Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz na spokojnie moge cos o niej powiedziec.
Wydaje mi się, że była wypuszczana (z bloku/domu). Przesaiduje pod drzwiami i daje znać zeby ją wypuścić.
W domu się nie załatwia, nie szczeka jak zostaje sama (choc boje sie ze Yogi i Puma ją nauczą...)
Na spacerach wszyscy się zachwycają. Furrora to była jak zdjęcia robiłam :)

To gwałcenie myślę, ze to nie dominacja. Bo nadstawia się pozniej Yogiemu. Dzisiaj na spacerze sasiad (pies :P ) na nią skakał . Samopoczucie ma dobre.

Wyczaiłam u niej guzka na boku, miekkiego. Tak jakby tłuszczak, ale trzeba bedzie skonsultowac.

AAA straaszny zebrak z niej i ogolnie chodzi i zbiera smieci.

A u nas to porzadek chociaz w domu :) Nic nie mozna zosawiac na wierzchu, bo Yogi zjada, a teraz nawet i podłoga bedzie czysta :D

Posted

Miśka-Cindy jest strasznie fajna, wielka przylepa z niej, będzie idealna dla ludzi, którzy nie chcą hiperaktywnego psa, tylko taką przytulankę do miziania :loveu:

Posted

nie bylo zadnego... ani po nia, ani po Yogiego.

Miśka jest taka, że jakby jej wcale nie było. Jest bardzo cicha i spokojna. Chodzi sobie i szuka jedzenia. Ale jak ma faze przytulania.... to jest upierdliwa. Wpycha się niesamowicie i jeczy. Ale to raz na jakis czas :)
spacer z nia to czysta przyjemnosc.

Ona cieszy sie ze wszystkiego.. Raz Sławek wrocil zmeczony, byl wkurzony. Miska chodzila i patrzyla na niego. W koncu sie polozyla na srodku, on przechodzil i powiedzial do niej brzydko... ;) A wiecie co Miśka zobiła? Leżąc zaczela machać ogonem. z myślą: "ooo powiedział coś do mnie, jak wspaniale!" . Nawet Slawek wkurzony nie mógł wytrzymać i się uśmiechnął. Po chwili Miśka poszła do niego żebrać.
Jest rozbrajająca, bez kitu