Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Machnęłam na szybko takie króciutkie coś i dałam do gazety:

"Do adopcji sunia średniej wielkości, czarna z białym krawacikiem, w typie spaniela. Zrównoważona, grzeczna, wpatrzona w człowieka, uwielbia być głaskana. Lubi dzieci i inne psy. Sunia czeka na kochający dom w Warszawie."

Posted

do oferty ?:)

Miśka jest nie moż li wa !

ona cały czas chce zeby ją miziać, głaskąć, przytulać.
jak nie- to zaczepia łapą cokolwiek, chocby twoją nogę, bo przeciez "jak masz rece zajęte to nogą możesz mnie miziać" :)

zajebista suczka dla rodziny z dziećmi albo jakiejs starszej pani to towarzystwa.

Posted

wczoraj miałam pierwszy telefon po Misię!
Nie najlepszy, ale facet ma przyjechac ją dzis zobaczyc. Pies byłby dla jego rodziców, którzy mieszkaja w Kaliszu... Zgodzil sie na wizyte w Kaliszu, wiec zobaczymy

Posted

[quote name='Delph']O już jesteś, błyskawiczna reakcja, wielkie dzięki Bonsai :lol:

Dzwoniłam już do znajomej. Nie mogła zbyt długo rozmawiać, ale wstępnie się zgodziła - będę się z nią jeszcze dziś kontaktować, podesłałam jej też ten wątek.

Posted

chyba wszystko jest na dobrej drodze, choc nie chcę zapeszac. Pani bardzo miła, są zakochani w Misi i bardzo ją chcą. Nadal przezywaja poprzednia sunię. Pani w rozmowie bardzo czesto o niej mowila. Uchylą jej nieba. Takie jest moje zdanie po rozmowie. Oczywiscie dobrze byłoby pojechać na przedadopcyjną.
Miśka ma sterylkę za tydzien, tak wiec moglibysmy ją zawiezc 23 maja.