aeniolek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 mam pytanko...mam prawie 5cio miesięcznego szczeniaka. akurat wiosna sie zaczyna wiec chciałabym jak najszybciej zacząć z nim szkolenie.słyszałam,że takim podstawowym jest PT.do przedszkola nie bedziemy chodzić, mój pies podstawowe i nie tylko komendy zna :).ale nie mam pojęcia gdzie mogę zrobić PT.w altieri niestety nie ponieważ powiedziano mi,że tam mogą robi ć tylko psy, które u nich robiły też przedszkole.szkoda bo myślę, że tracą na tym wielu klientów. ale w takim razie może ktoś z Was wie coś o dobrej szkole..??słyszałam,że na juwenii są dobre szkolenia ale niestety nie mam namiarów!!z góry dzieki za odpowiedź!! :) Quote
AM Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Zobacz jak wyglądają zajęcia w HITT DOGu i PSIEJ ESKADRZE Wtedy sama zadecydujesz co Ci odpowiada ;) Quote
aeniolek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 wielkie dzieki!! już skontaktowalam sie z hittdogiem!!a macie może jakieś doświadczenia jeśli chodzi o te szkołe?? :) Quote
FigabaS Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ja mam juz roczne ;) Poszlam sobie rok temu zeby psisko sie nauczylo sluchac i nie latac za kazdym zobaczonym burkiem, nie myslalam o egzaminie a poszlam, szkolimy sie teraz "wyzej". Wiec chyba nie jest nam tam zle skoro dobrowolnie nadal sie bawimy w szkolenie. Quote
doddy Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Jeszcze polecana w Krakowie jest szkoła rragnarra http://www.modlew.com.pl/rragnarr/szkolenie.htm Quote
AM Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='doddy']Jeszcze polecana w Krakowie jest szkoła rragnarra http://www.modlew.com.pl/rragnarr/szkolenie.htm Z tego co wiem to rragnarr będzie prowadził zajęcia w Krakowie w przyszły weekend tj. 9 kwietnia. Ja będę na tych zajęciach ze swym ONem i dobermannką :) Quote
puli Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Jak było na zajęciach i czy będą się odbywały regularnie? Quote
aeniolek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 byłam dziś na spotkaniu ogranizacyjnym w hitt dogu. wszystko wygląda bardzo fajnie.zajęcia 3 razy w tygodniu po godzinie, w godzinach wieczornych. na razie wszystko wygląda jasno i klarownie. pierwsze zajęcia są w środę po świetach i wtedy też opisze wrażenia!! ale ogólnie już wiele osób polecało mi te szkolenia. :) Quote
asiek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja z moimi trudno szkolącymi się hiszpanami też polecam HITT DOG :) Quote
AM Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 puli napisał(a):Jak było na zajęciach i czy będą się odbywały regularnie? Na zajęciach było bardzo fajnie. Bedą sie odbywały regularnie. Napisz do rragnarra to się wszystkiego dowiesz :cool3: Quote
Recommended Posts