Lu_Gosiak Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Bjuta']Napisałam bajeczkę - jakoś tak ten księżyc na mnie zadziałał - a na ogół lubię konkrety... http://www.allegro.pl/item997238495_luna_ksiezycowy_mix_goldena_i_labradora_pies.html Bjutko piekne allegro:loveu::loveu: kurcze potrzeba by na juz jakiegos bezpiecznego miejsca, zeby nic złego dodatkowo jej nie spotkało Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Anja2201 napisał(a):Sunia cudna , tylko co dalej?? Ja bym ją bardzo chciała do siebie wziąść , ale niestety mój TZ nie zgadza się kategorycznie , ja nie pracuje mam w bardzo blizkich planach założenie hotelu i obiecałam , że będę brała psiaki tylko na płatny tymczas , a jak narazie płatnego mam jednego , a reszta ( dwa) bezpłatne , nie dam rady go przekonać . :( a czy masz mozliwosc Ja wziasc do siebie na płatny tymczas?? Quote
Tymonka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 No niby mam , ale to w ostateczności , musiała bym w trybie ekspresowym postawić jakiś boksik , ale szczerze powiem , że wolała bym nie .Moim zdaniem to by było nie w porządku gdybym brała kasę za psa którego sama znalazłam . Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Anja2201 napisał(a):No niby mam , ale to w ostateczności , musiała bym w trybie ekspresowym postawić jakiś boksik , ale szczerze powiem , że wolała bym nie .Moim zdaniem to by było nie w porządku gdybym brała kasę za psa którego sama znalazłam . ja tak nie uwazam, jezeli chcielibysmy Ja wyslac do jakiegos hoteliku to tez trzeba by zapłacic, nie wazne Kto znalazl psa, wazne zeby mu pomoc....a wiadomo, ze wszedzie kolejka raczej, a tak Lunka przynajmniej bylaby bezpieczna i na spokonie moznaby domu szukac....... Quote
Tymonka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 No nie wiem , a co inne ciotki sądzą . Tak czy tak chyba czas zacząć zbierać deklaracje . To ja pierwsza : 15 zł -stałych Kto dalej ??????? Quote
mikoada Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):ja tak nie uwazam, jezeli chcielibysmy Ja wyslac do jakiegos hoteliku to tez trzeba by zapłacic, nie wazne Kto znalazl psa, wazne zeby mu pomoc....a wiadomo, ze wszedzie kolejka raczej, a tak Lunka przynajmniej bylaby bezpieczna i na spokonie moznaby domu szukac....... ja też tak uważam najważniejsze żeby pomóc psince i zabrać ją z ulicy do domu, dużo nie mogę pomóc bo niedawno zostałam bez pracy, ale chociaż 10 zł dołożę Quote
E-S Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Proponujemy Lunę komuś, ja i Ivv, trzymajcie kciuki ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 E-S napisał(a):Proponujemy Lunę komuś, ja i Ivv, trzymajcie kciuki ... trzymamy:) Quote
mikoada Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):trzymamy:) mocno zaciskamy :) Quote
Tymonka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ja też bardzo mocno trzymam !!!! Jak coś to u mnie mogła by być za 200 zł miesięcznie + chociaż część karmy , ale nadal nie wiem czy to w porządku z mojej strony , zresztą jutro będę wiedziała na 100 % czy będę mogła małą wziąść , muszę z TZ pogadać , czy naszykuje jej miejsce . Quote
E-S Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Anja2201 napisał(a):Ja też bardzo mocno trzymam !!!! Jak coś to u mnie mogła by być za 200 zł miesięcznie + chociaż część karmy , ale nadal nie wiem czy to w porządku z mojej strony , zresztą jutro będę wiedziała na 100 % czy będę mogła małą wziąść , muszę z TZ pogadać , czy naszykuje jej miejsce . My na DS Lunę chcemy do Warszawy upakować, Pan szuka pieska, a jego wybranek pech chciał, wyadoptowany :) Trzymajcie, żeby się Lunka spodobała :) Pan w "rasowych kundelkach" z Nowodworu zasmakował, a ona trochę za bardzo rasowa z wyglądu, o ile gusta poznałam. Jak nie wypali to jak najbardziej wypada z Twojej strony DT :) Quote
Tymonka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ok to bardzo trzymam kciuki !!!! A pan wie ,że sunia w takim kiepskim stanie ?? No i kiedy będziemy znali decyzję?? Quote
E-S Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Anja2201 napisał(a):Ok to bardzo trzymam kciuki !!!! A pan wie ,że sunia w takim kiepskim stanie ?? No i kiedy będziemy znali decyzję?? Może jutro, teraz po nocy maila dostał :) Co do stanu, da radę, ciotki pomogą - nie ma dużego doświadczenia z psami, dlatego trzeba pomóc radą. Quote
IVV Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 bede jutro osobiscie rozmawiac z Panem z W-wy .Jak tylko dostane odpowiedz to zaraz napisze . bez wzgledu na ta decyzje sunie trzeba natychmiast zabrac z ulicy zanim ja jakis samochod potraci:-( Quote
IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Aniu wez ja. Ja za pierwszy miesiac zaplace ,a to da nam czas na szukanie domku (jesli Pan z W-wy nie bedzie mogl) ja dopiero bede mogla zadzwonic do niego okolo 15tej polskiego czasu ,u mnie 7 rano. Quote
Majki1510 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 IVV napisał(a):bede jutro osobiscie rozmawiac z Panem z W-wy .Jak tylko dostane odpowiedz to zaraz napisze . bez wzgledu na ta decyzje sunie trzeba natychmiast zabrac z ulicy zanim ja jakis samochod potraci:-( Jeśli wypali, daj Boże, transport oczywiście biorę na siebie. Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ja w razie gdyby pan nie chciał małej , mogę ją wziąść do siebie tak jak pisałam za 200 zł / miesiąc , chodzi mi o to , żeby mi się kasa za budę zwróciła ( bo u mnie bardzo kiepsko z kasą , a budę małej kupić muszę ) . Byłam u niej niedawno , dałam jeść i wygłaskałam . Ona jest naprawdę cudna . Teraz tylko czekam na waszą decyzję . Co dalej czy mam ją brać , tzn. jaśli pan się zdecyduje to wezmę ja na podwórko , tak bez budy ( parę dni nic się nie stanie , jak pomieszka w takiej prowizorycznej) Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Sunia już u mnie . pięknie chodzi na smyczy , pcha się do domu , bardzo mnie pilnuje . Z psami na razie średnio , jak za blisko ą podejdą to pokazuje ząbki , ale myślę , że to kwestia czasu . Chciała bym podjechać z nią do wet , ale na razie nie mam czym :( Sunia wygląda ( na moje oko ) na 3-4 lata , zaglądałam w ząbki . Pozwala ze sobą zrobić wszystko . Zaraz będą fotki Quote
IVV Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wlasnie dzwonilam ,ale Pan jedzie autem i mam zadzwonic za 15min trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bjuta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Trzymamy bardzo mocno! Anjo, świetnie że ją przygarnęłaś! Strasznie mi głupio, że finansowo nie pomogę. (Ale allegro chociaż jest wyróżnione). Na pewno była domowym suczyskiem! Quote
Tymonka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ja też bardzo trzymam kciuki !!!!!!! Bjuta allegro też bardzo ważne !!! Quote
Recommended Posts