pumcia02 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 ja daję takie coś: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MISIA-super-przyjazna-PIEKNA-sunia-W0QQAdIdZ202349918 jak masz lepszy pomysł na tekst, to oczywiscie nie wzgardzę :D Bo ja to kiepsko w tekstach stoję Quote
Delph Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Machnęłam na szybko takie króciutkie coś i dałam do gazety: "Do adopcji sunia średniej wielkości, czarna z białym krawacikiem, w typie spaniela. Zrównoważona, grzeczna, wpatrzona w człowieka, uwielbia być głaskana. Lubi dzieci i inne psy. Sunia czeka na kochający dom w Warszawie." Quote
idusiek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 do oferty ?:) Miśka jest nie moż li wa ! ona cały czas chce zeby ją miziać, głaskąć, przytulać. jak nie- to zaczepia łapą cokolwiek, chocby twoją nogę, bo przeciez "jak masz rece zajęte to nogą możesz mnie miziać" :) zajebista suczka dla rodziny z dziećmi albo jakiejs starszej pani to towarzystwa. Quote
pumcia02 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 ja z niecierpliwoscia czekam na telefony :) Quote
Piromanka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='mariolka']ja z niecierpliwoscia czekam na telefony :)[/QUOTE] Trzymam za to kciuki! Quote
idusiek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 miśka jest ideałem dla dzieci i dla starszych pan, moze piszcze to w ogłoszeniach? Quote
pumcia02 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 w ogole przydałby sie lepszy tekst. dziwie sie ze nie bylo po nia zadnego telefonu Quote
Piromanka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Delph']Do tekstów to ja się nie nadaję...[/QUOTE] No ja niestety też nie................ :-( Quote
pumcia02 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 wczoraj miałam pierwszy telefon po Misię! Nie najlepszy, ale facet ma przyjechac ją dzis zobaczyc. Pies byłby dla jego rodziców, którzy mieszkaja w Kaliszu... Zgodzil sie na wizyte w Kaliszu, wiec zobaczymy Quote
pumcia02 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 poszukuję kogoś z Kalisza na przedadopcyjna. znacie może kogoś? Quote
Delph Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Sprawdź tutaj pod wielkopolskie http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=15 Bonsai jest chyba stamtąd, ale teraz jest w Warszawie. Może kogoś zna z tamtych okolic, napiszę do niej. Quote
Bonsai Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Tak, ja jestem z Kalisza, ale osobiście będę tam najprędzej w lipcu... Jednak mam sporo znajomych psiarzy, zaraz roześlę wici. Quote
Delph Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 O już jesteś, błyskawiczna reakcja, wielkie dzięki Bonsai :lol: Quote
Bonsai Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Delph']O już jesteś, błyskawiczna reakcja, wielkie dzięki Bonsai :lol: Dzwoniłam już do znajomej. Nie mogła zbyt długo rozmawiać, ale wstępnie się zgodziła - będę się z nią jeszcze dziś kontaktować, podesłałam jej też ten wątek. Quote
pumcia02 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 chyba wszystko jest na dobrej drodze, choc nie chcę zapeszac. Pani bardzo miła, są zakochani w Misi i bardzo ją chcą. Nadal przezywaja poprzednia sunię. Pani w rozmowie bardzo czesto o niej mowila. Uchylą jej nieba. Takie jest moje zdanie po rozmowie. Oczywiscie dobrze byłoby pojechać na przedadopcyjną. Miśka ma sterylkę za tydzien, tak wiec moglibysmy ją zawiezc 23 maja. Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 czy mi sie wydaje, czy naprawde ludzie ostatnio nie mają na nic czasu ?:( Quote
pumcia02 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ja bym chciała nie miec czasu... w sobote bedzie przedadopcyjna Quote
Recommended Posts