Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Hehe, proszek :) ten co te dwie u góry pisały, w sumie to trzy... zdrajczynie :shock:

No tak, człowiek nieświadomy:smhair2:

Posted

ewab napisał(a):
No tak, człowiek nieświadomy:smhair2:

Też się dowiedziałam :niewiem:

Szukam osoby z Wodzisławia, Alicja mi już jedną dziewczynę poleciła - dziękuję.
Podobno ta rodzina była kiedyś w Rybniku, jak tam był Chester i byli z nim na spacerze. Dziś dzwonili do schronu i się dowiedzieli, że pies przejęty przez Fundację.
Znalazła Chestera na stronie Fundacji i długo rozmawialiśmy.
Dwie córki 14 i 15 lat. Wychowywały się przez 1,5 roku z boksiem (boksia państwu ktoś ukradł..) Tamten boksio był cierpliwy, dziewczynki przy nim uczyły się chodzić.
Chester to wulkan energii, szaleniec :) ale były z nim na spacerze i widziały jak skacze itp ;)
Ankieta wypadła wg mnie pomyślnie. Teraz czas na wizytę.
Zgłosił się jeszcze dom z Warszawy, studiująca dziewczyna.. I kiedyś dzwonił pan z Łodzi, co ma sunie bokserkę, ale się nie odezwał na mail...

Posted

ooooo to faktycznie dużo osób chętnych, z tym że trzeba wybrać ten najlepszy.... pan z Łodzi...hmmm chyba boksia z innej boksiowej fundacji znalazł...
(tak się tylko domyślam) :lol:

Posted

Zapomniałam wczoraj jeszcze o GROSZIWO z Wodzisławia , ona jest na dogo , często zagląda do asior na krakowski wątek też , zawoziła do niej osobiście od Nas i od siebie ciuszki jak zbieraliśmy dla Rodzinki spod Tarnowa .Iwonka też myślę zna się na rzeczy ;)

Posted

To wygląda na to, że Czesio ma powodzenie :) Może przy okazji jakiś inny biedak znajdzie dom.
Czesio oryginalnie pręgowany, już na wstępie rozchwytywany. Lada moment rozłoży się na swojej pościeli, domkami z resztą chętnie się podzieli ( nie jestem z Częstochowy :))

Posted

tak sie wstepnie dowiedziałam że osoby z dogo z wodzia nie robia wizyt...ale podbije do kogos i dam znac, a jak nie to moze mi sie uda podjechac w tygodniu jesli sie wyrobie z paroma rzeczami i jesli to centrum bo musiałbym jechać busem

ps mysle że dom z wodzia na plus - w porównaniu z pozostałymi - że rodzinka miała juz znim kontakt i wiedza czego chca....a mówili czemu go nie wzieli od razu ?

Posted

Soema napisał(a):
Nie było męża, jest kierowcą TIRa, czekali aż wróci.
W Wodzisławiu odezwałam się do dwóch osób, zobaczymy.:)

liczę że któraś z dziewczyn się zgodzi

do Iwonki napisałam też wiadomość na NK

Posted

ewab napisał(a):
Chwilę człowieka nie ma, a tu tyle się dzieje. No, no Czesiu, szykuj się, takie klejnoty stracisz:diabloti:

on nawet nie zauważy straty ;)

Posted

Alicja napisał(a):
on nawet nie zauważy straty ;)

Pewnie, że nie :) jemu tylko zabawa w głowie, o i dominacja.:mad:
Gamoń nie z tej ziemi.:loveu: już jeże nie są takie fascynujące, lepiej w nocy pośmigać sobie.
Niestety, nikt z Wodzisławia nie odpisał..:-(

Posted

Soema napisał(a):
Pewnie, że nie :) jemu tylko zabawa w głowie, o i dominacja.:mad:
Gamoń nie z tej ziemi.:loveu: już jeże nie są takie fascynujące, lepiej w nocy pośmigać sobie.
Niestety, nikt z Wodzisławia nie odpisał..:-(

poślij może do Sylwii SMSa

a Iwonki chyba nie ma w tej chwili bo nawet na NK mi nie odpisala

Posted

Betta napisał(a):
dobry wieczór, co tam u chesterka... ktos sie wybiera na te wizyte do wodzia?

Dziś miałam ciężki dzień, nie dzwoniłam do Syli, Grosziwo wizyt nie robi.
Czesio teraz śpi :) podgryzał mnie niedawno, dziś nawet patykiem się bawiliśmy, mimo że dzieci były na placu zabaw, nadal kocha wszystko i wszystkich :)
za godzinę, dwie idziemy pobiegać na placu zabaw :)
Czesio pięknie siada, daje łapę, prosi.. ostatnio nawet głos daje na komendę - jak ma nastrój ;)

Posted

Soema napisał(a):
DCzesio pięknie siada, daje łapę, prosi.. ostatnio nawet głos daje na komendę - jak ma nastrój ;)

I czego sie tak chwalisz? Moze wpadniesz do mnie i swoimi magicznymi lapeczkami moja suke ulozysz, co? :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
I czego sie tak chwalisz? Moze wpadniesz do mnie i swoimi magicznymi lapeczkami moja suke ulozysz, co? :evil_lol:

Dla Twojej nie ma ratunku :shake: zniszczyłaś ją....

E, Wy z Rybnika, wcisnęłyście mi rocznego szczeniaka co waży niewiele mniej ode mnie i co?:mad:
jutro postaram się to ogarnąć.