Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Dziekujemy Niebieska :Rose:

I jak ? I jak go Panstwo przyjeli? I Tadzio jak zareagowal na nich?

Ucieszyli sie,ze w koncu chlopak dotarl do nich:lol: .Tadzio byl troche zestresowany ta cala sytuacja i jazda z miejsca na miejsce:roll:.Ale w koncu dotarl do stalego domku:lol:. Panstwo od razu dali mu jedzenie i wode do picia.Ostrzeglam ich,zeby przez pewien czas nie spuszczali go ze smyczy,zanim sie chlopak nie przyzwyczai do nich i nowego miejsca.Wiem,ze beda mieli pocieche z Tadka,bo to fajny psiak...:loveu:.

Posted

Dalam tym Panstwu do podpisania umowe adopcyjna.Jedna czesc mam u siebie.Mam wyslac na ten adres podany na pieczatce,tak? czy listem zwyklym czy najlepiej priorytetem? Na pewno za kilka tygodni odwiedze chlopaczka...:cool1:

Posted

[quote name='Ulka18']Niebieska, jakbys moglas, to pls wyslij poleconym, zeby umowa na 100% dotarla do schroniska. Dziekujemy Ci za pomoc :Rose:[/QUOTE]

Dobrze wysle poleconym,ale jutro,bo dzis juz nie chce mi sie leciec do miasta. Jakby co to,polecam sie na przyszlosc-z DT,wizyta lub zawiezieniem w okolce Trojmiasta.;)

Posted

Ciekawe jak minie TadeUszkowi pierwsza noc w nowym domku. Niebieska bardzo dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że czasem będziemy mieć jakieś wieści o piesiu.

Posted

[quote name='Filipki']Ciekawe jak minie TadeUszkowi pierwsza noc w nowym domku. Niebieska bardzo dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że czasem będziemy mieć jakieś wieści o piesiu.[/QUOTE]

Sama jestem ciekawa jak psiakowi spodobalo sie nowe miejsce,a czuje ze na pewno sie psiak tam predko zaaklimatyzuje. Wiesci...pewnie,ze beda wiesci o psiaku...i zdjecia tez beda,ale robione komorka. Tadeuszku juz mozesz sobie zmienic tytul watku...;)

Posted

Jutro jak nie zapomnę to zadzwonię do Państwa od Tadka, bo muszę się określić z kwotą za transport, wychodzi mi 100 zł.

Transport kosztował 290 zł

90 zł - Bambo z Łodzi
60 zł - pani od Karmelki
50 zł - wpłaciła Ulka18
I zostaje 100 zł dla domku Tadka.

To chyba niedużo za transport przez całą Polskę?...

Posted

Murko, wiem ,że macie urwanie głowy, ale czy mogłabyś podesłac rozliczenie Tadka. Mnie też sie wydaje , że za psa młodego. kompleksowo szczepionego , ciachniętego i wiezionego przez calą Polskę 100zł to nie dużo.Jakby co to my najwyżej dołożymy, chociaż w sytuacji choroby Mańki i Hańki tu też będą duże wydatki.