Jump to content
Dogomania

Tuptuś za TM ----> TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !!!

Recommended Posts

Posted

amensalizm napisał(a):
Uważam ze dycyzja o eutanazji była słuszna.

Ale w.w dolegliwości związane z układem rozrodczym dało sie leczyc farmakologicznie. Trzymajmy sie faktów ;)

Moze i by sie dalo, ale gdyby to bylo zrobione wiele lat wczesniej!! Nie podnos w ogole tematu problemu ukladu rozrodczego, bo nie to bylo najwiekszym jego problemem.Mam nadzieje, ze w dzisiejszym dniu powstrzymasz sie od dalszych komentazy.
Jakiekolwiek insynuacje sa odbierane przez opiekuna, przeze mnie, przez Ize-slowem przez osoby, ogromnie zaangazowane w pomoc Tuptusiowi jako zupelnie nie na miejscu. Bardzo prosze!

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tuptusiu szkoda, że tak krótko mogłeś być szczęśliwy. :placz:
[*]
Paulino dziękujemy Ci za wszystko, jesteś wspaniałym człowiekiem. Trzymaj się jakoś. :(

Posted

siekowa napisał(a):
Tuptusiu szkoda, że tak krótko mogłeś być szczęśliwy. :placz:

• Paulino dziękujemy Ci za wszystko, jesteś wspaniałym człowiekiem. Trzymaj się jakoś. :(

• Ja podpisuje się pod tymi słowami.Ludzie odchodza ,zwierzeta odchodzą.Najwazniejsze jest ,by w w tych ostatnich chwilach, był obok ktos kto kocha.

Posted

Tuptusiu, bądź szczęśliwy.

Pozostała tylko wielka gula w gardle i kilka łez cisnących się na wierzch...

Paulino, to była mądra decyzja. Może czekał całe życie, żeby móc umrzeć ze świadomością, że ktoś go pokochał.

Posted

Ja cały weekend bez netu, a tu takie straszne wieści :-(
    Biegaj sobie Tuptusiu szczęśliwie za TM.
    [B]Paulinko [/B]dzięki Wam dziewczyny Tuptuś był choć przez chwilę szczęśliwy i kochany. Dziękuję Wam za to.
    [B]Amensalizm[/B] daruj sobie ten temat. Czasu się nie cofnie, a TEN wątek był od początku pełen spokoju i ciepłych słów, więc niech tak zostanie :angryy:

[B]Żegnaj Tuptusiu. Do zobaczenia po tamtej stronie
    [*]
    [*]
    [*][/B]

• 2 weeks later...
    • 5 months later...