Renata N']http://labradory.info/viewtopic.php?t=15236&postdays=0&postorder=asc&start=0 to watek ślicznej labiszonki Vivienne, która śmiga na wózeczku. Wątek ma ponad 100 stron, więc trochę długawy, ale są tam cudowne zdjęcia suni, która mimo kalectwa biega i bawi się z kolegami. To tak ku pokrzepieniu serc... Dlatego ja wierzę że jak będzie miał wózeczek będzie mu dużo łatwiej ....jest w nim chęć życia!!!! I musimy walczyć o jego życie jak długo tylko się da!!!!! Myślę że Cezarek musi być także pod stałą opieką jednego weterynarza! Czy to będzie dr Olender ???? Quote
Martika&Aischa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Czy Cezarek ma już allegro ??? Myślę że potrzebne jest i cegiełkowe i ogłoszeniowe. Nie ma na co czekać jeśli jak najszybciej musi opuścić aktualny dom. Quote
Ada-jeje Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Czy Cezarek ma już allegro ??? Myślę że potrzebne jest i cegiełkowe i ogłoszeniowe. Nie ma na co czekać jeśli jak najszybciej musi opuścić aktualny dom. Nie ma Kasiek nie odbiera telefonu. Quote
Recommended Posts