pumcia02 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Miśka to nieduża sunia. Czarna długowłosa, spanielkowata. Jest psem wesołym, pogodnym. Cały czas chodzi i macha ogonem :) Równocześnie jest spokojna i zrównoważona. Kocha ludzi. Jest w nich niezmiernie wpatrzona. Zagląda glęboko w oczy... Potrafi rozczulić. Ufa i chce być najlepszym przyjacielem. Jest łagodna, toleruje inne psy, lubi się z nimi bawić. Sunia jest wrażliwa. Nie lubi hałasu, dużego zamieszania. Przez ponad 3 miesiące błąkała się po osiedlu w Warszawie. Czemu tam się znalazła? Tego nie wie nikt... Jest pięknym, mądrym psem. Ma ok 5 lat. Nie każ jej długo czekać na dom, w którym będzie w końcu kochana... Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie. Kontakt: 500-493-942 Banerki od Idusiek -------------------------------------------------------------------------- Sunia błąkała się przez ok 3 miesiące. W końcu dała się złapać na parówki, no i jest... Jest wrażliwa, spokojna, opanowana. Ma ok 5 lat. Toleruje inne psy. Jest uległa, grzeczna. Już wiem, że potrafi otwierać drzwi :) Tak troszkę przypomina spaniela, jakby z jamnikiem Jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcia. Na razie takie, po kąpieli. aaa i nie wiem jakie dać jej imię . Kto pomoże? Quote
pumcia02 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 To moze wymyslisz jej jakies piekne imie? Quote
Delph Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Piękna czarnuszka, widać, że subtelna dziewczynka. Zazdroszczę Ci ;) Ja bym jej dała Mufka na imię, ale nie pytaj dlaczego, bo nie mam pojęcia :eviltong: Tak mi przyszło do głowy po prostu. Quote
pumcia02 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 w azylu była kiedyś Mufka... niestety byla staruszką, ślepą nie słyszącą, i słabą. Pies ją ugryzł, niestety jej wystarczyło, aby odejść :( zle skojarzenia .. szkoda ze to nie pies , bo skoro mam Yogiego to musi też być BUBU :) Quote
Delph Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 No to odpada Mufka, stanowczo. Bubu mi się podoba :cool3: Quote
pumcia02 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 trzeba jej płec zmienic :) bo cos w stylu Buba to juz nie to samo... Kurde pomozcie, bo jutro chce zaczac oglaszac! Quote
Delph Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Biba jest dobre. Ale lepiej nie wiedzieć, kto wtedy będzie po nią dzwonił z ogłoszeń :eviltong: Dziewczyną Yogiego w kreskówce była Cindy, więc może Sindi? Wtedy Pumie zostanie rola Boo Boo :lol: Quote
pumcia02 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ok, niech zostanie wstepnie Cindy :) czy pisac Sindi? :) Niestety musiałam wykąpać ją jeszcze raz. dzielnie to zniosla. za to moj TZ spał w drugim pokoju. A yogi doprawiał wszystko smaczkiem - pierdział :) Quote
pumcia02 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Cindy Cindy to nieduża sunia. Czarna długowłosa, spanielkowata. Jest psem wesołym, pogodnym. Cały czas chodzi i macha ogonem :) Równocześnie jest spokojna i zrównoważona. Kocha ludzi. Jest w nich niezmiernie wpatrzona. Zagląda glęboko w oczy... Potrafi rozczulić. Ufa i chce być najlepszym przyjacielem. Jest łagodna, toleruje inne psy, lubi się z nimi bawić. Sunia jest wrażliwa. Nie lubi hałasu, dużego zamieszania. Przez ponad 3 miesiące błąkała się po osiedlu w Warszawie. Czemu tam się znalazła? Tego nie wie nikt... Jest pięknym, mądrym psem. Ma ok 5 lat. Nie każ jej długo czekać na dom, w którym będzie w końcu kochana... Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie. Kontakt: 500-493-942 Proszę o pomoc w ogłoszeniach :) Idusiek wstawisz ją na waszą stronę? proszę :) Jak wyschnie zrobie jej serię zdjęć . Ona jest na prawdę śliczna Quote
Piromanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Miniaturka mojego Misia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Hm ja mialam sunie co miala na imie Joga :):) bo jak ja dostalam, to myslalam, ze to piesek :):) to czemu sunia nie moze byc Bubu, lub Buba :):) Quote
pumcia02 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ja tam bede wolac MISKA :P I nowe fotki: Quote
pumcia02 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ona jest taka błyszczaca i sympatyczna, ze ludzie na spacerach się za nią oglądają! Quote
pumcia02 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Yogi czuje sie zniesmaczony tym, ze ona go,.. hmm... Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 mariolka napisał(a):gwalci go... No wiesz z nudow trzeba cos .......gwalcic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Delph Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śliczna jest :loveu: Teraz pewnie odreagowuje cały stres, biedna :-( Możliwe też, że ma huśtawki hormonalne po ostatnich przeżyciach. Quote
morisowa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śliczna niunia :) Miała farta, że w takie ręce trafiła. Quote
Delph Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 morisowa wysłałam Ci PW. Jeżeli nie dojdzie (dogo mi się buntuje :roll:), to zerknij proszę na wątek "mojej" owczarki z podpisu, może doradzisz jak mamy działać, bo już tracę nadzieję... Quote
Recommended Posts