chicken Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Witam, tak jak w temacie. 10 tygodniowy (wiec bardzo mlodziutki) asmtaf szuka pilnie (od zaraz) nowego domu! To jeszcze szczeniaczek wiec napewno nei jest agresywny itp. Ludzie chca go oddac z powodow osobistych. Bardzo prosze aby zglaszaly sie do mnie osoby rozsadne, ktore nie zrobia z tego psa mordercy. Piesek przebywa na terenie Łodzi. PILNY kontakt: magdawojcik@yahoo.com Quote
Wala2006 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Śliczny... Może ogłoszenia mu porobić?? Taki młodziutki maluszek! Quote
chicken Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ogloszenie maluch ma, na allegro. Zglosilam sie do Fundacji S.O.S. AMSTAFF i teraz oni filtruja chetne osoby na malca. Niestety bylo tak duze zainteresowanie, ze nie dalam rady wszystkiego przefiltrowac. Ludzie przez telefon sa wstanie wmowic wszystko :] Quote
chicken Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 http://allegro.pl/item1003713350_szczenie_american_staffordshire_terrier_amstaff.html oto link do jego aukcji Quote
zaba14 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 fajny szczyl ;) napewno szybko znajdzie domem ciekawe czy to nieudany prezent czy też nieprzemyślana decyzja... Quote
chicken Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 zaba14 napisał(a):fajny szczyl ;) napewno szybko znajdzie domem ciekawe czy to nieudany prezent czy też nieprzemyślana decyzja... Juz ci odpowiadam gdyz jest to pies siostry mojej dobrej kolezanki; Glupia i nieprzemyslana decyzja, zakup z gieldy .... :/ Pomimo wszystko psiak jest slodki i szybko sie uczy :] Na spacerze nie oddala sie wcale, lubi sie szarpac zabawka i aportowac :] Mysle ze fajny pies z niego wyrosnie-musi tylko ktos sie nim odpowiednio zajac Quote
zaba14 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 chicken napisał(a):Juz ci odpowiadam gdyz jest to pies siostry mojej dobrej kolezanki; Glupia i nieprzemyslana decyzja, zakup z gieldy .... :/ Pomimo wszystko psiak jest slodki i szybko sie uczy :] Na spacerze nie oddala sie wcale, lubi sie szarpac zabawka i aportowac :] Mysle ze fajny pies z niego wyrosnie-musi tylko ktos sie nim odpowiednio zajac wiesz ja nie będę pisać głupich komentarzy bo po prostu ręce opadają o tyle dobrze że ten piesek jest szczeniakiem, a nie dorosłym psem ktomu ciężko będzie znaleźć dom ... bo bullowatych jest od groma niestety... nie wiem czy ludzie naprawdę nie mają pojęcia że szczeniak to nie urocza kuleczka z zdjęcia, a mały wampirek który ma ostre kiełkie, wszędzie sika i chce gryźć wszystko co wpadnie mu w paszcze... ;) lepiej negatywnie oceniać psy jeśli ktoś chce sobie kupić takiego uroczego szczylka bo później ludzie się rozczarowują... no i kolejny przykład dlaczego nie rozmnaża się psów bez rodowodu, łatwo przyszedł = łatwo pójdzie ... wydająć 1500 złotych ludzie inaczej myślą... ;) Quote
DAGA1505 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 na jego alegro jest napisane że może być psem stróżującym.Przeciez asty nie nadają się do budy na cały rok! Quote
Kana Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nie czytalam allegro.. czizas kto takie glupoty napisal ? Quote
Recommended Posts