Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniły z metra dwie osoby: jedna z Łodzi, prosiła, żeby dać znać gdyby domek w Trzebini nie wypalił, chciałam zaprezentować Karmelkę, ale pani nie była zainteresowana :-(
Druga pani dzwoniła z Wrocławia i na wstępie stwierdziła, że to za daleko i podziękowała.

Posted

Tadeuszek też się załapał do lecznicy, już ciachnięty ;) nie przejął się wcale :lol:

Ulaa mi mówiła, że ma zamiar umówić się na wizytę na poniedziałek, mam nadzieję, że już dzwoniła do p.Edwarda, żeby wiedział, że "coś się dzieje" :cool3:

O Tadeuszka (z Metra) dzwonili dziś jeszcze jedni ludzie aż spod Wejherowa. Są zainteresowani Karmelką, którą im podsunęłam w razie gdyby Tadeuszek pojechał do Trzebini. Właśnie wysyłam im MMSy (nie mają dostępu do netu), żeby zobaczyli, że Karmelka faktycznie jest podobna do Tadeuszka.

Posted

Czyli za parę dni Tadeuszek może ruszać do domku, mam nadzieję, że z tylu chętnych domków cos sie wybierze, a gdyby jeszcze Karmelka się załapała to już pełnia szczęścia.

Posted

Zadzwoniła jeszcze jedna pani spod Warszawy, szuka swojego zaginionego pieska i Tadeuszek jest do niego baaardzo podobny. Tylko, że ta pani swojego pieska wykastrowała, więc Tadeuszek na pewno nie jest tym psiakiem.

Posted

Tak mialo byc :fadein: Filipki juz dlugo ciagna sami z psiakami, pomoc jest obowiazkowa.

Bobek nie ma ogonka, chyba jest mniejszy od Tadeuszka. Na razie jest na podtuczeniu na swietlicy, bo straszna chudzinka z niego.

Posted

Serdeczne dzięki Ulka, my wpłacimy po weekendzie. Póki co z małymi psiakami i przy waszej pomocy dajemy radę, a każdy uratowany psiak to ogromna satysfakcja. Czytam teraz o Jarusiu, który pewnie spędziłby w schronie wiele lat i myślę, że hotelik to ogromna szansa. Szkoda tylko, że tak mało psiaków możemy wyciągać.A TadeUsz to ma na razie powodzenie jak żaden z naszych przez 2 lata.