Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']yoko, a co to za problem podwieźć Tadka do Mielca???? :multi:
Od razu weźmiemy psiaka na jego miejsce i sunię na miejsce Roksi ['].
I kontenerek możemy pożyczyć na drogę.

Tylko trzeba jeszcze wydumać jak z Gdańska dostarczyć Tadka do Mierzyna, ale to już chyba najmniejszy problem :roll:
Ooo!! Okazuje sie ze jest i drugi transport. Najwazniejsze,zeby psiak dojechal do Trojmiasta,a potem bez znaczenia czy Gdansk czy Wejherowo - w Trojmiescie to ja juz moge go przejac i dostarczyc do domku docelowego.

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yoko100']gdybym to ja jechala to nie byloby problemu a pytalam zeby sie dowiedziec czy wogole on grzeczny w aucie co bym mogla pomeczyc chlopa[/QUOTE]

Aha...Tego juz nie wiem,bo nie znam osobiscie tego psiaka...Tylko posrednicze miedzy DT a DS...

Posted

Tato Seomy jedzie z Sandomierza do Warszawy w poniedziałek, musielibyśmy dowieźć Tadka do Sandomierza 5-7.00 rano i pytanie czy ktoś (eloise?) mógłby go odebrać 9.-11.00? Zapytałam skąd trzebaby odebrać i czekam na info.

eloise, jakbyś chciała przetrzymać Tadka to będziesz musiała uważać na chłopaków, bo Tadzio to taka trochę zadziora jeśli chodzi o inne samczyki :razz:

Napiszę jeszcze do Teresz.

Posted

to wszystko wskazuje na to, że uda się jakoś wszystko w przyszłym tygodniu załatwić :) Super.
Powodzenia - ja znikam do niedzieli wieczorem, ale będę trzymała kciuki za zorganizowanie transportu ;)

Posted

Mureczko czy Tadeuszek ma transport do Warszawy? pytam w związku z szczeniaczkiem z Zamościa- bo może Twój TZ będzie wiózł Tadeuszka do Sandomierza?
Strasznie teraz to pokićkałam, ale Kasia wie o co chodzi:evil_lol::evil_lol:

Posted

Na 99% Tadek pojedzie do Wawki w poniedziałek, czekam tylko aż mi Soema prześle telefon do siebie i dogadamy sie dokładnie, także z eloise i odbiorem.
Potrzebny też będzie kontakt z osobą, która jedzie do Wejherowa, żeby eloise nie została z Tadeuszkiem w Warszawce :evil_lol:

Jeśli TZ będzie jechał do Sandomierza to może od razu pojechać do Mielca i zabrać psiaka na miejsce Tadka i suczkę na miejsce mieleckie. Proszę więc wybierać, wybierać :p

Zastanawiam się czy transportem do Sandomierza nie obciążyć Państwa z Mierzyna, to byłaby taka symboliczna opłata adopcyjna, a Wam by trochę zmniejszyło koszty transportu psiaków z Mielca. Tylko czy oni będą w stanie coś przekazać? Jak sądzisz Niebieska?

Posted

Murka napisał(a):
Na 99% Tadek pojedzie do Wawki w poniedziałek, czekam tylko aż mi Soema prześle telefon do siebie i dogadamy sie dokładnie, także z eloise i odbiorem.
Potrzebny też będzie kontakt z osobą, która jedzie do Wejherowa, żeby eloise nie została z Tadeuszkiem w Warszawce :evil_lol:

Jeśli TZ będzie jechał do Sandomierza to może od razu pojechać do Mielca i zabrać psiaka na miejsce Tadka i suczkę na miejsce mieleckie. Proszę więc wybierać, wybierać :p

Zastanawiam się czy transportem do Sandomierza nie obciążyć Państwa z Mierzyna, to byłaby taka symboliczna opłata adopcyjna, a Wam by trochę zmniejszyło koszty transportu psiaków z Mielca. Tylko czy oni będą w stanie coś przekazać? Jak sądzisz Niebieska?
To chyba nie jest za dobry pomysl.tym bardziej ze to ja bede oplacala wiekszosc tych kosztow.

Posted

Ciotki nie wiem co z tym transportem, bo Soema nie przesłała mi jeszcze żadnych namiarów tel. i nie wiem nic konkretnego. A przy necie będe dopiero późnym wieczorem. Mam nadzieję, że zadzwoni do mnie i zdążę jeszcze wszystko ustalić.

Posted

Miejmy nadzieję, że Tadeusz wyjedzie. Na wszelki wypadek wybraliśmy następcę. na stronie 3 w Galerii jest taki mały białobrązowy z boksu 90. Gdyby go nie było to z 4 strony sunia mała kudłatka boks 91. Myślę zreszta , że boksy sa pewnie już inne, ale może się którys znajdzie. Gdyby jednak okazało się, że jakaś sunia potrzebuje pilnie sterylki aborcyjnej , to bierzcie ja na nasze miejsce. Musi być jednak mała, bo większego psa sami nie damy rady utrzymać.

Posted

Niestety Soema się nie odezwała ani telefonicznie ani mailowo :( Wielka szkoda, bo skorzystałoby kilka psiaków :shake:
Teraz chyba jedyna nadzieja w yoko...