Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
tak jak w temacie. 10 tygodniowy (wiec bardzo mlodziutki) asmtaf szuka pilnie (od zaraz) nowego domu!
To jeszcze szczeniaczek wiec napewno nei jest agresywny itp. Ludzie chca go oddac z powodow osobistych.
Bardzo prosze aby zglaszaly sie do mnie osoby rozsadne, ktore nie zrobia z tego psa mordercy.
Piesek przebywa na terenie Łodzi.

PILNY kontakt: magdawojcik@yahoo.com

Posted

Ogloszenie maluch ma, na allegro. Zglosilam sie do Fundacji S.O.S. AMSTAFF i teraz oni filtruja chetne osoby na malca. Niestety bylo tak duze zainteresowanie, ze nie dalam rady wszystkiego przefiltrowac. Ludzie przez telefon sa wstanie wmowic wszystko :]

Posted

zaba14 napisał(a):
fajny szczyl ;) napewno szybko znajdzie domem ciekawe czy to nieudany prezent czy też nieprzemyślana decyzja...

Juz ci odpowiadam gdyz jest to pies siostry mojej dobrej kolezanki;
Glupia i nieprzemyslana decyzja, zakup z gieldy .... :/

Pomimo wszystko psiak jest slodki i szybko sie uczy :] Na spacerze nie oddala sie wcale, lubi sie szarpac zabawka i aportowac :] Mysle ze fajny pies z niego wyrosnie-musi tylko ktos sie nim odpowiednio zajac

Posted

chicken napisał(a):
Juz ci odpowiadam gdyz jest to pies siostry mojej dobrej kolezanki;
Glupia i nieprzemyslana decyzja, zakup z gieldy .... :/

Pomimo wszystko psiak jest slodki i szybko sie uczy :] Na spacerze nie oddala sie wcale, lubi sie szarpac zabawka i aportowac :] Mysle ze fajny pies z niego wyrosnie-musi tylko ktos sie nim odpowiednio zajac

wiesz ja nie będę pisać głupich komentarzy bo po prostu ręce opadają o tyle dobrze że ten piesek jest szczeniakiem, a nie dorosłym psem ktomu ciężko będzie znaleźć dom ... bo bullowatych jest od groma niestety... nie wiem czy ludzie naprawdę nie mają pojęcia że szczeniak to nie urocza kuleczka z zdjęcia, a mały wampirek który ma ostre kiełkie, wszędzie sika i chce gryźć wszystko co wpadnie mu w paszcze... ;) lepiej negatywnie oceniać psy jeśli ktoś chce sobie kupić takiego uroczego szczylka bo później ludzie się rozczarowują...
no i kolejny przykład dlaczego nie rozmnaża się psów bez rodowodu, łatwo przyszedł = łatwo pójdzie ... wydająć 1500 złotych ludzie inaczej myślą... ;)

• 3 weeks later...