fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 brzośka napisał(a):pomożemy :ylsuper: A tak z innej beczki trochę - jeden z "moich" psiaków odszedł niedawno za Tęczowy Most :( dlatego od marca deklaruję po 10 zł. miesięcznie na Saszkę Smutne bo kochamy kazdego bez wyjatku i jak odchodza, zabieraja czastke nas :( Odpoczywaj Piesku za TM!! Dziekuje Brzoska, ze i Ty pomyslalas o Saszy. Kolejny psiak bedzie zyl szczesliwie i tylko to nas pociesza :( Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Wpłynelo 50zł, deklarowane przez Panią Jadwigę. Bardzo dziekuje! Quote
Mysza2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Edytko ile Saszka ma stałych deklaracji? Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Myszko, policze dokladnie wieczorem - musze leciec do domu :) Cioteczka gazzy pokazala Saszke na FB i kilka osob chce ją wesprzec, dostałam juz pierwsza wpłate od: PRZEDSIĘBIORSTW*O PRODUKCYJNO- HANDLOWE PRESIT UL.PIŁSUDSKIEGO 68 M.5 5A 41-902 BYTOM - 10zł!!! Serdeczne podziekowania i uklony!!! Quote
brzośka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 podaj proszę linka do FB, też sobie udostepnię dziewczynę :) chyba że masz ją na swoim profilu, jeszcze dziś nie zaglądałam ;) Quote
kamilawa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='brzośka']podaj proszę linka do FB, też sobie udostepnię dziewczynę :) chyba że masz ją na swoim profilu, jeszcze dziś nie zaglądałam ;) http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=186262888073306 Aga, dzięki wielkie, ja sierota nie potrafiłam, a nawet nie powiedziałam proszę... za to DZIĘKUJĘ bardzo. Quote
brzośka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='kamilawa']http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=186262888073306 Aga, dzięki wielkie, ja sierota nie potrafiłam, a nawet nie powiedziałam proszę... za to DZIĘKUJĘ bardzo. dzięki, już tam biegnę :) Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ja tez juz bylam i udostepnilam :) Dzieki Aga! Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Stale, pewne deklaracje: Pani Jadwiga: 50zł Julka1: 30zł Mikada: 20zł Brzoska: 10zł Wikarek: 10zł fiorsteinbock: 40zł Pan Bartosz: 50zł łącznie: 210zł kilka innych wpłacajacych ma przanalizowac stan deklaracji stalych i wtedy jak zostanie grosik to dalej beda wplacac stale. Brzośka, nie pamietam juz, czy Pan Bartosz sie odzywal? Quote
brzośka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Brzośka, nie pamietam juz, czy Pan Bartosz sie odzywal? Tak, odzywał i potwierdził deklarację, pisałam :) Quote
Mysza2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Ja tez juz bylam i udostepnilam :) Dzieki Aga! też udostępniłam i rozesłałam po znajomych. Cioteczki nie zapominajcie też rozsyłać. Taki link "WYBIERZ GOŚCI KTÓRYCH CHCESZ ZAPROSIC" z lewej. Quote
gazzy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jeżeli takie wielkie podziękowania są kierowane do mnie , to nie ma sprawy :) Quote
kamilawa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 gazzy napisał(a):Jeżeli takie wielkie podziękowania są kierowane do mnie , to nie ma sprawy :) Oczywiście, że do Ciebie :calus: Ciekawe co u Saszki, są jakieś nowe wiadomości? Quote
brzośka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 kamilawa napisał(a):Ciekawe co u Saszki, są jakieś nowe wiadomości? przyłączam się do pytania :) Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 brzośka napisał(a):Tak, odzywał i potwierdził deklarację, pisałam :) No i ja mam skleroze. Wiem, zdaje sobie sprawe - nie wiem tylko co pomaga na zmniejszenie! Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Myszko, zatem mamy pewnych, stalych 210zł. Dziewczyny, nie dzwonilam do Kikou ostatnimi czasy - w tygodniu dryndne i przekaze od as mizianko :cool3: Quote
brzośka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 hej Saszko :) ciekawe co tam u ciebie Quote
fiorsteinbock Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Wpłynelo 50zł od Pani Edyty, Katarzyny B. z Ozorkowa - odpowiedz na apel na FB :) Serdeczne podziekowania! Cioteczki, przepraszam za mala nieobecnosc, ale mam w domu mloda tymczasowiczke i troszke pracy z nią zwiazanej. I koty na glowie, ktore z wyrzutem w oczach patrza na mnie...sa zbyt "dojrzałe", zeby sie z mloda socjalizowac ;) eh...kocury! Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 charakterne kocury:):):) A co to za tymczasowiczka Edytko? Ma wątek? cioteczki zajrzyjcie na mój bazark, chociaż podnieście:) http://www.dogomania.pl/threads/201910-Przyby%C5%82o-fant%C3%B3w-!!-Zegarek-torebki-ciuszki-dla-Pusi-do-12.02.2011-godz-22-00 Quote
fiorsteinbock Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Watku nie zakladalam jeszcze, chce ją poobserwowac, zapoznac z wetem, podtłuczyc i wezme sie za szukanie domu. Ma okolo 7-8 miesiecy i pecha, ze trafila do ludzi, gdzie alkohol jest wazniejszy od wszystkiego innego. Od wczoraj jest u mnie, ale zupelnie jej nie brakuje poprzedniego domku ;) wykapana, odpoczywa: obiad jadla na deptaku, to co sasiedzi podrzucili... Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ona ma coś z ta prawą łapką czy tylko tak trzyma dziwnie? Nóż się otwiera, po co biorą psy jak sami ze sobą sobie nie radzą:( Ładna jest i nieduża, powinna znaleźć domek Quote
fiorsteinbock Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Zdjecie zrobione w ruchu, w jej wykonaniu "stęp" ;) Najgorsze, ze w tej rodzinie jest mala dziewczynka. Awantury pijackie codziennoscią, policja, mops i tak sie kreci! dlaczego w takich warunkach wychowuje sie dziecko, pomimo wiedzy instytucji, nie wiem :( A z Mają cwiczymy "daj łapke" - nauczyciel ze mnie slaby ;) Quote
fiorsteinbock Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Wpłynelo 50zł od Pani Edyty, Katarzyny B. z Ozorkowa - odpowiedz na apel na FB :) Serdeczne podziekowania! Pani Edyta zapowiedziala kolejne wsparcie Saszki :multi: Quote
brzośka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Pani Edyta zapowiedziala kolejne wsparcie Saszki :multi: no to pięknie :) Quote
Recommended Posts