Jump to content
Dogomania

Rufus - zostaje na stałe w dt :) wspierany przez SOS Bokserom. DZIĘKUJEMY ZA POMOC

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fikusna_joanna napisał(a):
o nowotworze nie słyszeliśmy od momentu, kiedy padł pomysł z amputacją nogi czyli od kilku miesięcy. Także wydaję mi się, że wykluczono na 100%:)

Bardzo, bardzo się cieszę :). Mizianki dla boksiów :)

• 2 weeks later...
Posted

Rufcia ma ostre zapalenie uszu. Właściwie w jednym, w drugim jest trochę lepiej:( Dostaliśmy krople do uszu, poszedł wymaz by wykluczyć lub potwierdzić bakterie albo drożdże. Na razie zakrapiamy mu uszyska 2x dziennie. Oprócz tego przechodzimy na dietę.

Posted

Wcale nie jest gigantyczny:) Jest malutki i słodziutki:] i całuśny:D

A to prawda, że całuśny jest i to aż nadto, dowody były na zdjęciach :-D

Posted

U Rufika lepiej, już nie ma takiej strasznej wydzieliny :) Bo w pewnym momencie to uszy wyglądały jak zbiorniki z błotem:( Ma apatyty, nie jest osowiały, bawi się, więc myślę, że go nie boli albo przynajmniej nie bardzo:]

Posted

U Rufika lepiej, już nie ma takiej strasznej wydzieliny :) Bo w pewnym momencie to uszy wyglądały jak zbiorniki z błotem:( Ma apatyty, nie jest osowiały, bawi się, więc myślę, że go nie boli albo przynajmniej nie bardzo:]

wspaniałe wiadomości :-)

Posted

[quote name='_Goldenek2']Rufusek... to mój pierwszy boksio, któremu pomogłam :) .... i wpadłam w sito ciotek boksiowych.... teraz mnie napastują :):):).[/QUOTE]
I już Cię Goldenku :buzi::buzi::buzi:nie puszczą, nie puszczą pomimo że mamy się odstosunkować :grin:

• 1 month later...
Posted

Historia Rufusa jest dla mnie niesamowita, był moment, że byłam pewna tej amputacji...A tu i łapka została i domek jest :) Dzięki Wam wszystkim, że tu byłyście :)