BasiaD Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wracaj mały na 1, niech cioteczki sobie o Tobie przypomną.... Quote
beataczl Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 moze tytuł watku zmienic trzeba dt poszukiwany lub prosimy- pilnie ogloszenia potrzebne, ale to jakies zdjecia musza byc Quote
upadlyaniol86 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 dajcie jakis nr konta, to wpłacę chociaż parę groszy na tą psinkę, w miarę możliwości będę pomagać każdej zwierzynce, która wymaga pomocy finansowej, nie będą to wielkie kwoty ale zawsze coś, sama mam dwa psy, z czego jednego uratowałam przed śmiercią, bo sąsiadka chciała go zabić, bo za duży urósł, a drugą psinkę adoptowałam z TOZ Szczecin. Quote
Estrella Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jestem i mogę pomóc w ogłoszeniach. Tylko tekst i zdjęcia potrzebne.. Zamawiam sobie: wszystkotujest.pl morusek.pl psiamania.pl owi.pl hodowcy.com.pl tusprzedaj.pl kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka.pl e-zwierzak.pl animalia.pl adopcjapsa.pl nasipupile.pl petworld.pl pineska.pl adopcje.org alegratka.pl gumtree petsy.pl spacerek.net pajeczyna.pl ojej.pl topad.pl Chyba że ktoś wypromuje gumtree i alegratkę + inne strony, gdzie można. Chociaż alegratkę mogę wyróżnić, ale tylko 2/3 punktami. Quote
kinia098 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Madzia rób ogło ! :) Upalyaniol86- niedługo postaram się podać numer konta. Proszę o cierpliwość. Quote
Estrella Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ja bardzo chętnie poogłaszam młodego, ale nie mam tekstu.. Sama napisać nie mogę, bo nie znam charakteru tego psiaka, nie wiem jak reaguje na koty, psy itd. On jest pod opieką Marty, tak ? To najlepiej jak ona zrobi małą historyjkę o młodym.. Quote
kinia098 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Sprawa wygląda tak, że: Marta nie ma stałego kontaktu z osobami, które mają go tam przy samochodzie. Zdjęć nowych nie ma, info też. Dlatego nie wiemy, czy będziemy zbierać na niego kasę :/ Żeby później nie było, że forsa gdzieś przepadła, czy co, bo nie mamy kontaktu z tamtymi ludźmi. Jeszcze pogadam dokładnie z Martą co i jak. Quote
Cudak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A jak on trafił do tamtych ludzi? TOZ w tym pośredniczył? Quote
kinia098 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Cudak']A jak on trafił do tamtych ludzi? TOZ w tym pośredniczył?[/QUOTE] Chyba tak, bo to TOZ był na interwencji. Quote
Cudak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czy ktoś z TOZu mógłby zrobić mu zdjęcia? Namiary (tel, mail) do ogłoszeń na kogo? Bez zdjęć i ogłoszeń nie znajdzie domu. Kasa pewnie przyda się na karmę - tzn jeśli ktoś coś by wpłacił, można kupić za to suchą karmę i przekazać ludziom, u których pies obecnie się znajduje. Quote
Cudak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Natknęłam się dziś na ogłoszenie na allegro: http://allegro.pl/item1038563061_bezowo_magnoliowa_suczka_i_jej_szczeniaki.html "(...)Zapraszam na nasze konto na Naszej Klasie: Straż Ochrony Zwierząt Słupsk" Może do nich warto by się zwrócić o pomoc? Quote
kinia098 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Cudak']Natknęłam się dziś na ogłoszenie na allegro: http://allegro.pl/item1038563061_bezowo_magnoliowa_suczka_i_jej_szczeniaki.html "(...)Zapraszam na nasze konto na Naszej Klasie: Straż Ochrony Zwierząt Słupsk" Może do nich warto by się zwrócić o pomoc? Pisałam z nimi trochę na NK. Mają dużo zwierząt i też wyciągają z własnej kieszeni lub jakichś darowizn. Wątpię. :( Jeszcze muszę Martę ścignąć niech się dowie dokładnie co i jak. Quote
Cudak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 kinia098 napisał(a):Pisałam z nimi trochę na NK. Mają dużo zwierząt i też wyciągają z własnej kieszeni lub jakichś darowizn. Wątpię. :( Jeszcze muszę Martę ścignąć niech się dowie dokładnie co i jak. Może chociaż pomogliby szukać mu lepszego DT? ...bo na łańcuchu, przy wraku samochodu i bez ogłoszeń nie ma szans mu pomóc. Quote
kinia098 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cudak napisał(a):Może chociaż pomogliby szukać mu lepszego DT? ...bo na łańcuchu, przy wraku samochodu i bez ogłoszeń nie ma szans mu pomóc. Gdzie znajdziemy taki DT, który weźmie za darmo? :( Quote
Cudak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 kinia098 napisał(a):Gdzie znajdziemy taki DT, który weźmie za darmo? :( Szukać warto. Ja też zawsze brałam psy na darmowy DT. Dla niego lepsza byłaby nawet buda z łańcuchem, ale u kogoś, kto angażowałby się w szukanie mu domu, brał na spacery, odpowiednio karmił itp... Bo tu gdzie teraz jest chyba utkwi na zawsze :( Quote
kinia098 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cudak napisał(a):Szukać warto. Ja też zawsze brałam psy na darmowy DT. Dla niego lepsza byłaby nawet buda z łańcuchem, ale u kogoś, kto angażowałby się w szukanie mu domu, brał na spacery, odpowiednio karmił itp... Bo tu gdzie teraz jest chyba utkwi na zawsze :( TOZ się tym zajmował, więc myślę, że jednak starają się mu znaleźć dom :) Quote
kinia098 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Z racji tego, że Marta nie ma żadnych wiadomości na temat psa- wątek zamykamy. Prawdopodobnie psiak jest przy budzie na DT. TOZ na pewno to kontroluje, także raczej zajmą się też szukaniem domu :) Śmierć mu już na pewno nie grozi :) Quote
mercy Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 no jezeli ten toz tak szuka domow jak nasz to wspołczuje.... macie moze do nich nr tel? chetnie zadzwonie Quote
Niebieska713 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mercy napisał(a):no jezeli ten toz tak szuka domow jak nasz to wspołczuje.... macie moze do nich nr tel? chetnie zadzwonie Wiec,co bedzie dalej z tym psiakiem?????? Quote
Recommended Posts