Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Szkoda tylko ze Ci ktorym tak bardzo zalezalo na jego ratowaniu tak szybko o nim zapomnieli. :-(

Jolu nie wiem co masz na mysli , bo ja poznałam Cezara i długo o nim nie zpomne poprostu tego wzroku sie nie da zapomnieć ale nie mogę tutaj wchodzic bo za kazdym razem chce mi sie płakac,że nie udalo sie mu pomóc.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Jolu nie wiem co masz na mysli , bo ja poznałam Cezara i długo o nim nie zpomne poprostu tego wzroku sie nie da zapomnieć ale nie mogę tutaj wchodzic bo za kazdym razem chce mi sie płakac,że nie udalo sie mu pomóc.

Weszlas na watek pod sam koniec zycia Cezara. To nie Tobie zalezalo na ratowaniu Cezara bo o nim nie wiedzialas wczesniej.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Weszlas na watek pod sam koniec zycia Cezara. To nie Tobie zalezalo na ratowaniu Cezara bo o nim nie wiedzialas wczesniej.

Wybacz Ada-jeje,rozumiem Twoj ból,ale te słowa są niesprawiedliwe i bardzo krzywdzące.Mnie również jest przykro z powodu Cezara,kibicowałam, aby mu się udało pokonać chorobę, a dla opiekunów prosiłam o dużo siły,zarówno tej duchowej, jak i fizycznej w walce z kalectwem i chorobą Cezara.

Posted

anula42 napisał(a):
ja o Cezarku nigdy nie zapomnę- ten jego pysiolek zawsze będę mieć przed oczyma

ja tez, nie moglam podjac dlugo tej strasznej decyzji. Wykorzystalam dzieki waszej pomocy wszystkie sznurki do jego ratowania, mial w oczach cos tak ujmujacego ze nie przyszlo to latwo.
Niestety kazde zycie ma poczatek i koniec, przegralysmy walke:-(

Posted

anula42 napisał(a):
ale był na pewno szczęsliwy bo miał koło siebie czlowieka który chcial mu pomóc-na pewno to czuł...

Tego jestem pewna. Marte zanm od dawna i wiem jak dba i kocha zwierzeta, bezdomniaki maja u niej prawdziwa opieke, nawet niejeden psior majac swojego czlowieka nie ma takiej opieki jaka zapewnia Marta. Ciagle ma pod opieka kilka staruszkow a Foksia znajduje dla nich z wielkim powodzeniem nowe DS.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...