mercy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kopiuję z miau: A co ja zrobiłem zle?Dlaczego na mnie krzyczysz,dlaczego podnosisz na mnie rękę?Nie zamykaj mnie nigdzie tu jest ciemno......nie zakładaj mi łańcucha...ciężko mi z nim!!Pobaw się ze mną....przytul mnie.....PROSZĘ! Kolejny pies i kolejna historia z niewiadomym końcem.Młody psiak ( 1,5-2 lata) trzymany w okropnych warunkach.Uwiązany na łańcuchu w ciemnej komórce.Dlaczego .....bo wg właściciela chwycił kaczke....ale przeciez nikt mu wcześniej nie powiedział,że kaczka to nie zabawka:/Właściciel powiedział, że jeżeli go nie zabierzemy to tego ,,głupiego " psa powiesi.( na wsi wszystko się może zdarzyć)Narazie jest pod obstrzałem tozu....ale jak zabieranie się będzie przeciągac pies zginie.Nie ma ,,głupich"psów.....sa tylko nieodpowiedzialni właściciele.Czy ktoś zna kogos na wsi lub w domku z ogrodem kto mógłby dać pilnie dt temu pieskowi?Piesek nie jest duży. Auto jest,transport się załatwi......Proszę. Banerek dla pieska : Kod: Quote
Igiełka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śliczny piesek i młody tylko taki smutny los. Quote
kinia098 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Podniosę. Sprawa bardzo pilna. Jemu grozi śmierć... !!! Quote
kinia098 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Nikt nie zaoferuje DT ?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?! TEMU PSU GROZI ŚMIERĆ !!! Quote
Cudak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Może hotelik? Tylko potrzebne byłyby deklaracje... Quote
mercy Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 psia dalej siedzi w ciemnej komórce na łańcuchy :( Quote
kinia098 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Pusto, cicho, a pies dalej siedzi w komórce i grozi mu śmierć. Quote
BasiaD Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Trzeba go ratować za wszelką cenę..I szybko zabrać od tego.... Podnosze, sprawa super pilna!! To już lepszy dla niego byłby schron.. Quote
kinia098 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 BasiaD napisał(a):Trzeba go ratować za wszelką cenę..I szybko zabrać od tego.... Podnosze, sprawa super pilna!! To już lepszy dla niego byłby schron.. Albo chociaż TDT na dworze przy budzie. Quote
kinia098 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Może porozsyłajcie wątek po znajomych z Dogo? :( Quote
lika1771 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Prosze o wiecej informacji gdzie dokładnie piesek przebywa i czy jakiesfundacje rozmawiały z panem i pan wie co grozi za powieszenie psa,lub trzymanie w złych warunkach Quote
Borówka16 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Kolejna tragedia ,ryczeć się chce :placz: Quote
Cudak Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 lika1771 napisał(a):Prosze o wiecej informacji gdzie dokładnie piesek przebywa i czy jakiesfundacje rozmawiały z panem i pan wie co grozi za powieszenie psa,lub trzymanie w złych warunkach martaslupsk z miau: "Piesek został zabrany od tego Pana i jak narazie jest w strasznych warunkach bo na łancuchu przy starym samochodzie ale nic już mu nie grozi.Pan doskonale wiedzial co mu grozi za zabicie psa.Sprawą psa zajmowała się pani Aziukiewicz z tozu.Jeżeli potzreba więcej informacji o psiaku podam jej nr telefonu na pw." "dom tymczasowy nadal potrzebny na tym łancuchu przy wraku auta tez raczej długo siedzieć nie może." Generalnie sprawą zajmuje się tamtejszy oddział TOZu (Słupsk), który najwyraźniej nie posiada żadnego zaplecza dla psów :( Quote
Recommended Posts