Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cezar jest pieknym psem i lagodny jak baranek, ale nie jetesmy mu w stanie pomoc, :shake:
operacja ktora ewentualnie wchodzi w gre ale tylko w Brnie, i ktora by kosztowala krocie, tez nie daje 100 procentowej gwarancji.:-(

Posted

Wszystkie wpłaty wpisane. Z Cezarem mieliśmy niedawno małe problemy. Wychodził z kojca, przeciskał się przez bramkę, rozplątał siatkę, teraz już daliśmy metalową, ale i tak musimy przystawiać czymś bramkę, żeby nie wychodził. Teraz bardzo linieje i wygląda śmiesznie, już nie jest taki puchaty.

Posted

Nasz Cezarek na chwile obecna zabezpieczony finansowo i chyba wyczul bo wazniaka odgrywa, :evil_lol: spacerow mu sie zachciewa, siatke niszczy :mad: i zamiast na zarelko to bedziemy musieli plot naprawiac.:-(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ada-jeje']Na zyczenie Kasiek_ona dla Cezara zostala zakupione 15 kg karmy, prosze odjac z salda 80 zl. Karme odbierze Kasiek_ona i napisze reszte.

dostałam pieniądze na karmę dla Cezarka, 50 zł i pytałam czy fundacja dopłaci do lepszej czy mam kupić mu za te pieniądze, które dostałam. Zabrzmiało to jakbym na sobie życzyła, a tylko pytałam czy istnieje taka możliwość i Pani się zgodziła. Dziś postaram sie odebrać tą karmę i zapłacić te 50zł.

Posted

Kasiek_ona byc moze ze tak to odebralas ale ja nie chcialam ubiegac Cie w przekazaniu wiadomosci o otrzymanych pieniadzach dla Cezara, to Ty znasz szczegoly. Oczywiscie bylo to uzgadniane, i dodatkowo Cezar ma saldo plusowe. Po godzinie 17 jade na wizyte poadopcyjna.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Cezara wszystko dobrze. Nie wiem, czy te łapki go bolą, ale próbuje uciekać z kojca. Chociaż nie wiem jakby był kojec zamknięty, to on i tak się przeciśnie. Nawet go próbowaliśmy na smyczy przypiąć, żeby nie dosięgał bramki, ale przegryzł smycz.