Ra_dunia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 tak, ma powodzenie... domek pod Wejherowem też został sprawdzony i bardzo chciałby właśnie TadeUszka (był sprawdzany pod kątem Karmelki). Wizyta jak najbardziej pozytywna. Quote
anciaahk Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 No właśnie w tym kontekście napisałam :), ciekawe który z domków Tadeuszka otrzyma :). Quote
Ra_dunia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 zrobimy kasting :) i oczywiście otrzyma go najlepszy z możliwych :D Quote
Niebieska713 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Ra_dunia']tak, ma powodzenie... domek pod Wejherowem też został sprawdzony i bardzo chciałby właśnie TadeUszka (był sprawdzany pod kątem Karmelki). Wizyta jak najbardziej pozytywna.[/QUOTE] Tak,przeprowadzilam rozmowe z Panstwem a wlasciwie z Pancia,bo druga BRZYDSZA polowa pracuje w Rumi i zarabia w pocie czola pieniazki na domek i jedzonko...Nie jest to zaden palac z marmurowa podloga...ani willa z basenem...ale typowy maly domek,jak to na wsi. Jednak nie taki standardowy - czyli pies typowo na lancuch i do budy,nie. Psiak mieszkalby z nimi w dimku,spalby w lozeczku...Posesja calkowicie ogrodzona,wiec piesek nie mialby mozliwosci niedopilnowanego samowolnego wyjscia... Z dala od ruchliwej ulucy... Psiak mialby tam raj! Staralam sie namowic ta Pancie na dwa pieski,ale na razie sa zdecydowani na jednego psiaka TADEUSZKA... Poza tym oni woleliby chlopczyka... Quote
Filipki Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Jestem bardzo ciekawa gdzie w końcu trafi TadeUsz. Szkoda, że Panstwo nie chcą Karmelki , ale wierzę, że ona też znajdzie dom. Po adopcji "naszego" Jarka jestem pełna optymizmu. Quote
Murka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Jestem zdania, że skoro Państwo z pomorskiego są zakochani w Tadeuszku, są zdecydowani na 100% na adopcję i wizyta przedadopcyjna wypadła ok, to nie ma się nad czym zastanawiać tylko szukać transportu... Bo tych domków chętnych na Tadka wcale tak dużo nie ma i jak zaczniemy kombinować to możemy przekombinować :razz: Dzwoniłam dziś do pani z Łodzi, mówiła, że musi porozmawiać z mężem i odezwie się w ciągu dwóch dni jeśli podejmą decyzję o adopcji. Pani z Wrocławia chce pieska poznać osobiście, więc odpada. Pan z Trzebini - wiadomo. Więc wg mnie jest domek to trzeba korzystać. Nie ma co uszczęśliwiać ich na siłę Karmelką. Quote
Niebieska713 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Murka']Jestem zdania, że skoro Państwo z pomorskiego są zakochani w Tadeuszku, są zdecydowani na 100% na adopcję i wizyta przedadopcyjna wypadła ok, to nie ma się nad czym zastanawiać tylko szukać transportu... Bo tych domków chętnych na Tadka wcale tak dużo nie ma i jak zaczniemy kombinować to możemy przekombinować :razz: Dzwoniłam dziś do pani z Łodzi, mówiła, że musi porozmawiać z mężem i odezwie się w ciągu dwóch dni jeśli podejmą decyzję o adopcji. Pani z Wrocławia chce pieska poznać osobiście, więc odpada. Pan z Trzebini - wiadomo. Więc wg mnie jest domek to trzeba korzystać. Nie ma co uszczęśliwiać ich na siłę Karmelką.[/QUOTE] No to PANCIOWIE beda uszczesliwieni...,jak jutro przekaze im ta wiadomosc,ze TADEK jedzie do nich... Teraz tylko ten transport... Quote
Murka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Niebieska, poczekaj proszę na decyzję innych cioteczek, zwłaszcza Filipków, bo to do nich należy ostatnie słowo. Ja tylko swoje zdanie wypowiedziałam :) Poza tym to WIELKIE DZIĘKI za wizytę :loveu::loveu::loveu: Quote
Niebieska713 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Murka']Niebieska, poczekaj proszę na decyzję innych cioteczek, zwłaszcza Filipków, bo to do nich należy ostatnie słowo. Ja tylko swoje zdanie wypowiedziałam :) Poza tym to WIELKIE DZIĘKI za wizytę :loveu::loveu::loveu: AHA! Dobrze poczekam na ostateczna decyzje... Jakby co,to polecam sie na przyszlosc...Spodobalo mi sie takie sprawdzanie domkow... Quote
majuska Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ja tu wiele do gadania nie mam ;) ale popieram Murkę, trzeba "kuć żelazo póki gorące", jest chętny domek i zdecydowany to pakować Tadeuszka, reszta niech żałuje, że tyle się zastanawiała... Quote
kaskadaffik Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Podobnie mi sie wydaje, jeśli Państwo zakochani w TadeUszu to nie ma co ich na siłę innym psiakiem uszczęśliwiać .... Tadziu do domku:multi: Niebieska wejdż sobie na "kto nie wpłacił, kto nie wysłał", żeby Cię nie zablokowali .... Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Niebieska - właśnie, ja też Ci ogromnie dziękuję za wizytę :) bo tak jakoś zmartwiłam się, że nikt nie chce Karmelci, że zapomniałam Ci podziękować... Ale teraz nadszedł czas Tadeuszka i bardzo się cieszę, że taki fajny domek mu się trafia. Mam przeczucie, że Filipki też będą za tym, żeby nie czekać, tylko Tadka wysyłać do tych Państwa ;) A Karmelka przynajmniej dalej będzie mogła się panoszyć u Lorka :D Quote
Reno2001 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ja też zdecydowanie uważam, że TadeUsz powinien zacząc się pakowac. Popieram zdanie Murki. Na siłę może się za wiele nie zdziałac, zwłaszcza, ze Karmelitka potrafi pokazac charekterek i tego musi byc świadomy potencjalny dom. Quote
eloise Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 TadeUszku- chyba czas w drogę ;) tylko ta odległość! Czy ktoś ma pomysł na transport? Quote
Ulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Mam prośbę - jeśli jednak okazałoby się, że pan z Trzebini zadzwoni i nie zapsicie go, dajcie znać. Może któreś z naszych mu się spodoba, są i dorosłe i szczeniaki i biedny chory Murzynek, który lada moment straci DT :( Quote
Filipki Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Oczywiście, nie ma co czekać, jeśli dom pewny to niech Tadzio jedzie. Niebieska , dziękujemy za wizytę, a może jaszcze złożysz wizytę poadopcyjną?Tylko jak z tym transportem, to kawał drogi jednak. Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Filipki']Oczywiście, nie ma co czekać, jeśli dom pewny to niech Tadzio jedzie. Niebieska , dziękujemy za wizytę, a może jaszcze złożysz wizytę poadopcyjną?Tylko jak z tym transportem, to kawał drogi jednak.[/QUOTE] To super,ze TADZIO pojedzie nad morze... Filipki dziekuje za decyzje... Oczywiscie,ze wizyta poadopcyjna,to obowiazkowo z mojej strony...Teraz najgorszy tylko ten transport...Ja tez bede cos kombinowac i szukac w tym kierunku... Szkoda,tylko ze TADEK nie jest jeszcze wykastrowany... Quote
eloise Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ależ jest :) już ponad tydzień minął od ciachanka Quote
Ulka18 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Tadek jest wykastrowany, w sobote mial zabieg. Takze moze smialo sie pakowac :fadein: Trzeba teraz kombinowac z transportem, kawal drogi do przejechania. Panstwo sie doloza, wiecie moze cos o tym? Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='eloise']ależ jest :) już ponad tydzień minął od ciachanka[/QUOTE] Aha! To super! Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Ulka18']Tadek jest wykastrowany, w sobote mial zabieg. Takze moze smialo sie pakowac :fadein: Trzeba teraz kombinowac z transportem, kawal drogi do przejechania. Panstwo sie doloza, wiecie moze cos o tym?[/QUOTE] Skad dokladnie bedzie Tadzio rozpoczynal droge? Nie wiem,czy Panstwo pokryja koszta transportu,zadzwonie i sie dopytam... Ale beda uszczesliwieni,gdy przekaze im dzis dobra wiadomosc... Jakby co,to ja moge pokryc czesc transportu. Quote
Reno2001 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Niebieska, uprzedź, że to może chwilkę potrwac. Taki tranpsort nie nadarza się co dzień. Quote
eloise Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 a dokąd dokładnie Tadzio pojedzie? zmienię tytuł :) Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Reno2001']Niebieska, uprzedź, że to może chwilkę potrwac. Taki tranpsort nie nadarza się co dzień.[/QUOTE] Ja mowilam im juz wczoraj na tej wizycie o transporcie,ze czasem to potrwa i miesiac...Panstwo sa tego swiadomi... Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='eloise']a dokąd dokładnie Tadzio pojedzie? zmienię tytuł :)[/QUOTE] To jest Mierzyno k/Wejherowa... Quote
Recommended Posts