Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ja tam wiem co to jest bol kregoslupa, dlatego latwo mi zrozumiec tok myslenia mamy Natali. Napewno czlowiek i zwierze szuka pozycji ktora przynosi ulge w bolu.

U Cezarka może byc inaczej, gdyż ta narośl, ten bliznowiec który uciska na kręgosłup może powodować, że uciska nerwa i może nie czuć nic.... Wet w Oświęcimiu (chyba Grzebinoga, ale nie pamiętam dokładnie) mówił coś na ten temat...

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ale ja wlasnie to mam, zrosty po operacyjne ktore uciskaja na nerwy, i przy lekkim przeciazeniu boli jak cholera. Wiec nie wierze ze Cezar zyje bez bolu.

Więc niech Pani zdecyduje o jego losie... Jeśli sie męczy i nie ma dla niego ratunku, to może lepiej pozwolić mu odejść? Ulaa pisała że ma chęć życia, ale Natalia pisała że jest bardziej osowiały niż wcześciej. Ja jestem rozdarta :(

Posted

[quote name='Ulaa']Jeśli mogę wtrącić pytanie...
W sytuacji kiedy pies je, pije, porusza się samodzielnie (a nawet "ucieka"), nie zdradzając przy tym objawów nieustępującego bólu, to na czym opierają się przesłanki ku uśpieniu go?[/QUOTE]

O to mi chodziło Ulaa ;)

Posted

[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000]:x-mas::x-mas::x-mas: Witam i [/COLOR][COLOR=lime]zapraszam [/COLOR][COLOR=#ff0000]na świąteczny [/COLOR][COLOR=lime]bazarek [COLOR=#ff0000]prezentowy [/COLOR]u [COLOR=red]ŚW. MIKOŁAJA[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#ff0000], [/COLOR][COLOR=lime]znajdziecie[/COLOR][COLOR=#ff0000] tam filmy,[/COLOR][COLOR=lime]książki[/COLOR][COLOR=#ff0000](dużo dla dzieci),[/COLOR][COLOR=lime]gry[/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000],ciuchy :tree1::tree1::tree1:[/COLOR][/FONT][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377"][B][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377[/COLOR][/B][/URL]

Posted

Często jest tak, że kładzie się byle gdzie i leży. Jak zamknę go w kojcu, to może 5minut posiedzi i przeciska się przez bramkę. Nie wiem, czy propozycja tego DT jest nadal aktualna, ale najlepiej by było, gdyby Cezar jak najszybciej tam trafił.

• 2 weeks later...
Posted

To musi być potworny widok...
Ciężko będzie wyadoptować psa w takim stanie bez mega-giga kampanii reklamowej :shake:

A jak z załatwianiem się? Radzi sobie?