agusiazet Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No, Tadziu, aleś sprawił ciotkom miłą niespodziankę! Domek Ci się, chłopie, szykuje!!! Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Halcia, Majuska DZIĘKUJE:loveu::loveu: ale jakby tego było mało... to wydrukowali Tadeusza w metrze...:p Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Hohoho! Jaka akcja promocyjna! Wiedziałam, że te uszy muszą kogoś zauroczyć, no po prostu wiedziałam. Quote
eloise Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 karolcia- a ty masz jakieś chody w metrze? ;) bo moich nie drukują :) Quote
Ulka18 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Moze Karmelka sie zalapie na miejsce Tadeuszka, ona jest taka podobna! Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ulka18 napisał(a):Moze Karmelka sie zalapie na miejsce Tadeuszka, ona jest taka podobna! tylko płeć nie ta ;) ale co tam :D Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 eloise napisał(a):karolcia- a ty masz jakieś chody w metrze? ;) bo moich nie drukują :) Czasami mogę podesłać ( czytaj mam chody):evil_lol::evil_lol:,ale Tadzia akurat wylosowali z cafeanimal. ;-) Quote
Murka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dzwoniły z metra dwie osoby: jedna z Łodzi, prosiła, żeby dać znać gdyby domek w Trzebini nie wypalił, chciałam zaprezentować Karmelkę, ale pani nie była zainteresowana :-( Druga pani dzwoniła z Wrocławia i na wstępie stwierdziła, że to za daleko i podziękowała. Quote
Ulka18 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 A kiedy wizyta przedadopcyjna w Trzebini? Po weekendzie? Quote
halcia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Uchaty,zwolnij miejsce...miej wspaniały domek! Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 fajnie by było jakby miejsce się zwolniło :D Quote
Ulka18 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Cholera, 2 razy rozmawialysmy z Murka i zapomnialam zapytac. Wiem, ze byla nowa mielczanka Roksanka na operacji oraz Rufi na EKG. Quote
Murka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Tadeuszek też się załapał do lecznicy, już ciachnięty ;) nie przejął się wcale :lol: Ulaa mi mówiła, że ma zamiar umówić się na wizytę na poniedziałek, mam nadzieję, że już dzwoniła do p.Edwarda, żeby wiedział, że "coś się dzieje" :cool3: O Tadeuszka (z Metra) dzwonili dziś jeszcze jedni ludzie aż spod Wejherowa. Są zainteresowani Karmelką, którą im podsunęłam w razie gdyby Tadeuszek pojechał do Trzebini. Właśnie wysyłam im MMSy (nie mają dostępu do netu), żeby zobaczyli, że Karmelka faktycznie jest podobna do Tadeuszka. Quote
halcia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 To Karolcia pewnie znów zadziałała z Metrem..:lol: Quote
Filipki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Czyli za parę dni Tadeuszek może ruszać do domku, mam nadzieję, że z tylu chętnych domków cos sie wybierze, a gdyby jeszcze Karmelka się załapała to już pełnia szczęścia. Quote
Murka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zadzwoniła jeszcze jedna pani spod Warszawy, szuka swojego zaginionego pieska i Tadeuszek jest do niego baaardzo podobny. Tylko, że ta pani swojego pieska wykastrowała, więc Tadeuszek na pewno nie jest tym psiakiem. Quote
Ulka18 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Gdyby jeszcze jacys ludzie dzwonili po Tadeusza, to jest podobny do niego kremowy uszatek w Mielcu. Ma na imie Bobek. Quote
Filipki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Uszy Bobek ma takie same, ciekawe czy to przypadek, czy rodzinka? Quote
Murka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ulka18, doszło 50 zł od Ciebie na wsparcie kastracji Tadeuszka :) Quote
Ulka18 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Tak mialo byc :fadein: Filipki juz dlugo ciagna sami z psiakami, pomoc jest obowiazkowa. Bobek nie ma ogonka, chyba jest mniejszy od Tadeuszka. Na razie jest na podtuczeniu na swietlicy, bo straszna chudzinka z niego. Quote
Filipki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Serdeczne dzięki Ulka, my wpłacimy po weekendzie. Póki co z małymi psiakami i przy waszej pomocy dajemy radę, a każdy uratowany psiak to ogromna satysfakcja. Czytam teraz o Jarusiu, który pewnie spędziłby w schronie wiele lat i myślę, że hotelik to ogromna szansa. Szkoda tylko, że tak mało psiaków możemy wyciągać.A TadeUsz to ma na razie powodzenie jak żaden z naszych przez 2 lata. Quote
Recommended Posts