Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dajcie jakis nr konta, to wpłacę chociaż parę groszy na tą psinkę, w miarę możliwości będę pomagać każdej zwierzynce, która wymaga pomocy finansowej, nie będą to wielkie kwoty ale zawsze coś, sama mam dwa psy, z czego jednego uratowałam przed śmiercią, bo sąsiadka chciała go zabić, bo za duży urósł, a drugą psinkę adoptowałam z TOZ Szczecin.

Posted

Jestem i mogę pomóc w ogłoszeniach. Tylko tekst i zdjęcia potrzebne..
Zamawiam sobie:
wszystkotujest.pl
morusek.pl
psiamania.pl
owi.pl
hodowcy.com.pl
tusprzedaj.pl
kupiepsa.pl
przygarnijzwierzaka.pl
e-zwierzak.pl
animalia.pl
adopcjapsa.pl
nasipupile.pl
petworld.pl
pineska.pl
adopcje.org
alegratka.pl

gumtree
petsy.pl
spacerek.net
pajeczyna.pl
ojej.pl
topad.pl

Chyba że ktoś wypromuje gumtree i alegratkę + inne strony, gdzie można. Chociaż alegratkę mogę wyróżnić, ale tylko 2/3 punktami.

Posted

Ja bardzo chętnie poogłaszam młodego, ale nie mam tekstu.. Sama napisać nie mogę, bo nie znam charakteru tego psiaka, nie wiem jak reaguje na koty, psy itd.
On jest pod opieką Marty, tak ? To najlepiej jak ona zrobi małą historyjkę o młodym..

Posted

Sprawa wygląda tak, że: Marta nie ma stałego kontaktu z osobami, które mają go tam przy samochodzie. Zdjęć nowych nie ma, info też. Dlatego nie wiemy, czy będziemy zbierać na niego kasę :/ Żeby później nie było, że forsa gdzieś przepadła, czy co, bo nie mamy kontaktu z tamtymi ludźmi. Jeszcze pogadam dokładnie z Martą co i jak.

Posted

Czy ktoś z TOZu mógłby zrobić mu zdjęcia? Namiary (tel, mail) do ogłoszeń na kogo?
Bez zdjęć i ogłoszeń nie znajdzie domu.

Kasa pewnie przyda się na karmę - tzn jeśli ktoś coś by wpłacił, można kupić za to suchą karmę i przekazać ludziom, u których pies obecnie się znajduje.

Posted

[quote name='Cudak']Natknęłam się dziś na ogłoszenie na allegro: http://allegro.pl/item1038563061_bezowo_magnoliowa_suczka_i_jej_szczeniaki.html

"(...)Zapraszam na nasze konto na Naszej Klasie: Straż Ochrony Zwierząt Słupsk"

Może do nich warto by się zwrócić o pomoc?

Pisałam z nimi trochę na NK. Mają dużo zwierząt i też wyciągają z własnej kieszeni lub jakichś darowizn. Wątpię. :(
Jeszcze muszę Martę ścignąć niech się dowie dokładnie co i jak.

Posted

kinia098 napisał(a):
Pisałam z nimi trochę na NK. Mają dużo zwierząt i też wyciągają z własnej kieszeni lub jakichś darowizn. Wątpię. :(
Jeszcze muszę Martę ścignąć niech się dowie dokładnie co i jak.

Może chociaż pomogliby szukać mu lepszego DT? ...bo na łańcuchu, przy wraku samochodu i bez ogłoszeń nie ma szans mu pomóc.

Posted

Cudak napisał(a):
Może chociaż pomogliby szukać mu lepszego DT? ...bo na łańcuchu, przy wraku samochodu i bez ogłoszeń nie ma szans mu pomóc.

Gdzie znajdziemy taki DT, który weźmie za darmo? :(

Posted

kinia098 napisał(a):
Gdzie znajdziemy taki DT, który weźmie za darmo? :(

Szukać warto. Ja też zawsze brałam psy na darmowy DT.

Dla niego lepsza byłaby nawet buda z łańcuchem, ale u kogoś, kto angażowałby się w szukanie mu domu, brał na spacery, odpowiednio karmił itp... Bo tu gdzie teraz jest chyba utkwi na zawsze :(

Posted

Cudak napisał(a):
Szukać warto. Ja też zawsze brałam psy na darmowy DT.

Dla niego lepsza byłaby nawet buda z łańcuchem, ale u kogoś, kto angażowałby się w szukanie mu domu, brał na spacery, odpowiednio karmił itp... Bo tu gdzie teraz jest chyba utkwi na zawsze :(

TOZ się tym zajmował, więc myślę, że jednak starają się mu znaleźć dom :)

Posted

Z racji tego, że Marta nie ma żadnych wiadomości na temat psa- wątek zamykamy.
Prawdopodobnie psiak jest przy budzie na DT. TOZ na pewno to kontroluje, także raczej zajmą się też szukaniem domu :)
Śmierć mu już na pewno nie grozi :)