Lussypussy Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 no wlasnie w tym tygodniu kupilamz buldozka angielskiego :multi: wysnionego , upragnionego etc. no i jest pytanie imie w rodowodzie to admiral frank , ale chcialam mu dac inne imie " Mietek" bo do niego pasuje. Czy zmiana imienia nie koliduje w wystawach itp? ... Quote
bachar Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 W domu można wołać nawet Pikuś. Natomiast we wszelkich oficjalnych zgłoszeniach (wystawy itp) należy używać imienia rodowodowego. Quote
Lussypussy Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 zostawilam frania :) na nie reaguje no i latwiej nam bedzie jak pojdziemy do szkoly :) Quote
sachma Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Moje maleństwo miało być Carlosem ;) po domowemu miał być Lenny - mam kłopoty z wymową R i hodowczyni uznała że lepiej będzie wpisać mu w rodowód Clever Lenny - co było dla mnie bardzo miłym gestem, bo pogodziła się że imię z rodowodu pewnie będzie dla mnie ciężkie do wymowy :P a tak to mam kłopot tylko z połową imienia :P Quote
runo Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 wujka pies to Gabor Szklana Grota, a po domowemu po prostu Dorado :) Quote
Recommended Posts