fiorsteinbock Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Ano niestety, Saszka nadal w okresie rujki. Kikou odrobaczala nasza sunie, koszt: 22zł. W weekend moze Kikou zrobi nowe zdjecia, od razu jak dostane, wkleje na watek. Quote
Mysza2 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Ano niestety, Saszka nadal w okresie rujki. Kikou odrobaczala nasza sunie, koszt: 22zł. W weekend moze Kikou zrobi nowe zdjecia, od razu jak dostane, wkleje na watek. No to Lisio i Agdanek maja przerąbane. Napalone chłopaki :):) Quote
brzośka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ej no, nikt już do Saszki nie zagląda?? na pierwszą dziewczyno wskakuj!!! :multi: Quote
adkaaaaa5 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Podajcie na pw nr konta to wpłace grosik z bazarku dla Saszenki :) Quote
bela51 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja tez poprosze nr konta, bo mam wpłate z bazarku dla Saszki. Quote
fiorsteinbock Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Nr konta rozeslany :) Dziekuje bardzo za wsparcie i lece uzupelnic post finansowy. Quote
brzośka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jak tam finanse Saszki? może przy wiosennym wietrzeniu szafy wygrzebię cosik na bazarek... :roll: Quote
brzośka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 cioteczki, hopsnijmy Saszkę choć czasem ... Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 brzośka napisał(a):jak tam finanse Saszki? może przy wiosennym wietrzeniu szafy wygrzebię cosik na bazarek... :roll: Dzieki Brzoska za pomoc - ja doszlam w koncu do watku Saszki i juz pisze co z finansami. Dostalysmy wsparcie z bazarkow od: Bela51 - 55zł adkaaaa5 - 50zł Za co ogromne podziekowania dla darczyncow i uklony :) Zaraz podlicze calosc i napisze jak stoimy - ale nie najgorzej :) Edit: polowa miesiaca i mamy 722zł na koncie - maly zapasik sie zrobil a zatem kolejny bezpieczny miesiac przed Saszka a wlasciwie dwa! Pisalam na watku Liska (tez u Kikou), ze obecnie Kasia ma ciezki okres i nie mamy nowych zdjec. Ale badzmy cierpliwi, Saszka ma sie dobrze, na tyle na ile to jest mozliwe w jej wieku i stanie zdrowia. Kazdy kolejny dzien to dar los, dla nas i dla niej. Wielkie dzieki, ze jestescie z Saszka!!! Brzośka, duzo masz fancikow na bazarek? Chcemy zrobic z adkaaaa5 dla innej suczki, ktora jest na BDT ale wsparcie w postaci karmy obiecalismy to mozemy polaczyc w jeden. Quote
brzośka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 fiorsteinbock napisał(a):(...) Brzośka, duzo masz fancikow na bazarek? Chcemy zrobic z adkaaaa5 dla innej suczki, ktora jest na BDT ale wsparcie w postaci karmy obiecalismy to mozemy polaczyc w jeden. Negocjuję z koleżanką, żeby ciuchy, które chce "gdzieś" oddać, przekazała własnie na bazarek ;) mam też trochę starych książek, ale muszę obfocić, a to chyba dopiero po Świętach mi się uda :roll: Quote
margaret Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Witaj Saszeńko, mam nadzieję, że dobre samopoczucie ci dopisuje Quote
Mysza2 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 saszeńko wybacz offa ale sambo ma trochę długów i bokami (bazarkami) robi http://www.dogomania.pl/threads/206156-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-Sambo-do-25.04.2011-godz-22-00?p=16718072#post16718072 Quote
fiorsteinbock Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Samopoczucie dopisuje, zobaczcie same jaka z niej pieknosc :) Quote
Recommended Posts