Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murko , a kiedy Tadzio może mieć ciachanko? A może już go powoli ogłaszać, często na dom czeka się długo. Można też zaznaczyć, że będzie wydany po kastracji.

Posted

Ja bym juz zaczela oglaszac, zreszta mam gotowa aukcje, bo oglaszalam go jeszcze jak byl w schronisku.
Zastrzezenie sie zrobi : adopcja po kastracji. Nie mozemy popelnic takiego bledu jak w przypadku Marmurcia, o ktorym wiesci nie ma, a pojechal niewyciachany.

Posted

Cioteczki, poczekajcie z ogłoszeniami na dobre zdjęcia, zrobimy takie z ludźmi, z bandamką :) Bo na tych co zrobiłam na początku nie widać jakiej Uszaty jest wielkości :)

Ciachanko za ok. 2 tygodnie :)

Posted

Miałam dzisiaj ambitny plan obfocić Tadka, ustawiłam się czasowo, rano piękne słoneczko, a potem się rozlało i nici z planów :-(
Może jutro się uda.

Posted

E tam - jak była ogromna chmura znad Islandii nad Szwecją to miałam błękitne niebo ;) a jak teraz ponoć przeszła to przestało padać :D Nie ma powiązania.
Zresztą u nas na zachodzie jeszcze do środy była przepiękna pogoda.

"
Jestem Tadeuszek - mam ogromne uszka i jeszcze większe serduszko, które z utęsknieniem czeka na kochający dom.
Na razie jestem bezdomny. Niedawno dwunożni zabrali mnie ze schroniska i umieścili w hoteliku, żeby zobaczyć jaki naprawdę jestem, bo w schronisku strasznie się bałem. Tam panuje okropny hałas i zamęt. W sumie to w zasadzie nie do końca wiedziałem, co się wokół mnie działo, więc na wszelki wypadek siedziałem sobie wciśnięty w budkę.
Teraz jest super! Mam spacerki, wspaniałych opiekunów, miskę tylko dla siebie. Bardzo lubię ludzi i inne zwierzęta. Uwielbiam się bawić i być głaskany... o tak... pieszczoty to jest coś, czego pragnę w nieograniczonych ilościach.
Pięknie załatwiam się na spacerkach, zostałem zaszczepiony i wysterylizowany. I w ogóle to wszyscy mówią, że super ze mnie psiak.
Teraz nie mogę się doczekać kiedy wreszcie dostanę następny prezent od losu - swoją własną rodzinkę. Taki cudowny, kochający dom - o tym marzę.
Więc jeśli możesz spełnić moje marzenie, to bardzo proszę, skontaktuj się z moimi opiekunami. Oni na pewno wszystko Tobie o mnie opowiedzą.

Przesyłam mokre liźnięcia i dwa machnięcia ogonkiem - Tadeuszek.
"

Posted

Ulka18 napisał(a):
No to zmienie aukcje allegro Tadeuszka. Dzisiaj jest Dzien Ziemi i urodziny Ulki18 (18-te), wiec na pewno bedzie to szczesliwa aukcja :kciuki:

Aga - przekaż serdeczne życzenia córce :) Niech się jej zawsze w życiu szczęści!