Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cezar juz po wizycie w Wroclawiu. Rezonas nie byl potrzebny, wystarczyl RTG od dr. Gierka. Planowana operacja po 23 stycznia, koszt od 1500zl. do 2000 zl. Calkowite wyleczenie raczej nie wchodzi w gre, ostrozne rokowania na poprawe chodzenia.
Koszt dzisiejszej wizyty 100 zl. + koszty paliwa 170 zl.

Posted

Nie wiem co napisać serce pęka jak się patrzy na niego.Według nie chyba trochę późno zabrano się za niego.Przecież nie pogorszyło się tak z dnia na dzień.Czy on dostaje jakieś przeciw bólowe.

Posted

Potwierdzam wplaty z aukcji Allegro od: PAWEŁ PIOTR W. Tytuł: DLA CEZARA, 30,00 PLN,
Tytuł: Na pomoc Cezarkowi - Profilactis Kamila i Paweł W.nr aukcji allegro 1411147060, 50,00 PLN

Posted

Witam jaki on piekny co za ufnośc bije z jego oczu.Mam nadzieje że ta operacja mu pomoże i będzie mógł jeszcze lepiej sie poruszać niż na tym filmiku ktory obejrzałam.Postaram sie wpłacić coś pod koniec stycznia.Prosze go przytulicod mojej całej rodzinki.:))

Posted

DZIEKUJEMY :loveu::lol::loveu: za kolejne wplaty dla Cezarka: P. Pelagia Tytuł: polapoletek 1411147060 50,00 PLN.
Tytuł: NA LECZENIE CEZARA O. Anna z Rybnika 900,00 PLN. KAROLINA B. z Libiążą Tytuł: WA CEZAR, 25,00 PLN

Posted

[quote name='Ada-jeje']DZIEKUJEMY :loveu::lol::loveu: za kolejne wplaty dla Cezarka: P. Pelagia Tytuł: polapoletek 1411147060 50,00 PLN.
Tytuł: NA LECZENIE CEZARA O. Anna z Rybnika 900,00 PLN. KAROLINA B. z Libiążą Tytuł: WA CEZAR, 25,00 PLN

Ada, 900zł ktos wpłacił? To cudownie!!! Oby udało sie cała kwote zebrac...

Posted

kasiek_ona napisał(a):
Ada, 900zł ktos wpłacił? To cudownie!!! Oby udało sie cała kwote zebrac...

Ta sama osoba ktora juz wczesniej wplacila 400 zl. Jest wpisana na naszej stronie jako jedna z sponsorow Cezara.

Posted

Hej, trafiłam na ten wątek poprzez bazarek. Nie chcę się tu wtryniać, ale podobno doktor Szczypka z Mickiewicza (Chiros) we Wrocku daje rabaty dla bezdomniaków.
No, ale to już pewnie za późno się zgłaszam z tą informacją...