Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiek_ona napisał(a):
Z tego co mówiła wetka to nasz Psiak wraca do zdrowia :) o wiele lepiej wygląda niz przy poprzedniej wizycie, nabrał sił. Rokowania są jak najlepsze :) Coraz więcej chodzi, da sie głaskać, cieszy sie przy tym, ale niestety nie ma tak jak inne psy, że liże głaskających go ludzi :(

Lizanie to często oznaka znerwicowania... Taki nadbudowany uspokajacz.
Dobrze, że tego nie robi, bo i po co ma czyjeś brudne łapska swoim ślicznym jęzorkiem dotykać ;)

Najważniejsze, że mu się polepszyło (po sterydach normalne akurat) i że jest bezpieczny!

Posted

Byłam z Cezarkiem u weta przed chwilą, i powiedzieli, że trzeba przyjechać z nim jtro wieczorem albo pojutrze tj w srode rano, zeby pobrac mu krew na badania, z tym, że jak jutro sie pojedzie to nie beda w stanie zrobić morfologii :( ja niestety nie moge z nim jechać, bo jutro nie mam samochodu a w srode jestem sama w pracy i musze byc na 8.30...

Posted

Kasiek a co mówi wetka o stanie zdrowia Cezarka? Najlepiej by było zrobić mu te badania w środę rano, żeby była morfologia. Ja również odpadam, mam zajęcia od 8 :(. Ada-jeje czy Pani mogłaby podjechać z nim na te badania albo Natalio ktoś z Twojej rodziny?

Posted

Podjechac to ja z nim moge, tylko kogo poprosic o pomoc w zapakowaniu go do auta. Zapytam malgos czy zgodzi sie pomoc, lub Ula. Kasiek_ona czy Cezar juz samo wskakuje do auta?

Posted

Świetnie :) Piesek strasznie boi się samochodu, jak tylko otwieram drzwi to sie obraca, nie chce wejść i muszę przednie łapki mu wsadzić na kanapę tylną, potem jakoś wchodzi. Jest grzeczny, od razu się kładzie i nie przechodzi do przodu jak moja sunia :) a jak pora wysiadać, czeka grzecznie, aż otworzy mu sie drzwi, po czym wyskakuje i czeka az sie złapie jego smycz :) Nie jest psem z ADHD ;d jest opanowany:) i bardzo lubi przytulaski ( u weta zawsze musze go głaskać caly czas :) )

Małgos super, że pani jedzie :) Ja niestety nie moge - praca :(