Niebieska713 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Murka']yoko, a co to za problem podwieźć Tadka do Mielca???? :multi: Od razu weźmiemy psiaka na jego miejsce i sunię na miejsce Roksi [']. I kontenerek możemy pożyczyć na drogę. Tylko trzeba jeszcze wydumać jak z Gdańska dostarczyć Tadka do Mierzyna, ale to już chyba najmniejszy problem :roll: Ooo!! Okazuje sie ze jest i drugi transport. Najwazniejsze,zeby psiak dojechal do Trojmiasta,a potem bez znaczenia czy Gdansk czy Wejherowo - w Trojmiescie to ja juz moge go przejac i dostarczyc do domku docelowego. Quote
yoko100 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 gdybym to ja jechala to nie byloby problemu a pytalam zeby sie dowiedziec czy wogole on grzeczny w aucie co bym mogla pomeczyc chlopa Quote
Niebieska713 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='yoko100']gdybym to ja jechala to nie byloby problemu a pytalam zeby sie dowiedziec czy wogole on grzeczny w aucie co bym mogla pomeczyc chlopa[/QUOTE] Aha...Tego juz nie wiem,bo nie znam osobiscie tego psiaka...Tylko posrednicze miedzy DT a DS... Quote
Niebieska713 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='yoko100']moze mi sie uda namowic dziada, sprobuje[/QUOTE] Probuj,probuj... Przeciez facet jest tylko szyja,a kobieta glowa,ktora ta szyja kreci...hi,hi,hi... Quote
Niebieska713 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 yoko100 napisał(a):ale faceci sa niesamowicie uparci Tak... Uparci,ale mimo mimo to slabi,wiem cos o tym... Quote
yoko100 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 tu sie rozchodzi tez o to czy bedzie mial miejsce Quote
Murka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Tato Seomy jedzie z Sandomierza do Warszawy w poniedziałek, musielibyśmy dowieźć Tadka do Sandomierza 5-7.00 rano i pytanie czy ktoś (eloise?) mógłby go odebrać 9.-11.00? Zapytałam skąd trzebaby odebrać i czekam na info. eloise, jakbyś chciała przetrzymać Tadka to będziesz musiała uważać na chłopaków, bo Tadzio to taka trochę zadziora jeśli chodzi o inne samczyki :razz: Napiszę jeszcze do Teresz. Quote
Ra_dunia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 to wszystko wskazuje na to, że uda się jakoś wszystko w przyszłym tygodniu załatwić :) Super. Powodzenia - ja znikam do niedzieli wieczorem, ale będę trzymała kciuki za zorganizowanie transportu ;) Quote
Filipki Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jestem bardzo wdzięczna za próby zorganizowania transportu, my niestety nie mamy żadnych możliwosci w tamtym kierunku. Quote
anciaahk Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Z lubelskiego do pomorskiego. Ja będę jechała w niedzielę 22 maja na trasie Łódź - Olsztyn. Może nawet Łódź - Gdańsk, ale raczej to pierwsze. Quote
Murka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tadka trzeba będzie w Wawce odebrać z Rembertowa - eloise, czy to przypadkiem nie Twoje rejony?? Quote
Basia1968 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Mureczko czy Tadeuszek ma transport do Warszawy? pytam w związku z szczeniaczkiem z Zamościa- bo może Twój TZ będzie wiózł Tadeuszka do Sandomierza? Strasznie teraz to pokićkałam, ale Kasia wie o co chodzi:evil_lol::evil_lol: Quote
Murka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Na 99% Tadek pojedzie do Wawki w poniedziałek, czekam tylko aż mi Soema prześle telefon do siebie i dogadamy sie dokładnie, także z eloise i odbiorem. Potrzebny też będzie kontakt z osobą, która jedzie do Wejherowa, żeby eloise nie została z Tadeuszkiem w Warszawce :evil_lol: Jeśli TZ będzie jechał do Sandomierza to może od razu pojechać do Mielca i zabrać psiaka na miejsce Tadka i suczkę na miejsce mieleckie. Proszę więc wybierać, wybierać :p Zastanawiam się czy transportem do Sandomierza nie obciążyć Państwa z Mierzyna, to byłaby taka symboliczna opłata adopcyjna, a Wam by trochę zmniejszyło koszty transportu psiaków z Mielca. Tylko czy oni będą w stanie coś przekazać? Jak sądzisz Niebieska? Quote
eloise Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 czekam jutro na telefon :) nie zostawiajcie mnie z Tadziem na stałe, bo moje stado mogłoby tego nie znieść dłużej niż dobę ;) Quote
Niebieska713 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Murka napisał(a):Na 99% Tadek pojedzie do Wawki w poniedziałek, czekam tylko aż mi Soema prześle telefon do siebie i dogadamy sie dokładnie, także z eloise i odbiorem. Potrzebny też będzie kontakt z osobą, która jedzie do Wejherowa, żeby eloise nie została z Tadeuszkiem w Warszawce :evil_lol: Jeśli TZ będzie jechał do Sandomierza to może od razu pojechać do Mielca i zabrać psiaka na miejsce Tadka i suczkę na miejsce mieleckie. Proszę więc wybierać, wybierać :p Zastanawiam się czy transportem do Sandomierza nie obciążyć Państwa z Mierzyna, to byłaby taka symboliczna opłata adopcyjna, a Wam by trochę zmniejszyło koszty transportu psiaków z Mielca. Tylko czy oni będą w stanie coś przekazać? Jak sądzisz Niebieska? To chyba nie jest za dobry pomysl.tym bardziej ze to ja bede oplacala wiekszosc tych kosztow. Quote
Murka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ciotki nie wiem co z tym transportem, bo Soema nie przesłała mi jeszcze żadnych namiarów tel. i nie wiem nic konkretnego. A przy necie będe dopiero późnym wieczorem. Mam nadzieję, że zadzwoni do mnie i zdążę jeszcze wszystko ustalić. Quote
Filipki Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Miejmy nadzieję, że Tadeusz wyjedzie. Na wszelki wypadek wybraliśmy następcę. na stronie 3 w Galerii jest taki mały białobrązowy z boksu 90. Gdyby go nie było to z 4 strony sunia mała kudłatka boks 91. Myślę zreszta , że boksy sa pewnie już inne, ale może się którys znajdzie. Gdyby jednak okazało się, że jakaś sunia potrzebuje pilnie sterylki aborcyjnej , to bierzcie ja na nasze miejsce. Musi być jednak mała, bo większego psa sami nie damy rady utrzymać. Quote
Murka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Niestety Soema się nie odezwała ani telefonicznie ani mailowo :( Wielka szkoda, bo skorzystałoby kilka psiaków :shake: Teraz chyba jedyna nadzieja w yoko... Quote
Recommended Posts